Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

Re: Oprawa i doping na meczach

#1051 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2009, o 20:51

Ładnie bylo dzisiaj , nie powiem :o
Serpentyny juz wszyscy umieja wyrzucac i taka masa wypchnieta jednoczesnie robi fajne wrazenie.Pasy w kolorach klubowych - pelne zaskoczenie , ze z drugiej strony.Malo dzisiaj spiker namawial do uczestniczenia w szkocji i fali...jego zacheta zdecydowanie tlumi wstyd i niechec do podniesienia sie, a dzisiaj glownie koncentrowal sie na prosbach o pomoc dla klubu i reklamie domkow drewnianych z.... drewna :D
I jeszcze drobne podziekowanie za Matolka....dzieci w moim sektorze od razu rozpoznaly i bily brawo.Ja zreszta tez :?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1052 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2009, o 20:57

taa matolek szondzi

krosno mialo mokro w majciochach jak uslyszalo tren mroczny kawal muzy

obce bendom nas szanowdz jak bendziem im puszczac takom groznom muzem

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1053 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2009, o 21:20

Łoptymista pisze:taa matolek szondzi

Pozwole sobie zadac naiwne pytanie :a co ma piernik do wiatraka?
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1054 Postautor: Radzio » 16 sierpnia 2009, o 21:25

mąkę :) jeśli wiatrak jest od młyna...

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1055 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2009, o 21:33

Radziu Ty zartujesz, a ja powaznie pytam.
Nie wiem co maja mokre majtki do mrocznego kawalka muzy i niby dlaczego obce nie maja nas szanowdz po uslyszeniu fragmentu muzyki z filmu dla dzieciakow.Koziolek w obramowaniu opony z naszego logo tez nie wyglada na powaznego profesora uniwersytetu , a jakos takich wydumanych obiekcji nie wyzwala.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1056 Postautor: Łoptymista » 16 sierpnia 2009, o 22:59

jak nie wiesz teraz
to pozniej tez sie nie dowiesz o co chodzi i jak pszasne jest puszczanie koziolka matolka

spij dobrze

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#1057 Postautor: dannie » 16 sierpnia 2009, o 23:14

Ja chciałem podziękować kibicom z I łuku, którzy aktywnie zaangażowali się do dopingu i oprawy spotkania ;)

Idziemy w dobrym kierunku :)

P.S. tylko fala słabiutko... :(
Obrazek

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#1058 Postautor: gizmo » 16 sierpnia 2009, o 23:16

tez nie widze nic złego w puszczeniu raz czy dwa razy na mecz melodi z koziolkiem matolkiem, dzieci to bawi i dobrze niech tez coś mają z meczu poza iron maiden i inną muzyką o której istnieniu nie wiedzą. Oprawa ok, szkoda ze nie udało sie poderwać calego stadionu do szkocji, pasy po drugiej stronie miłe i niespodziewane zaskoczenie, bardzo dobry pomysł i oby tak dalej w nastepnych meczach!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1059 Postautor: istred » 16 sierpnia 2009, o 23:23

To ja jak zwykle ponarzekam na oprawe muzyczna...
Nie wiem czy tego nie bylo slychac czy co, ale na prezentacji po wyczytaniu Karola Barana kibice dwukrotnie odspiewali mu sto lat.
"Zaintonowanie" po raz trzeci z podkladem z wesela - porazka (szczegolnie podklad).
Sam doping po raz kolejny naprawde niezle!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1061 Postautor: boxing » 16 sierpnia 2009, o 23:56

Ja na oprawe muzyczna specjalnie uwagi nie zwracalem, zapamietalem tylko kawalek Haddawaya, motyw z Koziolka Matolka i Sto Lat z jakiegos wesela w remicie :D Hadddaway - stary dobry numer sprzed lat. Koziolka dzieciaki poznaja, wiec nie wiem, dlaczego zuzel ma sie kojarzyc tylko z jakas ciezka nuta. A Sto Lat - no podklad byl faktycznie zenujacy :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1062 Postautor: InDorka » 17 sierpnia 2009, o 00:47

Łoptymista pisze:jak nie wiesz teraz to pozniej tez sie nie dowiesz o co chodzi i jak pszasne jest puszczanie koziolka matolka

"No i poszedl biedaczysko, szukac po szerokim swiecie, tego, co jest calkiem blisko... "(cytuje z pamieci, moze byc niedokladnie).

