KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Play-off Krosno-Lublin

#1076 Postautor: bartosch » 5 sierpnia 2009, o 15:29

mikas pisze:Zastanawialem sie czy wybrac mecz czy jezioro i juz mam problem z glowy. Juz w tym sezonie kupilem dwa normalne karnety i wykorzystalem z kazdego tylko dwa mecze. Wystarczajaco te dziady "kierujace" klubem juz na mnie zarobily, zebym teraz dodatkowo placil im tyle kasy za bilet na zawody zawodnikow połamatorow i działaczy amatorow calkowitych. Nie sadzilem ze taki moment kiedykolwiek nastąpi, ale na chwile obecna mam dosyc zuzla w lubelskim wydaniu conajmniej do nastepnego sezonu. Moze uda mi sie zaliczyc wszystkie pozostale wyjazdy (mam nadzieje ze Krosno jednak przejdziemy), ale na Zygmuntowskich w tym sezonie juz moja noga nie postanie. Tak zniesmaczony dzialaniami ludzi kierujacymi lubelskim zuzlem nie bylem jeszcze nigdy :? :? :?

ostro:)
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2009, o 15:31 przez bartosch, łącznie zmieniany 1 raz.
carpe diem!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1077 Postautor: grzesieck » 5 sierpnia 2009, o 15:30

meesha pisze:
Juz w tym sezonie kupilem dwa normalne karnety i wykorzystalem z kazdego tylko dwa mecze

Ale czyja to wina, ze miales wazniejsze sprawy? Przeciez nie prezesa ani dyrektora :roll:

haha ja wiem czyja to wina :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1078 Postautor: mikas » 5 sierpnia 2009, o 15:33

Meesha moja, ale byly to wybory przemyslane i spowodowane obserwacja sytuacji w lubelskim zuzlu (od mojej absencji klub nie zbiednial). Mialem nadzieje, ze w play-off wreszcie beda jakies emocje i oplaci sie pojsc zobaczyc jakas walke, jednak klub cenami biletow mnie z tego wyleczyl. Wole to 50zł przeznaczyc na cos innego. I nie chodzi mi tu o ilosc pieniedzy, bo jeszcze poki co mnie na to stac, ale na postawe klubu wzgledem kibicow. Pieprzenie jacy to kibice wazni a potem dymanie ich do granic mozliwosci.
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2009, o 15:34 przez mikas, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#1079 Postautor: harry » 5 sierpnia 2009, o 15:33

o proszę :shock: ! Jedna "dobra" wiadomość o cenach biletów i już ludzi na forum tyle ile w czasie dobrego meczu wyjazdowego 8) :lol: ...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1080 Postautor: Łoptymista » 5 sierpnia 2009, o 15:36

Mikasie zmienily Ci sie priorytety zyciowe i tyle. Wiec nie pitol, ze to wszytko przez zly, nieprofesjonalny klub. :D

"Bojkotowales" mecze juz wczesniej wiec o nie mow, ze nie bedziesz na spotkaniu tylko dlatego, ze dzialacze sa zli, ze mecz o pietruche itp.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1081 Postautor: mikas » 5 sierpnia 2009, o 15:48

Opuscilem jeden z powodu urlopu, reszta zbojkotowana na wlasne zyczenie, bo mi po prostu nie chcialo sie ogladac tej amatorki na stadionie (organizacja) i na torze (wystawiane sklady i np. zmiany taktyczne). Moje nowe priorytety jak wiesz w niczym tu nie przeszkadzaja a nawet bym powiedzial ze jest odwrotnie ;)
Nie bede nie dlatego, ze mecz o pietruche, tylko dlatego (ze tak zacytuje wyraznie sam siebie): "Pieprzenie jacy to kibice wazni a potem dymanie ich do granic mozliwosci." Ja bym sie wstydzil spojrzec kibicom w oczy podwyzszajac tak ceny po tym jak bym wczesniej pokazal ze nie umiem zalatwic w tym klubie praktycznie nic.
Jesli w Krosnie przegramy 10-cioma to zmienie zdanie :)
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2009, o 15:51 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Mokatte

#1082 Postautor: Mokatte » 5 sierpnia 2009, o 17:18

dajcie już spokój. 5zł droższe bilety na PO i już wielki krzyk, że amatorka - nie podoba Ci się to nie przychodź, nie musisz całemu forum objawiać jaki Ty jesteś wielce obrażony tą sytuacją. Ja jestem pewien (zresztą już ktoś o tym wspomniał), że to nie będzie miało tak dużego wpływu na frekwencję jak tu niektórzy przepowiadają. Ciesz się, że jest ten żużel w Lublinie, że możesz sobie powdychać trochę spalanego metanolu, a jeśli Ci się nie podoba to zachowaj to dla siebie, co Ci da jeśli na forum napiszesz, że klub Cię wydymał i Twoja noga więcej na Zygmuntowskich nie powstanie, jak to mówią "Cry me a River"....

