Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
A po co 8 zawodnik? Wilk znowu by zaczał kombinowac i zmieniac niepotrzebnie bo "jak przyleciał to musi pojechac". Poza tym nie mam zawodnika ktory z pod 8 wejdzie i zrobi punkty no chyba ze bedzie mial farta. Dlatego lepiej dac sie spasowac zawodnikowi nawet po 0, 0, 1. Moze w czwartym biegu zrobi 2 albo 3? A rezerwowy ktory wyjezdza pierwszy raz na tor jakie ma szanse trafic z przelozeniami. Trzy razy mniejsze, prawda?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
LuqaszPOL pisze:Tylko że Hall znowu by marudził że sciągają go z Anglii i wstawiają na rezerwe.
koleszko a Ty bys nie marudził ? Jakby Cie sciagali te 2000km i nie mial bys gwarancji startu i po jednym nieudanym wyjedzie jestes odsuwany na druga czesc meczu. Dac mu odjechac 5 biegow, a niejaki Lubos na rezerwe i niech czeka.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nie zrozumiałeś mnie.Oczywiscie że bym marudził na jego miejscu i w ogóle sie Hallowi nie dziwie.Właśnie dlatego jeśli ma jechac to w podstawowym składzie i 5 biegów.Wtedy zobaczym na co go stać.Myślę ze własnie mecz z Krosnem może byc dobry by go sprawdzic w 5 biegach.
No i trzeba wspomnieć że Tomicek przywiózł bardzo ważne punkty, szczególnie to 5-1 w 3 starcie. dziekujemy
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
No to relacja naocznego świadka.
Przed meczem trener z zawodnikami ostro krążyli wokół toru badając i oceniając jego nawierzchnię. Pierwsza połówka meczu zwiastowała raczej poważną porażkę i pogrzebanie szans na udany rewanż u nas.
Bieg 1. w trzyosobowej obsadzie bo Paweł Machnik coś tam sobie zrobił na porannym treningu i w ogóle NS. Zanosiło się na 3:3 ale około 3. okrążenia Klimek zdefektował (nie ostatni raz tego dnia), więc Kowalczyk 3, Michaluk 2.
Z innych ciekawych biegów, bieg 4, Jacek prowadził od początku i przywiózł 3 pkt. Podobnie Baran w biegu 5. W międzyczasie Chyba Piszcz włożył łapke między łańcuch bo w biegu 6. był juz zastępowany przez Michaluka, co wywołało oczywiste zdziwienie wśród publiczności tak nieoczekiwaną zmianą, a przed biegiem 7. przerwa w zawodach bo karetka musiała Piszcza zawieźć do szpitala. Biegi 3 i 7 total porażka, 5:1. Ale za to w biegu 8. wreszcie karta się odwróciła, Baran z Tomickiem przywieźli 1:5 , a w 9. Tomek z Jackiem 2:4, co wywołało burzę wkurwienia wśród dziadków na trybunie krytej
DD.
Jokera oczekiwano juz w biegach 12. i 13, gdy przewaga wynosiła 11 pkt. ale pojawił sie dopiero w pierwszym biegu nominowanym, i okazał się strzałem w 10!. Najpierw w taśmę wstrzelił się Hansen, i mimo że został zmieniony przez Łukaszewicza, na nic się to zdało, bo Karol z Tomkiem R. pewnie przywieźli 1:8, wynikiem 45:41 dla gospodarzy, utrzymując jeszcze szansę na remis. Bieg 15. remisowy, 2 punkty Jacka i 1 Karola, ale po tym jak nasi się męczyli w pierwszej części zawodów, wynik 48:44 uważam za rewelacyjny!!! Ciekawe od którego biegu nasi zaczęli się stosować do rad trenera odnoście przełożeń, niech sie wypowiedzą osoby obecne w parku maszyn, ale lepiej późno niż wcale. Uff
Przed meczem trener z zawodnikami ostro krążyli wokół toru badając i oceniając jego nawierzchnię. Pierwsza połówka meczu zwiastowała raczej poważną porażkę i pogrzebanie szans na udany rewanż u nas.
Bieg 1. w trzyosobowej obsadzie bo Paweł Machnik coś tam sobie zrobił na porannym treningu i w ogóle NS. Zanosiło się na 3:3 ale około 3. okrążenia Klimek zdefektował (nie ostatni raz tego dnia), więc Kowalczyk 3, Michaluk 2.
