Gawrzyk pisze:chodzilo mi o bezposrednie..
To moze ja zadam pytanie bedace odpowiedzia na Twoje:
Ile procent polskich drog to autostrady?
Gawrzyk pisze:chodzilo mi o bezposrednie..
Gawrzyk pisze:pojecia nie mam, trza jakiegos fachowca zapytac.
na foum pewnie sie jakis znajdzie
go! pisze:Gawrzyk pisze:chodzilo mi o bezposrednie..
To moze ja zadam pytanie bedace odpowiedzia na Twoje:
Ile procent polskich drog to autostrady?
harry pisze:Dróg w Polsce według różnych źródeł jest 370-380 tys km.
Autostrad na 14.08.2009 jest 815,3 km co daje w przybliżeniu
0,2 %!!!
harry pisze:Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Kto Ci tyle da co ja Ci obiecam?
Juz to pisałem wcześniej. Zawodnicy mają szansę na wyciągnięcie pieniędzy jak awansują. To jest oczywiste. A co będzie jak nie awansują? No i skąd pieniadze na przygotowanie na dalsze mecze PO?
harry pisze:Oj ludzie! Myslałem że to proste.
Jak awansujemy do I ligi to trzeba zdobyć licencje. Jak będą zaległości do kogokolwiek to nie będzie licencji. A jak awansujemy to watpię żebyśmy nie wystartowali. I dlatego napisałem, ze jedyną pewną sytuacją odyskania pieniędzy przez zawodników jest awans. I nie ma tu nic do rzeczy czy zostanie ten czy tamten w zespole. Jak klub nie odda Mistygaczowi 100 zł na przykład to nie dostanie licaencji. Tyle. Zrozumieliście?
harry pisze:Oj ludzie! Myslałem że to proste.
Jak awansujemy do I ligi to trzeba zdobyć licencje. Jak będą zaległości do kogokolwiek to nie będzie licencji. A jak awansujemy to watpię żebyśmy nie wystartowali. I dlatego napisałem, ze jedyną pewną sytuacją odyskania pieniędzy przez zawodników jest awans. I nie ma tu nic do rzeczy czy zostanie ten czy tamten w zespole. Jak klub nie odda Mistygaczowi 100 zł na przykład to nie dostanie licaencji. Tyle. Zrozumieliście?
Gelo pisze:klawo niezwykle jest popsioczyc zza komputera na prezesa. Tylko gdzie wszyscy wszechwiedzacy bohaterowie byli w lutym czy marcu? Troche wdziecznosci za to ze w ogole mamy zuzel w Lublinie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kilar pisze:. Ale nalezy tez pamietac, ze 1 liga to wieksze koszty i trzeba bedzie "gdzies zdobyc" ta sume pieniedzy, ktora poszla na ta zalegla splate. Tak, zeby nie bylo pustek w kasie po miesiacu.