Plakaty
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Plakaty
Plik wyslany do druku.

Niezle zdjecie, szkoda ze w Opolu nie byl to czesty widok 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
mnie jedynie martwi fakt jak bedzie z przetrwaniem plakatów powieszonych jutro czy w czwartek... Za tydzien przd meczem z rawiczem może już ich nie być 
Pozdrawiam
- Egon
- Zawodowiec
Paweł pisze:A ja mam takie pytanie. Czym kleicie plakaty? Na zwykłą taśmę, jakiś klej specjalny czy jak?
Zależy gdzie się wiesza. Ja na zszywacz a jeśli się nie da to na taśmę. Nie no do klejenia na klej to musiały by chodzić ekipy co najmniej dwuosobowe a u nas z jednoosobowymi ciężko
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jutro maja byc plakaty do odebrania. Jutro tez poinformuje o ktorej beda w barku.
- Egon
- Zawodowiec
Jutro i tak pewnie większość dopiero po zawodach pójdzie po plakaty..chyba że ktoś ma blisko na stadion 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jakby ktos pytał, plakaty sa juz w barku od dzisiejszych zawodow. 800 sztuk.
- Egon
- Zawodowiec
No to ja ruszam tyłek i porozwieszam coś przed południem..
- tezetomaniak
- Trener
jakis kulturalny pan w barze podawal mi plakaty (akurat siedzial przy nich) i jak poprosilem o wiecej to wylecial z tekstem "zebys zaraz ich do kosza gdzies nie wypierdolil" ;> taka ciekawostka.
Natalin obwieszony. Mam w domu ze 40 plakatów jeszcze, ale będę rozwieszał dopiero jutro z rana, ponieważ jestem poza domem. Jak coś, planuję działać w okolicy Zana ZUS.
Natolin
Masz rozmach chlopaku 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Az sie szybko przejechalem na Natolin, ale nie widzialem ani jednego plakatu. Cos Pawel sciemnia 
Zamiast jezdzic bez sensu to lepiej sam bys troche w Markach porozklejal 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Egon
- Zawodowiec
Ja już tradycyjnie zrobiłem centrum..Racławickie, Krakowskie, 3go Maja, Lipowa, Plaza Redstar i kantor (panie z Redstara wzięły 8 4 do nich i 4 kierownik kazał dać do Olimpu) i okolice..sam już nie pamiętam gdzie byłem
Bo może Paweł wziął 45 plakatów z czego 40 Mu zostało
poczekajcie na efekt końcowy
Ja powinąłem z barku 150
ponad 100 rozwieszone 
Manitou pisze:Az sie szybko przejechalem na Natolin, ale nie widzialem ani jednego plakatu. Cos Pawel sciemnia
Bo może Paweł wziął 45 plakatów z czego 40 Mu zostało
Ja powinąłem z barku 150
- tezetomaniak
- Trener
jest juz projekt plakatow na Krosno ? powinno to byc jak najszybciej, zebysmy mogli rozwieszac juz od poniedzialku.
Kosa jak masz czas to do dziela ;p
Kosa jak masz czas to do dziela ;p
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jesli chodzi o plakaty to dzis plik zostal wyslany do druku, a do odbioru beda na poczatku przyszlego tygodnia (1000 sztuk).
- Egon
- Zawodowiec
1000 sztuk? hmmm..sporo
tylko ciekawe czy staniemy na wysokosci zadania i zostana rozwieszone:]
- tezetomaniak
- Trener
watpie... juz z mniejsza iloscia byly problemy, a teraz juz niektorzy maja zuzel w dupie bo Piszcza nie bedzie w Krosnie ;> Dodatkowo jak tam dostaniemy lomot, to nie wiem czy wiecej niz z 4 osoby zglosza sie po plakaty.
Jutro od ok. 15 bede dostepne do odebrania w barku plakaty.
I serdeczna prosba:
nie wieszajcie ich na przystankach - klub ma juz zalozonych przez MPK kilka spraw sadowych za to.