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1083 Postautor: tezetomaniak » 5 sierpnia 2009, o 17:52

zebyscie sie o to 5 zl nie zesrali i z glodu nie umarli. Jeden browar tygodniowo mniej i zadna roznica w portfelu. A jak ktos ma kase, ale dla zasady nie da 5 zl, to go*no jest nie kibic. Tylko srac i narzekac sie potrafi, a jak nie idzie to "amatorska liga", "amatorski klub". Jak na Krosno przyjdzie 2000 osob to bedzie tylko kwestia czasu az ktos zgasi swiatlo. I zebyscie sie nie doczekali speedwaya w przyszlym sezonie. Wtedy mikas sobie na stadion bedziesz mogl wchodzic za free.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1084 Postautor: Manitou » 5 sierpnia 2009, o 17:55

tezetomaniak pisze:Tylko srac i narzekac sie potrafi, a jak nie idzie to "amatorska liga", "amatorski klub".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i kto to pisze :?: :?: :?: Największy placzek na forum :D

Jak na Krosno przyjdzie 2000 osob to bedzie tylko kwestia czasu az ktos zgasi swiatlo.
A tak sie moze stac, nie tyle ze wzgledu na cene, co na srodek wakacji...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1085 Postautor: tezetomaniak » 5 sierpnia 2009, o 18:00

Manitou pisze: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i kto to pisze :?: :?: :?: Największy placzek na forum :D

chodzilo mi o klub. zawsze staralem sie patrzec obiektywnie na dzialaczy i zawodnikow, a juz na pewno nie kozaczyc ze sa amatorami, bo najpierw trzeba dupe posadzic na motocyklu, zeby kogos nazwac amatorem. Widze pewne bledy, ale latwo stac z boku i sie smiac. Jesli chodzi o dzialaczy to sam nie wiem jakbym sobie radzil z prowadzeniem klubu w takim gownianym miescie. To mnie powstrzymuje od rzucania "amatorami" na prawo i lewo w stosunku do ludzi ktorzy sie tym zajmuja na co dzien ;]

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1086 Postautor: mustafa » 5 sierpnia 2009, o 18:33

To ja tak napiszę ( nie unosząc się bogactwem i biorąc pod uwagę, że dla niektórych każdy grosz się liczy ) w tonie ideowym:

Kibice, tak na prawdę to nie dla sponsorów... nie dla miasta... nie dla władz klubu... jest ten sport. On jest dla Was ! Więc dla dobra tego sportu w tym smutnym mieście odłóżcie w każdy weekend jeden browar ( tu dla pełnoletnich ) i poświęcicie te 15 zł więcej na 3 mecze, aby w lublinie żużel przetrwał. A nóż się pierwsza liga uda i w następnym sezonie będziemy się cieszyć z żużla na dużo wyższym poziomie ( w ogólnym słowa znaczeniu ).

Wyszło podniośle? :)

Awatar użytkownika
poli
Senior
Kontakt:

#1087 Postautor: poli » 5 sierpnia 2009, o 18:44

mustafa pisze:To ja tak napiszę ( nie unosząc się bogactwem i biorąc pod uwagę, że dla niektórych każdy grosz się liczy ) w tonie ideowym:

Kibice, tak na prawdę to nie dla sponsorów... nie dla miasta... nie dla władz klubu... jest ten sport. On jest dla Was ! Więc dla dobra tego sportu w tym smutnym mieście odłóżcie w każdy weekend jeden browar ( tu dla pełnoletnich ) i poświęcicie te 15 zł więcej na 3 mecze, aby w lublinie żużel przetrwał. A nóż się pierwsza liga uda i w następnym sezonie będziemy się cieszyć z żużla na dużo wyższym poziomie ( w ogólnym słowa znaczeniu ).