Z innych ciekawych biegów, bieg 4, Jacek prowadził od początku i przywiózł 3 pkt. Podobnie Baran w biegu 5. W międzyczasie Chyba Piszcz włożył łapke między łańcuch bo w biegu 6. był juz zastępowany przez Michaluka, co wywołało oczywiste zdziwienie wśród publiczności tak nieoczekiwaną zmianą, a przed biegiem 7. przerwa w zawodach bo karetka musiała Piszcza zawieźć do szpitala. Biegi 3 i 7 total porażka, 5:1. Ale za to w biegu 8. wreszcie karta się odwróciła, Baran z Tomickiem przywieźli 1:5 , a w 9. Tomek z Jackiem 2:4, co wywołało burzę wkurwienia wśród dziadków na trybunie krytej
Jokera oczekiwano juz w biegach 12. i 13, gdy przewaga wynosiła 11 pkt. ale pojawił sie dopiero w pierwszym biegu nominowanym, i okazał się strzałem w 10!. Najpierw w taśmę wstrzelił się Hansen, i mimo że został zmieniony przez Łukaszewicza, na nic się to zdało, bo Karol z Tomkiem R. pewnie przywieźli 1:8, wynikiem 45:41 dla gospodarzy, utrzymując jeszcze szansę na remis. Bieg 15. remisowy, 2 punkty Jacka i 1 Karola, ale po tym jak nasi się męczyli w pierwszej części zawodów, wynik 48:44 uważam za rewelacyjny!!! Ciekawe od którego biegu nasi zaczęli się stosować do rad trenera odnoście przełożeń, niech sie wypowiedzą osoby obecne w parku maszyn, ale lepiej późno niż wcale. Uff
Do mojego postu sie chyba zaczelo wiec wyjasnie, ze chodzilo mi tylko o to, ze rezerwowy mialby pojechac za Piszcza w 6 biegu, w ktorym pojechal Michaluk.
Poza tym problem rezerwowego jest drugorzedny.
Najwiekszym problemem jest to, ze do samego meczu niewiadomo czy bedzie mial kto wystapic, a zawodnicy dobierani sa w zasadzie z przypadku.
Poza tym problem rezerwowego jest drugorzedny.
Najwiekszym problemem jest to, ze do samego meczu niewiadomo czy bedzie mial kto wystapic, a zawodnicy dobierani sa w zasadzie z przypadku.
istred pisze:Najwiekszym problemem jest to, ze do samego meczu niewiadomo czy bedzie mial kto wystapic, a zawodnicy dobierani sa w zasadzie z przypadku.
ale wiesz ze tak bylo z forum czy ktos z klubu Ci te niusy przekazal?
Karol z Tomkiem R. pewnie przywieźli 1:8
Taki piekny wynik czastkowy... chyba punkty zdobyte przez Karola zdeprymowaly forumowiczow, bo o Karolu cichutko.
Gratulacje za wyczucie dla Metallicznego i Markoniego - tylko oni wytypowali Karola na zawodnika dzisiejszego meczu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
?ale wiesz ze tak bylo z forum czy ktos z klubu Ci te niusy przekazal?
Z wlasnych obserwacji i wyciagnietych wnioskow.
LuqaszPOL pisze:Nie zrozumiałeś mnie.Oczywiscie że bym marudził na jego miejscu i w ogóle sie Hallowi nie dziwie.Właśnie dlatego jeśli ma jechac to w podstawowym składzie i 5 biegów.Wtedy zobaczym na co go stać.Myślę ze własnie mecz z Krosnem może byc dobry by go sprawdzic w 5 biegach.
Myślę że już koniec tego sprawdzania. Teraz już nie ma przeproś, tylko jechać na pełnym gazie.
Zresztą Howe powinien startować w dalszych spotkaniach, bo który z obcokrajowców daje większą zdobycz punktową po za nim ???
istred pisze:?ale wiesz ze tak bylo z forum czy ktos z klubu Ci te niusy przekazal?
Z wlasnych obserwacji i wyciagnietych wnioskow.
Aha no luz. Myslalem ze wiesz cos wiecej niz szary forumowicz.
- tezetomaniak
- Trener