A ja szukam i nie znajduje uzasadnienia dla uzytego okreslenia "przasny", bo chyba to miales na mysli.
Naprawde nie wiem dlaczego "uzywanie" muzyki Marka Sewena swiadczy o zacofaniu cywilizacyjnym, o kulturalnym i umyslowym ubostwie.
Mam mala, grzeczna prosbe - nie uprawiaj retoryki w stylu Regdala i nie dopusc, abym musiala zyc niedoinformowana.
Na wielu rzeczach sie nie znam, nie dokladaj mi kolejnej :) Badz czlowiekiem i oswiec mnie.
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

#1063 Postautor: fafel16 » 17 sierpnia 2009, o 08:36

mmlublin.pl

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#1064 Postautor: Bozena » 17 sierpnia 2009, o 09:03

InDorka pisze:

InDorka , muzyczka z Koziołka Matołka wywołała (przynajmniej koło mnie) falę śmiechu, podobie jak "sto lat "z głośników. Przykro mi bardzo, ale tym razem jak dla mnie podkład muzyczny był bezbarwny oględnie mówiąc :(

DJPEPE
Junior

#1065 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 09:19

Nie bardzo mam czas i ..ochote , ale dwa wyjaśnienia
1. przed orkiestrę się nie wyjeżdża - tzn. zagrałem '' Sto lat '' PO ŻYCZENIACH i WRĘCZENIU prezentów , bo tak mnie uczyli . Jeżeli u WAS jest inaczej , to przepraszam - nie znałem tego obyczaju
2. Na weselach [ i to nie tylko w remizie ] gram '' Sto lat ... niech ŻYJĄ nam '' , a wczoraj z płyty '' Na urodziny '' zagrałem 20 s. fragmencik z toastu dla JUBILATA z wyraznymi słowami ... niech ŻYJE nam .
p.s. Chyba , że '' czepialskim '' chodziło o wykonawcę ? to proszę mi wskazać lepszego ! np. w czyim wykonaniu by was nie raziło ? Iron Maiden ? Metallica ? Queen ? - śpiewali '' Sto lat '' ? :lol:

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1066 Postautor: mustafa » 17 sierpnia 2009, o 09:21

chodzi o to że sto lat leciało za szybko i ludzie się jakoś nie połapali.

DJPEPE
Junior

#1067 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 09:26

Bozena pisze:
InDorka pisze:

InDorka , muzyczka z Koziołka Matołka wywołała (przynajmniej koło mnie) falę śmiechu, podobie jak "sto lat "z głośników. Przykro mi bardzo, ale tym razem jak dla mnie podkład muzyczny był bezbarwny oględnie mówiąc :(

No i bardzo dobrze !!!
Nareszcie wszyscy proponujący 2 Unlimited , Haddawaya , Lady Gage , Dr. Albana , itd. itp. zrozumieli coś ????

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#1068 Postautor: dannie » 17 sierpnia 2009, o 09:31

DJPEPE pisze:p.s. Chyba , że '' czepialskim '' chodziło o wykonawcę ? to proszę mi wskazać lepszego ! np. w czyim wykonaniu by was nie raziło ? Iron Maiden ? Metallica ? Queen ? - śpiewali '' Sto lat '' ? :lol:

Kibice? :roll:
Obrazek

DJPEPE
Junior

#1069 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 09:34

dannie pisze:
DJPEPE pisze:p.s. Chyba , że '' czepialskim '' chodziło o wykonawcę ? to proszę mi wskazać lepszego ! np. w czyim wykonaniu by was nie raziło ? Iron Maiden ? Metallica ? Queen ? - śpiewali '' Sto lat '' ? :lol:

Kibice? :roll:

SAM ? :D :lol: :lol:

