Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
No zwykle ja zakladam ale nie bylo mnie tydzien w domu ;d
W najblizszym czasie wszystko podlicze, bonusy tez dodam
W najblizszym czasie wszystko podlicze, bonusy tez dodam
No i przez Ciebie nie zatypowalem i walka o wygrana poszla w pizdu
W piatek chcialem zatypowac ale nie widzac tematu, pomyslalem ze w niedziele nie ma kolejki
Ale jestes usprawiedliwiony, bo w koncu moglem Cie zapytac osobiscie na plazy o co loto 
16 35 Saint 521
To się nazywa awans;) ... ale co z tego jak ostatnią kolejkę zawaliłem... :]
To się nazywa awans;) ... ale co z tego jak ostatnią kolejkę zawaliłem... :]
ale jaja, chcialem sobie sprawdzic moje typowania i nigdzie nie moge ich znalesc. Wysylalem wczoraj ok 11, jakos po stingu. Mozliwe zeby ktos niechcacy usunal albo sie po prostu nie zapisaly?
Mozliwe ze za szybko zmieniles strone zanim sie wczytalo.
Ja nic nie grzebalem ;p
Ja nic nie grzebalem ;p
Ekstraliga - wyniki:
Wroclaw - Bydgoszcz +12
Gorzow - Leszno +8
Czestochowa - Zielona Gora +10
Torun - Gdansk +18
A tak typowal yamahaR1:
Wroclaw - Bydgoszcz +12
Gorzow - Leszno +8
Torun - Gdansk +20
38 na 40 mozliwych do zdobycia punktow
Brawo :]
P.S.
Pablomasa tez nie byl gorszy :]
Wroclaw - Bydgoszcz +10
Gorzow - Leszno +8
Torun - Gdansk +18
Wroclaw - Bydgoszcz +12
Gorzow - Leszno +8
Torun - Gdansk +18
A tak typowal yamahaR1:
Wroclaw - Bydgoszcz +12
Gorzow - Leszno +8
Torun - Gdansk +20
38 na 40 mozliwych do zdobycia punktow
Brawo :]
P.S.
Pablomasa tez nie byl gorszy :]
Wroclaw - Bydgoszcz +10
Gorzow - Leszno +8
Torun - Gdansk +18
dzięki, może kiedyś w końcu wygram całą kolejkę 
No i bonus za MIMP wszystkich sprawiedliwie ominal

Ale za to bylismy swiadkami narodzin kolejnego Franciszka (wiem wiem Cooper, Franek jest tylko jeden):
Przemyslaw Pawlicki (Unia Leszno) - 6 (3,0,3,0,3)
Ale za to bylismy swiadkami narodzin kolejnego Franciszka (wiem wiem Cooper, Franek jest tylko jeden):
Przemyslaw Pawlicki (Unia Leszno) - 6 (3,0,3,0,3)
Mnie sie zdaje ze Janowski szedl na Mistrza dopoki nie padl mu motor w trzecim starcie...:/
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Chcialbym się odnieść do pozycji:
"15. Najlepszy jezdziec KMZ Lublin - Obcokrajowiec"
Wyszła trochę kiszka bo w domyśle miał to być najlepszy z naszych sklasyfikowanych obco. A jak wiemy na tą chwilę sklasyfikowany nie jest żaden :]
Tak więc w przypadku jeśli sytuacja się nie zmieni, tzn do końca sezonu nikt nie wskoczy na listę sklasyfikowanych, wówczas za najlepszego naszego straniero uznany zostanie ten z najwyzsza srednią sposród nieklasyfikowanych.
"15. Najlepszy jezdziec KMZ Lublin - Obcokrajowiec"
Wyszła trochę kiszka bo w domyśle miał to być najlepszy z naszych sklasyfikowanych obco. A jak wiemy na tą chwilę sklasyfikowany nie jest żaden :]
Tak więc w przypadku jeśli sytuacja się nie zmieni, tzn do końca sezonu nikt nie wskoczy na listę sklasyfikowanych, wówczas za najlepszego naszego straniero uznany zostanie ten z najwyzsza srednią sposród nieklasyfikowanych.
