harry pisze:Klub nie zgodził sie na wywieszenie transparentu o radnych z obawy, ze nic lub mniej przyznają ( pieniedzy).
A czemu klub nie weryfikuje w jakim ubraniu przychodzę na mecz?? Hmmm trochę dziwne. Co oni maja do tego? Demokracja czy jak?
harry pisze:Klub nie zgodził sie na wywieszenie transparentu o radnych z obawy, ze nic lub mniej przyznają ( pieniedzy).
Nie dowiemy sie co by bylo gdyby... ale nie wierze, ze klub moglby w tym podziale cokolwiek stracic - wtedy radni by sie juz calkowicie skompromitowali. Jesli juz to klub moglby "stracic" ich przychylnosc w kolejnych podzialach.Klub nie zgodził sie na wywieszenie transparentu o radnych z obawy, ze nic lub mniej przyznają ( pieniedzy).
miedziany pisze:cholera jasna no, kuźwa cały czas klody pod nogi, jak Tomka nie będzie na tym meczu to jestesmy udupieni. Z Piszczem mieli by szanse jeszcze powalczyc o awans, ale bez niego.... tragedia:/
Karolina M. pisze:A ja mam jedno pytanko. Czy ktoś z kibiców wybiera się na ten mecz?:)
Karolina M. pisze:A ja mam jedno pytanko. Czy ktoś z kibiców wybiera się na ten mecz?:)
harry pisze:No troche Cie usprawiedliwia, ze Gawrzyk nie wiedzieć czemu pousuwał wszystkie swoje posty z tamtej stron y![]()
ale i tak kilka osób pisało o możliwości nie przybycia Piszcza na ten mecz. Nie ważne. Jak bedzie padało na wyspach to Piszcz przybędzie.
Kod: Zaznacz cały
Wychowanek Apatora Toruń w minionym sezonie reprezentował barwy Speedway Miskolc. Jak ujawnił, o jego wypożyczenie zabiegał również klub z Lublina.Łoptymista pisze:Kod: Zaznacz cały
Wychowanek Apatora Toruń ujawnił, o jego wypożyczenie zabiegał również klub z Lublina.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
asid pisze:Im blizej niedzieli tym bardziej trace nadzieje, ze awansujemy, nic sie chyba nie zmieni i sklad bedzie taki jak ostatnio![]()
asid pisze:Im blizej niedzieli tym bardziej trace nadzieje, ze awansujemy, nic sie chyba nie zmieni i sklad bedzie taki jak ostatnio![]()
A szkoda bo majac Piszcza i Howe mozna by podjac walke, wtedy Karol pod 8 i bylo by ciekawie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]