Wyszło podniośle? :)

tak trzymac :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1088 Postautor: Cooper » 5 sierpnia 2009, o 18:49

mikas pisze:Opuscilem jeden z powodu urlopu, reszta zbojkotowana na wlasne zyczenie, bo mi po prostu nie chcialo sie ogladac tej amatorki na stadionie (organizacja) i na torze (wystawiane sklady i np. zmiany taktyczne). Moje nowe priorytety jak wiesz w niczym tu nie przeszkadzaja a nawet bym powiedzial ze jest odwrotnie ;)

A to mnie Mikas rozbawiles:D Kupiles sobie karnet a pozniej nie chodziles na mecze bo Ci sie zmiany taktyczne nie podobaly?:D Albo organizacja? A czym ona odbiega od "dobrych" standardow II-ligowych?

Bez jaj Mikas, ladna tu ideologie o bojkocie probujesz dorobic, ale wszyscy przeciez wiedza jakie sa prawdziwe przyczyny:D

Czemu Mikas nie chodzi na żużel
8) 8) 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1089 Postautor: mikas » 5 sierpnia 2009, o 21:38

Widzisz problem w tym, ze akurat ten pantofelek jest namawiany, zeby poszedl na zuzel zamiast gdzies indziej. Mi po prostu w pewnym momencie sie juz odechcialo tej amatorki. Zaczynam rozumiec ludzi co chodza tylko gdy sa wyniki, bo nie chca sie denerwowac a ogladanie sportu ma byc dla nich przyjemnoscia a nie katorgą. Dla mnie w pewnym momencie ten caly zuzel w lubelskim wykonaniu przestal byc przyjemnoscia i w sumie jedyne co mnie przy nim trzyma to tylko to ze po prostu jest czescia mojego zycia od wielu wielu lat. Gdybym zaczynal chodzic w tym sezonie czy nawet 3-4 sezony temu to by mnie juz chyba dawno na Zygmuntowskich nie bylo. A jak jeszcze zna sie troche szczegolow z ze tak napisze "zakulisowych" dzialan klubu, to czlowieka krew zalewa i sie dziwi ze ten balagan jeszcze w ogole istnieje. Gdy w takich warunkach gdy w skladzie znow pojawia sie "brak zawodnika" itp. klub wyciaga lapy po jeszcze wiecej od kibicow zamiast chociaz w minimalnym stopniu zaangazowac sie w szukanie sponsorow (pozdro dla pana Wojciechowskiego) to jest to wstyd i hanba dla ludzi kierujacych tym klubem, a dla zwyklego kibica ktory ma w sercu ten klub od wielu lat jest to conajmniej wkurzajace. I mam prawo sie wkurzuc jesli widze to co sie dzieje w moim ukochanym klubie i mam prawo do tego zeby nawet w drastyczny sposob (nawet kosztem tego ze cale forum na mnie naskoczy) wyrazic swoja dezaprobate dla kolejnych dzialan ktore zamiast odbudowywac to niszcza ten klub.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Mokatte

#1090 Postautor: Mokatte » 5 sierpnia 2009, o 21:42

wszystko fajnie tylko swoim lamentem nic nie zmieniasz =o mam wrażenie, że to nie chodzi o to, że nie wybierasz się na następny mecz - tylko chciałbyś aby inni też tak zrobili, żeby tłumy poszły za Tobą.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1091 Postautor: mikas » 5 sierpnia 2009, o 22:03

No to zle masz wrazenie. Chodzi o zwrocenie uwagi na to co sie dzieje w tym klubie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fanka

#1092 Postautor: Lublin_Fanka » 5 sierpnia 2009, o 22:07

mikas pisze:Widzisz problem w tym, ze akurat ten pantofelek jest namawiany, zeby poszedl na zuzel zamiast gdzies indziej.

TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY. 8)

owen1989
Senior

#1093 Postautor: owen1989 » 5 sierpnia 2009, o 22:14

Ja mysle dokladnie tak jak mikas i tez nie ide na nastepny mecz, szkoda nerwow... Klub sie bardzo mocno przejedzie na tej podwyzce cen ;] Kilku moich znajomych tez nie ma zamiaru chodzic juz w tym roku na zuzel i wcale sie nie dziwie. Wyniki przecietne, co wyjazd to sromotny łomot od przeciwnika :? Od poczatku bajki i gadanie o awansie a tu sie okazuje, ze juz dawno sie kasa skonczyla :? Poza tym z Wilka taki trener jak ze mnie baletnica, zero taktyki, pomyslow na rozgrywanie 1 łuku. W Miszkolcu az zal bylo patrzec na to co robia Wegrzy z naszymi... i to kilka razy pod rzad a trener siedzi i sie patrzy ;]

