Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

Re: Plakaty

#451 Postautor: truskawa » 22 sierpnia 2009, o 00:04

czyli tak jakby 1/3 naszego Czechowa :D nic szczególnego
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#452 Postautor: InDorka » 22 sierpnia 2009, o 13:44

truskawa pisze:czyli tak jakby 1/3 naszego Czechowa :D nic szczególnego

Moglbys tak napisac gdyby ponad polowa Lublina byla oklejona plakatami, inaczej Twoja drwina brzmi dziecieco smiesznie, nie wyczuwasz tego ?
Oni oblepili pol miasta, a my nic... faktycznie nic wielkiego i szczegolnego w Krosnie nie zrobili... :roll:
Coraz czesciej martwi mnie plytkosc i powierzchownosc niektorych opinii.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#453 Postautor: truskawa » 22 sierpnia 2009, o 14:24

Krosno ma 45 tysi mieszkancow Lublin grubo ponad 300

oklej pół Krosna, a oklej pół Lublina

pozdrawiam
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#454 Postautor: InDorka » 22 sierpnia 2009, o 14:31

Przykro mi, ale nadal nie rozumiesz mojego komentarza.
To jest tak- rozmawiaja dwaj chlopcy:

-Ale masz slaby rower
-To pokaz swoj
-Jeszcze nie mam, moze dostane na komunie

Rozumiesz teraz?
Glowe dam, ze nie masz zlych intencji , tylko w tak dziwaczny sposob okazujesz swoja zazdrosc.
Myslisz...szkoda, ze u nas nie jest podobnie, a piszesz, ze w Krosnie to zaden wyczyn.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2009, o 15:11 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

zgredek19

#455 Postautor: zgredek19 » 22 sierpnia 2009, o 15:10

czy sa jeszcze plakaty ? i gdzie teraz sa dawane ?
bo barku juz nie ma ; |

Sledzio
Trener
Kontakt:

#456 Postautor: Sledzio » 22 sierpnia 2009, o 15:41

truskawa pisze:Krosno ma 45 tysi mieszkancow Lublin grubo ponad 300

oklej pół Krosna, a oklej pół Lublina

pozdrawiam

To u nas jest bardzo malutkie zainteresowanie żużlem, jak Krosno liczy 45tyś mieszkańców i na zawody około 4 tyś przychodzi, a Lublin ma ponad 300 i ledwo 4 przychodzi to po co to komu ?

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#457 Postautor: Egon » 22 sierpnia 2009, o 16:45

zgredek19 pisze:czy sa jeszcze plakaty ? i gdzie teraz sa dawane ?
bo barku juz nie ma ; |
Jeszcze? :? Te na mecz z Krosnem pewnie jeszcze sa :) Pytaj w budynku klubowym..wejscie przez park maszyn :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#458 Postautor: gizmo » 22 sierpnia 2009, o 17:12

a to sa już nowe plakaty wydrukowane? Bo zadnej wiadomosci o tym nie widzialem... A oklejeniem polowy krosna nie ma sie co tak podniecać, tam miasto zyje tym sportem a u nas nie, u nas plakaty rozklejaja ochotnicy a tam kto wie, zreszta okleić pol miasta tam to robota na 2 godziny dla 3 osob a u nas 3 osoby to okleją co najwyzej 3 osiedla i centrum w ktorym na drugi dzien tych plakatów juz nie widac bo albo ktos zerwal albo zakleił innymi plakatami. Indorka a Ty pomogłaś kiedyś w rozklejaniu plakatów? chocby u siebie w okolicy? Ja po sobie stwierdziłem ze najefektywniejsze jest rozklejenie plakatów wlasnie na osiedlach bo wiszą najdłużej w centrum pare razy rozklejałem na krakowskim ale bywało i tak ze juz kilkadziesiat minut pozniej było to zaklejone nowymi plakatami...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#459 Postautor: truskawa » 22 sierpnia 2009, o 20:51

Oj oj, to nie tak. Taka sama ilość plakatów w Krośnie i w Lublinie daje taki efekt, ze u nich jest to widoczne na każdym kroku, a u nas sporadycznie. Skad wiesz ze u nas nie ma rozklejonych? Mozliwe ze jest, tylko ze tego nie WIDAĆ, bo mamy kilka razy wiekszą powierzchnie do obklejenia.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

zgredek19

#460 Postautor: zgredek19 » 22 sierpnia 2009, o 21:12

Dzięki Egon ; )
pytam ze względu że nie bylo zadnej informacji iż są juz wydrukowane ; )

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#461 Postautor: Egon » 22 sierpnia 2009, o 22:23

zgredek chyba nie zaczailes o co chodzi :D chodzilo mi o plakaty na mecz ktory sie juz odbyl..z tego wzgledu ze z rozwieszaniem to u nas kiepsko :) znaczy nie wiem..tak mi sie po prostu napisalo ze zostaly ;) a na Miskolc podejrzewam ze jeszcze nie ma bo informacja taka z pewnoscia pojawilaby sie na forum :)

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#462 Postautor: InDorka » 23 sierpnia 2009, o 11:33

gizmo pisze: a Ty pomogłaś kiedyś w rozklejaniu plakatów? ...