Awatar użytkownika
zgiera16
Kontakt:

#1070 Postautor: zgiera16 » 17 sierpnia 2009, o 09:40

Ja mam fajną stronke na oprawy meczyków http://firebis.pl/
http://kmzlublin.pl/

DJPEPE
Junior

#1071 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 09:46

Aha , ostatnie wyjaśnienia - '' Koziołka Matołka '' gram przed '' Chodż pomaluj mój świat na żółto - biało- niebiesko '' , to takie hasło wywoławcze przed naszym ''hymnem '' .Czas , aby sie przygotowac, bo potem tylko 13 s. :lol:
Na następnych zawodach wracamy do sprawdzonej muzy . Przypominam też o telefonie - był wyświetlany . Jeżeli komuś coś się nie podobało , miał jakies sugestie - mógł dzwonić na bieżąco , a nie teraz wypisywać na forum.
AMEN .Wracam na przerwany ..urlop .

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#1072 Postautor: dannie » 17 sierpnia 2009, o 10:18

Szczerze to ja tam nic do wczoraj nie mam poza tym nieszczesnym "Sto lat" z glosnikow.
Po prostu zajeci bylismy raczej dopingiem niz sluchaniem muzyki i nawet niespecjalnie zwrocilem uwage co tam leci z glosnikow... i o to chodzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1073 Postautor: istred » 17 sierpnia 2009, o 10:19

SAM ?

Wczesniej:
Nie wiem czy tego nie bylo slychac czy co, ale na prezentacji po wyczytaniu Karola Barana kibice dwukrotnie odspiewali mu sto lat.

Na tym meczu akurat bylem w budzie wiec moge Ci odpisac,ze super bylo slychac. A i sam Karol na pewno dobrze slyszal bo na czas trwania calego sto lat odwrocil sie w strone sektora przy Bystrzycy.

Mecz to nie wesele. Nie wiem czy ogladasz mecze reprezentacji Polski w pilke nozna, ale tam mozesz zobaczyc, ze byly proby jak spiewal tenor hymn i z tego zrezygnowano bardzo szybko. Pozniej sama orkiestra, a teraz zdarza sie ze i orkiestry nie ma, tylko kibice sami hymn odspiewuja przed meczem. To samo pozniej w trakcie meczu.

DJPEPE
Junior

#1074 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 10:39

istred pisze:
SAM ?

Wczesniej:

Na tym meczu akurat bylem w budzie wiec moge Ci odpisac,ze super bylo slychac. A i sam Karol na pewno dobrze slyszal bo na czas trwania calego sto lat odwrocil sie w strone sektora przy Bystrzycy.

Mecz to nie wesele. Nie wiem czy ogladasz mecze reprezentacji Polski w pilke nozna, ale tam mozesz zobaczyc, ze byly proby jak spiewal tenor hymn i z tego zrezygnowano bardzo szybko. Pozniej sama orkiestra, a teraz zdarza sie ze i orkiestry nie ma, tylko kibice sami hymn odspiewuja przed meczem. To samo pozniej w trakcie meczu.

Stąd [ dlatego ] dj INICJUJĄ [ zaczynają pieśń [ hymn , sto lat ] i uciekają [ wyciszają ] muzykę , a kibice ciągną dalej [ dłużej ] . I ja tak wczoraj zrobiłem.
A to , że kibice śpiewali wczesniej ..Aha , na marginesie ci dodam , iż goście siedzący pod dachem zaintonowali '' Niech mu gwiazka pomyślności.. '', a że nikt [ czyt. sektor obok Bystrzycy ] nie śpiewał , orzekli , że są do ...dupy.

Ge(L)o
Trener

#1075 Postautor: Ge(L)o » 17 sierpnia 2009, o 10:44

DJPEPE pisze:Nareszcie wszyscy proponujący 2 Unlimited , Haddawaya , Lady Gage , Dr. Albana , itd. itp. zrozumieli coś ????

Tak. Ze taka muzyka na impreze rozrywkowo-sportowa jaka jest zuzel jest najlepsza.