Mokatte

#1094 Postautor: Mokatte » 5 sierpnia 2009, o 22:18

Poza tym z Wilka taki trener jak ze mnie baletnica

a z Ciebie taki kibic jak z Wilka trener, na początku wypowiedzi aż razi to jak zacierasz rączki, że się klub przejedzie bo (o zgrozo) podniósł ceny biletów o 5zł.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1095 Postautor: mustafa » 5 sierpnia 2009, o 22:18

oj nie ma co przeżywać, co mają powiedzieć kibice Rawicza, albo Piły. A czy kibiców Ostrowa szlag nie trafia? Drużyna 4 lata wchodziła do ekstraligi, a teraz to amatorka. Rzeszowiaków też szajba bierze - było sobie poczytać ich forum od kilku miesięcy.
Zresztą podobnie jest w ekipie Daniele Jeleniewskiego. Jestem przekonany, że wszystkie te ekipy czekają tak jak my na czasy świetności.

owen1989 pisze:Ja mysle dokladnie tak jak mikas i tez nie ide na nastepny mecz, szkoda nerwow... Klub sie bardzo mocno przejedzie na tej podwyzce cen ;] Kilku moich znajomych tez nie ma zamiaru chodzic juz w tym roku na zuzel i wcale sie nie dziwie. Wyniki przecietne, co wyjazd to sromotny łomot od przeciwnika :?

Chłopie, a Ty chodziłeś 2 , 3 , 4 sezony temu. Ja pamiętam mecz z Ostrowe w 2005 gdzie myślałem że się porzygam. Albo mecz z Rybnikiem sezon później. Przez 3 lata ciągneliśmy ogony pierwszej ligi, przegrywaliśmy mecze u siebie i to w okropny sposób. Jeśli chodzi o wynik i mecze na naszym torze w tym sezonie, to w czym masz problem ?
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 2009, o 22:24 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1096 Postautor: mikas » 5 sierpnia 2009, o 22:20

Mokatte wez zacznij czytac ze zrozumieniem i pojmij wreszcie, ze tu nie chodzi o jakies glupie 5zl.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1097 Postautor: tezetomaniak » 5 sierpnia 2009, o 22:25

taka jest wlasnie roznica miedzy prawdziwym kibicem a kibicem. Kazdy jest wkurzony nie tylko podwyzka, ale tez tym co sie dzieje w klubie. Z tym ze prawdziwy kibic przyjdzie i tak na mecz zeby zobaczyc zuzel. Reszta woli udupic klub finansowo jeszcze bardziej, bo strzelili focha. Gratulacje.

Mokatte

#1098 Postautor: Mokatte » 5 sierpnia 2009, o 22:27

@Mikas

To załóż klub żużlowy i pokaż tej amatorszczyźnie jak to się robi. Masz też inne opcje, pokazać tym amatorom w kaskach jak się jeździ albo zatrudnić się u tych amatorów jako osoba, która znajdzie tym nieudacznikom sponsora. Sęk w tym, że oni coś robią, Ty nie. Cała w tym rzecz, że oni nie każą Ci przychodzić na mecz i jeśli uważasz, że nie warto to po prostu na stadion nie przyjdziesz. Jak musisz już sobie ponarzekać to ponarzekaj na to co robią z Twoimi podatkami (bo to MUSISZ płacić), pomarudź, że w TV, za którą też co miesiąc płacisz nie ma nic ciekawego, a jeśli nie podoba Ci się żużel to po prostu przestań chodzić na stadion, bo to o czym tutaj piszesz nie jest ani konstruktywne ani nikomu pomocne.

Mokatte

#1099 Postautor: Mokatte » 5 sierpnia 2009, o 22:39

same goes for you

I tak sobie możemy wyrywać po zdaniu ze swoich wypowiedzi zamazując kontekst coraz bardziej, aż do białego rana :>

owen1989
Senior

#1100 Postautor: owen1989 » 5 sierpnia 2009, o 22:45

No chyba nie powiesz mi, ze mam wpasc do klubu rzucic ze 2 miliony zlotych, jeszcze pozalatwiac sponsorow i zatrudnic na nastepny sezon crumpa i pedersena ? ;] Nie ja obiecywalem i nie ja gadalem bajki od poczatku sezonu z wielkim przekonaniem, ze wszystko wypali i nie bedzie zadnych problemow ;]