No niee, nie pomoglam :oops: I co wazniejsze juz nie pomoge, bo co sie bede wdrazac przed ostatnim meczem.... a noz mi sie spodoba i co bede robic w zimie ?

Jest tyle dziewczyn na forum, a pan profesor Gizmo :D wlasnie mnie szarpie do tablicy i wytyka brak zaangazowania...
Przeciez ja bronie "rozklejaczy" przed tymi, ktorzy z nich drwia...to jest moj nedzny, bo nedzny, ale zawsze jakis wklad.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#463 Postautor: gizmo » 23 sierpnia 2009, o 13:52

wlasnie mnie szarpie do tablicy i wytyka brak zaangazowania...

nikogo nie szarpie, odniosłem się do Twoich słow bo odczułem w nich troszkę krytyki do nas kibiców którzy naklejają plakaty, że niby tam juz oklejone pół miasta a w lublinie nic. Poza tym nic nie wytknąłem a jedynie zapytałem. Wytknąc mógłbym teraz ale po co? Idz weź ze 20 plakatów i powieś w centrum a na drugi dzien przejdź się ta samą trasą i ciekawe ile z nich bedzie nadal wisiec...

a noz mi sie spodoba i co bede robic w zimie?

Nie sadze aby sie spodobało, nie musisz sie tego bac :] A jak sie spodoba to zawsze mozesz zatrudnić się w agencjach reklamowych. Nasze plakaty z tego co wiem drukuje modart i jakiś ich pracownik rozwieszał plakaty na mieście (inf. własna) więc pewnie i inne rozwieszają, również w zimie, dlatego zajecie byś miała :)

Przeciez ja bronie "rozklejaczy" przed tymi, ktorzy z nich drwia.

Odczytałem Twoje posty zupełnie na odwrót... Nie zauwazyłem aby ktoś drwił tutaj z lubelskich kibiców którzy rozklejali w tym sezonie plakaty, jak już to drwiono z teego ze okleić pół krosna to nie jest ogromny wyczyn... A to ze w krosnie moga a w lublinie nie to bardziej świadczy o klubie a nie o nas gdyz my z tego nic nie mamy i robimy to o ile nam sie chce i jest czas.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#464 Postautor: InDorka » 23 sierpnia 2009, o 22:21

gizmo pisze:nikogo nie szarpie

Czyzby u Ciebie nie wyswietlaly sie emotki ?
zawsze mozesz zatrudnić się ......zajecie byś miała

Musze chyba popracowac nad swoim wizerunkiem skoro wygladam na bezrobotna :lol: Ale jesli juz, to mnie interesuja wylacznie plakaty zuzlowe, a nie wszystko jak leci. Jak strace swoja ukochana prace, rozpatrze alternatywe zatrudnienia sie w agencji reklamowej, jak sugerujesz :D
Nie zauwazyłem aby ktoś drwił tutaj z lubelskich kibiców którzy rozklejali w tym sezonie plakaty

Tak, ja zdecydowanie bronie "naklejaczy" bez podzialu na regiony- tym razem stanelam w obronie krosnienskich, ale widocznie brak mi precyzji w wyslawianiu sie.
Jesli okreslenie truskawy, ze "oklejenie plakatami polowy miasta to nic szczegolnego", jest w/g Ciebie aprobata i oznacza uznanie , to ja nie mam juz nic do dodania.PAS.
Odczytałem Twoje posty zupełnie na odwrót...

Wobec tego jesli znajdziesz wolna chwilke - mozesz zweryfikowac swoja opinie o moich wypowiedziach, :D bardzo prosze
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Koper
Trener
Kontakt:

#465 Postautor: Koper » 24 sierpnia 2009, o 17:18

Plakaty sa do odebrania u portiera na stiadionie przy Zygmuntowskich, 1000 sztuk.

