Lubelskie programy żużlowe
Re: Lubelskie programy żużlowe
Drodzy, upierdliwi kibice. Przyznaję się bez bicia, że Ja byłem autorem ostatniego programu. Wszystkie popełnione błędy biorę na siebie, ale z drugiej strony spróbujcie zrozumieć mnie. Po 11 latach pracy zrezygnowałem z redagowania tego dzieła. Z przyczyn ode mnie niezależnych na dzisiejsze zawody zredagowanie programu padło na mnie. Lekkie zaskoczenie. Posłużyłem się starym szablonem, stąd, błąd w rekordzie toru. Błąd w dacie to tylko i wyłącznie moje zaniedbanie.
Za niedogodności przepraszam.
pozdrawiam
ps. jeżeli kogoś tego typu błędy bardzo bolą, to zapraszam do pomocy w edycji kolejnych programów. Tel. 0-603 918 045. Wymagana znajomość Corel Draw 9.0 lub wyżej.
Za niedogodności przepraszam.
pozdrawiam
ps. jeżeli kogoś tego typu błędy bardzo bolą, to zapraszam do pomocy w edycji kolejnych programów. Tel. 0-603 918 045. Wymagana znajomość Corel Draw 9.0 lub wyżej.
Ja i bez tego Korel Droła bym te błędy wychwycił, ale skoro nie podobała się korekta w wykonaniu meeshy to trudno
Jakoś sobie z tym poradzę zięciuniu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Ja i bez tego Korel Droła bym te błędy wychwycił, ale skoro nie podobała się korekta w wykonaniu meeshy to trudnoJakoś sobie z tym poradzę zięciuniu
Jakbym to robił od podstaw, a nie na ostatnią chwilę do korekty zatrudniłbym meeshę - tak jak to miało miejsce nie jeden raz.
wojtek_78 pisze:tak jak to miało miejsce nie jeden raz.
Niejeden nawet
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:wojtek_78 pisze:tak jak to miało miejsce nie jeden raz.
Niejeden nawet
Pisząć "upierdliwi kibice" miałem na myśli również Ciebie.
Poszukuję programu (najlepiej niewypełnionego) z meczu:
* LKŻ Lublin - CemWap Opole (1996 r.)
Istnieje możliwość wymiany na:
* Grand Prix w Chorzowie (2002 r.) - WYPELNIONY
* Motor - Sparta (1993 r.) - WYPELNIONY
* el. MPPK w Lublinie (2000 r.) - WYPELNIONY
* TŻ Lublin - RKM Rybnik (30 marca 2003 r.) - WYPELNIONY
* TŻ Lublin - Unia Tarnów (6 lipca 2003 r.) - NIEWYPELNIONY
* TŻ Lublin - Falubaz (baraż 2004 r.) - WYPELNIONY
* KMŻ Lublin - Miszkolc (2009 r.) - NIEWYPELNIONY
I rarytas:
* TŻ Łódź - KSŻ Krosno (2004 r.) - NIEWYPELNIONY
Programy wypelniane schludnie i prawidlowo :]
Jeśli kogoś by interesowały wyżej wymienione pozycje to mogę się też wymienić na jakieś inne programy z meczów lublinian, których nie posiadam.
* LKŻ Lublin - CemWap Opole (1996 r.)
Istnieje możliwość wymiany na:
* Grand Prix w Chorzowie (2002 r.) - WYPELNIONY
* Motor - Sparta (1993 r.) - WYPELNIONY
* el. MPPK w Lublinie (2000 r.) - WYPELNIONY
* TŻ Lublin - RKM Rybnik (30 marca 2003 r.) - WYPELNIONY
* TŻ Lublin - Unia Tarnów (6 lipca 2003 r.) - NIEWYPELNIONY
* TŻ Lublin - Falubaz (baraż 2004 r.) - WYPELNIONY
* KMŻ Lublin - Miszkolc (2009 r.) - NIEWYPELNIONY
I rarytas:
* TŻ Łódź - KSŻ Krosno (2004 r.) - NIEWYPELNIONY
Programy wypelniane schludnie i prawidlowo :]
Jeśli kogoś by interesowały wyżej wymienione pozycje to mogę się też wymienić na jakieś inne programy z meczów lublinian, których nie posiadam.
Mam ten program, ktorego szukasz, tyle ze wypelniony (dosyc schludnie
). Zamienie chetnie na tegoroczny Lublin-Miszkolc.
Po szczegoly zapraszam na GG
Po szczegoly zapraszam na GG
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: 30.08.2009 Motor Lublin - Speedway Miszkolc
Na ten mecz programy maja byc po 4 zl, dojda tez bilety VIP po 28 zl
Koper pisze:Na ten mecz programy maja byc po 4 zl, dojda tez bilety VIP po 28 zl
do czego dojda ? jak były już na tym meczu ? A może klub nie wie, że były ?
W tym klubie juz chyba nikt nie wie co jest a czego nie ma ;] Ktos gdzies cos powie, drugi zaprzeczy i ogolnie wychodzi jeden wielki balagan ;] Za taki program to cena powinna byc max 1,50zl 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Shack pisze:Koper pisze:Na ten mecz programy maja byc po 4 zl, dojda tez bilety VIP po 28 zl
do czego dojda ? jak były już na tym meczu ? A może klub nie wie, że były ?