Chcialbym niesmialo zauwazyc, iz nie 8 a 11 osob wytypowalo spadek Grudziadza do II ligi.
Pozdrowieni:)
No chyba ze czekamy na decyzje GKSŻ czy tam PZMotu odnosnie motocykli stojacych nie tam gdzie trzeba. Jesli tak to przpraszam. Ale tak czy inaczej skoro 8 osobom zostal zaliczony Graudenz to nalezaloby zaliczyc i pozostalytm 3. Nie to zebym sie czepial ale SPRAWIEDLIWOSC MUSI BYC. PRZYNAJMNIEJ W LUBELSKIM TYPERZE:)
Co by nie byc goloslownym (Meesha, GO!, Filip, MLSpeedy, Manitou, Mateusz111, czaszka, Martin, Markoni, Pablomasa, rAdEk23). Czyli Mani, Pablomasa, rAdEk23 nie podliczeni.
Pozdrowieni:)
No chyba ze czekamy na decyzje GKSŻ czy tam PZMotu odnosnie motocykli stojacych nie tam gdzie trzeba. Jesli tak to przpraszam. Ale tak czy inaczej skoro 8 osobom zostal zaliczony Graudenz to nalezaloby zaliczyc i pozostalytm 3. Nie to zebym sie czepial ale SPRAWIEDLIWOSC MUSI BYC. PRZYNAJMNIEJ W LUBELSKIM TYPERZE:)
Co by nie byc goloslownym (Meesha, GO!, Filip, MLSpeedy, Manitou, Mateusz111, czaszka, Martin, Markoni, Pablomasa, rAdEk23). Czyli Mani, Pablomasa, rAdEk23 nie podliczeni.
Wpisywalem w wyszukiwarke w topicu "Grudz" i klikalem SZUKAJ ;D Nie chcialo mi sie ręcznie tak jechac i czytac ;]
P.S. Już wiem co sie stalo
1) Zapomnialem ze jest jeszcze trzecia strona (Pablo, radek)
2) Mani był na drugiej stronie ale napisał "Gudziadz" :]
P.S. Już wiem co sie stalo
1) Zapomnialem ze jest jeszcze trzecia strona (Pablo, radek)
2) Mani był na drugiej stronie ale napisał "Gudziadz" :]
Nie ma takiego miasta Gudziadz? Jest Grucionc, Grucionc Zdroj 
P.S.: No offense Kleczes;)
P.S.: No offense Kleczes;)
I Grucionc Kolonia 
Jesli ktoś stawiając na najlepszego zawodnika pisał Baran,mając na myśli Pawła Barana to lepiej niech to jednoznacznie określi :]
Inaczej zwykle Barany bedą traktowane jako Karol
Inaczej zwykle Barany bedą traktowane jako Karol
Jako ze mecz w Rzeszowie odbył sie awansem juz dzis a nie poinformowalem o tym w typerze (bo sam nie wiedzialem), nie będzie on liczony do klasyfikacji.
Jozefy jak zwykle w ptaka polecialy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha w niewlasciwym topicu pisze:_piotrusss pisze:Rzeszow - Gniezno +16Rusek pisze:Rzeszow - Gniezno +8Perez pisze:Rzeszow - Gniezno +20Saint pisze:Rzeszow - Gniezno +22
Zaprawde powiadam wam,ze Rzeszow - Gniezno +29
Saint w tymże samym topicu pisze:meesha pisze:Zaprawde powiadam wam,ze Rzeszow - Gniezno +29
Co sie czepiasz..Niektórzy mieli cięzki tydzien - byłem trochę oderwany od rzeczywistości - dopiero teraz zobaczyłem że ten mecz się odbył wczesniej...
Nie śmiecić tematów i tu gaworzyć proszę
Wow Najlepsze 2 msc w ostatniej kolejce
w tym sezonie 
Jesli w najblizsza niedziele sa jakies mecze prosze o szybkie zalozenie tematu, bo wyjezdzam i nie bede mial dostepu do netu. (uprzedzajac mądralinskich, sam nie zaloze bo nie mam czasu szukac kto z kim i kiedy a nie che czegos spieprzyc robiac jakas prowizorke).