I serdeczna prosba:
nie wieszajcie ich na przystankach - klub ma juz zalozonych przez MPK kilka spraw sadowych za to.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Jutro od ok. 15 bede dostepne do odebrania w barku plakaty.
obawiam sie, ze barek bedzie zamkniety.
carpe diem!
Uuups, to mamy problem. Mam jutro odebrac te plakaty i niby gdzie mam je przywiezc?
- tezetomaniak
- Trener
Cooper pisze:klub ma juz zalozonych przez MPK kilka spraw sadowych za to.
a to ktos z klubu wieszal ?
tezetomaniak pisze:Cooper pisze:klub ma juz zalozonych przez MPK kilka spraw sadowych za to.
a to ktos z klubu wieszal ?
Oczywiscie ze nie. Ja sie nie znam, ale wydaje mi sie ze plakaty sa wlasnoscia klubu. Jezeli klub wyznacza/zatrudnia jakies osoby do ich rozwieszanie to ponosi za to odpowiedzialnosc. a jesli nie wyznacza, to powinien zglosic/oglosic fakt, ze te plakaty nie maja nic wspolnegoz klubem, albo np. ich zaginiecie. Wtedy zrzuca z siebie odpwoiedzialnosc za popelnienie wykorczen. Dobrze kombinuje?
Jesli sprawe zaklada MPK, to nie jest to odpowiedzialnosc za wykroczenie.
Pewnie MPK zalozylo sprawe cywilna.
Owszem klub moze ponosic odpowiedzialnosc jezeli to wszystko w jakis sposob nadzoruje. Osoby wieszajace pewnie nie sa pracownikami klubu, tylko "osobami, ktorym powierzono wykonanie czynnosci". W tym przypadku klub ponosi odpowiedzialnosc na zasadzie ryzyka w wyborze - czyli, moze sie uwolnic od odpowiedzialnosci jesli wykarze, ze nie ponosi winy w wyborze osoby.
Oprocz tego MPK musi udowodnic powstanie i wysokosc szkody, udokumentowac wszystko i w ogole. Szkoda pewnie nie jest duza, a babrania sie z tym sporo, dlatego az nie moge uwierzyc, ze sie w to bawia.
To tak według mnie.
Pewnie MPK zalozylo sprawe cywilna.
Owszem klub moze ponosic odpowiedzialnosc jezeli to wszystko w jakis sposob nadzoruje. Osoby wieszajace pewnie nie sa pracownikami klubu, tylko "osobami, ktorym powierzono wykonanie czynnosci". W tym przypadku klub ponosi odpowiedzialnosc na zasadzie ryzyka w wyborze - czyli, moze sie uwolnic od odpowiedzialnosci jesli wykarze, ze nie ponosi winy w wyborze osoby.
Oprocz tego MPK musi udowodnic powstanie i wysokosc szkody, udokumentowac wszystko i w ogole. Szkoda pewnie nie jest duza, a babrania sie z tym sporo, dlatego az nie moge uwierzyc, ze sie w to bawia.
To tak według mnie.
Tak jak pisze istred. Odpowiedzialnosc za wykroczenie moze poniesc jedynie sprawca, tzn. ten co zawiesil a nie klub.
Tez jestem ciekawy takiej wyceny szkody
Pewnie koszt wynajecia ludzi, ktorzy "oczyszczaja" przystanki z plakatow.
Swoja droga to sie zgadzam. Jak sie plakat wiesza na przystanku to powinno sie go pozniej sciagnac a pewnie nikt tego nie robi. I tak te nasze przystanki to jak z powiatowego miasteczka a jak jeszcze na przyklejane tego badziewia to juz w ogole jedno wielkie g...
Tez jestem ciekawy takiej wyceny szkody
Pewnie koszt wynajecia ludzi, ktorzy "oczyszczaja" przystanki z plakatow.
Swoja droga to sie zgadzam. Jak sie plakat wiesza na przystanku to powinno sie go pozniej sciagnac a pewnie nikt tego nie robi. I tak te nasze przystanki to jak z powiatowego miasteczka a jak jeszcze na przyklejane tego badziewia to juz w ogole jedno wielkie g...