Koper
Trener
Kontakt:

#466 Postautor: Koper » 24 sierpnia 2009, o 18:27

KosaRKS pisze:Zrezygnowałem z projektowania plakatów na kolejne mecze żużlowe w Lublinie.
A moze ktos podjąłby sie zrobienia plakatu na finał?:) Zakladajac optymistycznie ze awansujemy mozna juz przygotowywac projekty (z opcja z logo Łodzi i na wszelki wypadek z logo Krosna).

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#467 Postautor: gizmo » 25 sierpnia 2009, o 05:42

plakaty to znowu sepia z tym ze mniejszy format i papier jest jakis gorszy... No trudno ja juz troche wzialem i rozwiesiłem z połowe tradycyjnie, tesco, orkana, widok a dzis pewnie po porebie pochodze i zawitam do swojej nazyczonej do centrum to i tam troche powiesze. Plakaty wczoraj lezały przed okienkiem przy portierni, ciekawe czy ktos tego nei wywali jak dalej tak beda lezec. Kto moze niech pojedzie troche ich wezmie i powiesi chociazby w swojej okolicy. Pozdro! :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#468 Postautor: KosaRKS » 25 sierpnia 2009, o 10:44

A myslalem, że gorzej już być nie może :(
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#469 Postautor: wojtek_78 » 25 sierpnia 2009, o 11:09

Odnoszę wrażenie, że plakaty są traktowane przez władze klubowe jako zło konieczne. Na finał pewnie będą kserówki A4.

Klada

#470 Postautor: Klada » 25 sierpnia 2009, o 13:51

Niedawno byłam tam z koleżanką i jeszcze leżą.

Awatar użytkownika
turex

#471 Postautor: turex » 25 sierpnia 2009, o 15:30

Ja wziąłem dziś okolo 100szt, potem moi koledzy podjada i wezma jeszcze troszke. Wszystko bedzie rozwieszone.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#472 Postautor: InDorka » 25 sierpnia 2009, o 15:40

Brawo chlopaki, ciesze sie, ze mnie lenia wyreczacie. Dziekuje bardzo. Az milo popatrzec jak mloda krew sie angazuje :) W Niedrzwicy zbiorka pieniedzy na klub, tutaj nowe "twarze" dzialaja, drukuja, naklejaja, organizuja...Bedzie dobrze.Z takimi ludzmi zuzel musi przetrwac.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#473 Postautor: Egon » 25 sierpnia 2009, o 19:11

InDorka pisze:Bedzie dobrze.Z takimi ludzmi zuzel musi przetrwac.
Heh a co my tu wszyscy tak na prawde mozemy? Nic.. Ja chociaz dzis nie mialem zbyt duzo czasu wzialem 150 sztuk (zostalo mi tylko ze 25 na doklejanie pod koniec tygodnia) i z malolatem obskoczylismy centrum. Plaza, Raclawickie, Krakowskie, Starowka itd itp. Wszystkie metalowe ploty w okolicy obwieszone i plakaty na prawde dobrze by sie prezentowaly..gdyby nie te kolory. Chyba najgorsze plakaty w tym roku. A szkoda bo sporo bylo wydrukowanych a z daleka wcale ale to wcale nie przyciagaja uwagi.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#474 Postautor: InDorka » 25 sierpnia 2009, o 19:41

Egon pisze:Heh a co my tu wszyscy tak na prawde mozemy?

Wiem, ze to co napisze to banaly i pustoslowie, ale sam wiesz, ze robicie wspaniala atmosfere wokol zuzla w Lublinie.
Same pieniadze to nie wszytko...
Gdyby tworcy KMŻ nie widzieli zapotrzebowania, zainteresowania i zaangazowania to dla kogo robiliby zmartwychwstanie tej dyscypliny?
A jak myslisz, pielgrzymki za swoja druzyna na odleglosci liczone w tysiacach kilometrow nie robia wrazenia ?
I pamietaj, ze Twoj malolat juz nasiąka, nasiąka ... i to jest Twoj najwiekszy wklad, on łyka dobre pomysly jak byc uzytecznym i jednoczesnie miec z tego frajde.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#475 Postautor: Egon » 25 sierpnia 2009, o 20:46

Atmosfere po czesci robi kazdy kto przyjdzie na stadion :) Jasne ze wyjazdy robia wrazenie ale ciekaw jestem czy gdyby znow (oby nie!) wazyly sie losy zuzla w Lublinie wzieto by pod uwage te ca. 50 osob ktore jezdza za naszymi scigantami po calej Polsce (i po calych Wegrzech :D ).. Kazdy robi co moze bo kocha ten sport :) Inna sprawa ze niewiele wiecej mozemy zrobic. Wiec wieszajmy plakaty, dopingujmy cieszmy sie dopoki ta karuzela sie kreci :D