Ja nie wiem ze byly, a dostalem info ze dojda w kontekscie tego aby dopisac je na plakatach.
a Dres wie ? bo może to dziewczyny z kasy te bilety wydrukowały 
Koper pisze:Na ten mecz programy maja byc po 4 zl
4zl za 4 strony - smiech na sali.
jeszcze pewnie na kazdej stronie ze 4 bledy.
co do meczu to bez wsparcia zagranicznym juniorem i seniorem - koniec sezonu dla nas.
Po zapoznaniu się z wczorajszym super programem uznałem, że zamiast wydawać na to coś 5 zł + 22 zł na bilet, na następny mecz zakupię bilet na trybunę główną za 28 zł, a program wydrukuję w domu... Maksymalna cena programu tej objętości to powinno być 2 zł. To byłoby i tak 100% drożej niż programy w rundzie zasadniczej. Za 5 zł spodziewałem się dostać czegoś naprawdę dużo lepszego.
tomunneck pisze:Koper pisze:Na ten mecz programy maja byc po 4 zl
4zl za 4 strony - smiech na sali.
jeszcze pewnie na kazdej stronie ze 4 bledy.
co do meczu to bez wsparcia zagranicznym juniorem i seniorem - koniec sezonu dla nas.
to nie kupuj tylko sobie wydrukuj. Nikt Ci nie karze płacić 4 czy 5 zł za program.
Ale dla klubu lepiej sprzedac 2000 programow po 3 i zarobic na tym 4000 zl niz sprzedac 500 po 5 zl, zarobic na tym 2000 zl i zostac z kilkoma kilogramami makulatury, bo pozostali kibice albo zrezygnuja, albo sobie sami wydrukuja...
Nie chodzi o to, ze 5 zl za program to za drogo. Tylko za ta cene niech bedzie cos w zamian, a nie jedna kartka A4
Nie chodzi o to, ze 5 zl za program to za drogo. Tylko za ta cene niech bedzie cos w zamian, a nie jedna kartka A4
meesha pisze:Ale dla klubu lepiej sprzedac 2000 programow po 3 i zarobic na tym 4000 zl niz sprzedac 500 po 5 zl, zarobic na tym 2000 zl i zostac z kilkoma kilogramami makulatury, bo pozostali kibice albo zrezygnuja, albo sobie sami wydrukuja...
Jak Ty to Meesha wyliczyłeś?
2000 programów po 3 zł to 6000 zł, a 500 po 5 zł to jest 2500 zł. Z resztą wypowiedzi się zgadzam, żeby nie było, że się czepiam
Gdyby ktoś zrobił ciekawy kilkunastostronicowy program za 5 zł na pewno nie żałowałbym tych pieniążków i nie marudził, że taki drogi...
Wyliczylem zakladajac koszt wydruku takiego programu = 1 PLN
Nie wiem jak jest w rzeczywistosci, ale jakies zalozenie do wyliczen trzeba bylo przyjac
Zatem od przychodu ze sprzedazy nalezy odjac koszt wydruku i wtedy zysk wyjdzie w takich sumach jak napisalem 
-
madzialena
A co do programów to już za te 5 zł to mogli przynajmniej w skrócie napisać o rundzie zasadniczej o wynikach i o każdym z naszych rywali tak jak to było w sezonie 2007..
No bo skoro cena w górę idzie to i może treść by poszła w górę..
No bo skoro cena w górę idzie to i może treść by poszła w górę..
meesha pisze:Wyliczylem zakladajac koszt wydruku takiego programu = 1 PLNNie wiem jak jest w rzeczywistosci, ale jakies zalozenie do wyliczen trzeba bylo przyjac
Zatem od przychodu ze sprzedazy nalezy odjac koszt wydruku i wtedy zysk wyjdzie w takich sumach jak napisalem
No teraz kiedy wyjaśniłeś skomplikowane założenia przyjęte do twoich wyliczeń to już zupełnie nie mam podstaw żeby się czepiać
meesha pisze:Wyliczylem zakladajac koszt wydruku takiego programu = 1 PLNNie wiem jak jest w rzeczywistosci, ale jakies zalozenie do wyliczen trzeba bylo przyjac
Być może koszt wydruku jest opłacany przez głównego reklamodawcę (w tym przypadku Mitsubishi). Nie wiem jak jest w przypadku programów, ale ulotki jakie dostajemy do domów są bardzo tanie, ich koszt wydruku to kilkadziesiąt groszy, a przypomnę że stron jest więcej. Myślę, więc że w tym przypadku kartka A4 nie jest droższa. Miłe zaskoczenie było w Pile. Za 5 zł dostałem kilkustronicowy program z grubego papieru ( grubszego niż lubelski), na początku było chociażby przedstawienie drużyny gości, na środku właściwy program, a po nim do samego końca już praktycznie same reklamy. Na tylnej okładce miejsce na autograf zawodnika. Dlatego byłem zaskoczony, że mniejsze miasto może się sprężyć, a stolica Lubelszczyzny niczym się nie popisuje.
I korekta byla tez. Baaardzo szczegolowa