2.08.2009 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
Re: 2.08.2009 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
A lataja za darmo
Bo chyba nie ma klub umowy barterowej z Ryanair'em
Tylko na co komu potrzebne kolejne Jonasy Messingi pytam sie. Jednego juz mamy przecie. Inni mlodzi "Szwedzi i Dunczycy" gwarantuja dokladnie to samo...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
tylko, ze gdzie jest powiedziane ze Lambert jest lepszy od Messinga? Widzielismy go w Rawiczu - jedyne z czego dal sie zapamietac to strata 50 metrów do prowadzacego po przejechaniu pol okrazenia. Dodam - z najsłabszą druzyną w Polsce.
Nie ma co się oszukiwać,ten mecz trzeba potraktować rozpozawczo.Hynek ma sezon z głowy,Karol jesli chcemy miec z niego pozytek w PO, to lepiej niech uda sie do jakiegoś dobrego "spawacza" obojczyków i niech się kuruje.
Jeśli Lambert nie chce jechać, trzeba do składu wziąść Michaluka i niech udowodni że Rawicz to nie przypadek tylko zwyżka formy (oby
) Wynik naszego zespołu w tym meczu jest naprawdę drugorzędny ale oczywiście wypada zdobyc min.35-36pkt.
Jeśli Lambert nie chce jechać, trzeba do składu wziąść Michaluka i niech udowodni że Rawicz to nie przypadek tylko zwyżka formy (oby
meesha pisze:A lataja za darmoBo chyba nie ma klub umowy barterowej z Ryanair'em
Tylko na co komu potrzebne kolejne Jonasy Messingi pytam sie. Jednego juz mamy przecie. Inni mlodzi "Szwedzi i Dunczycy" gwarantuja dokladnie to samo...
Jonasy Messingi wszedzie woza zera, a "inni mlodzi Szwedzi (Sundstroem) i Dunczycy (Larsen)" potrafia przywozic po kilka trojek biegowych i po kilkanascie meczowych. Wystepy Sundstroema na tle Messinga mozesz porownac w Allsvenskan, wystepy Larsena na tle Lamberta - w Premier League. Naprawde nie widzisz roznicy?
PS Nie wiem, moze cos mi umknelo - niedawno na SF pisali, ze Miszkolc zyskal jakiegos sponsora - o co chodzi ze Screenem?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
ten mecz nie ma prawie zadnego znaczenia dla tabeli. W tym momencie wazny jest mecz w Opolu i tyle. Ewentualny dobry wystep w Łodzi moze nam dac... nadzieje. Na to, ze moglibyśmy pokonać Łódź np. w finale. Tylko trzeba pamietac, ze moze dojsc do naszego spotkania juz w polfinale...
problem pojawia sie gdy ci zawodnicy, ktorych trener chcialby wystawic w owym wazniejszym pozniejszym meczu (oby final PO
) nie moga pojechac w tym wczesniejszym niby nic nie znaczacym...
Wystepy Sundstroema na tle Messinga mozesz porownac w Allsvenskan, wystepy Larsena na tle Lamberta - w Premier League. Naprawde nie widzisz roznicy?
A tu jest Polska i wyniki z Allsvenskan i Premier League mozna sobie wsadzic w pupe
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No to w jego przypadku zwracam honor
Ale co do ogolnej tendencji sciagania do Polski kazdego Szweda i Dunczyka, ktory nie spada z motocykla - zdania nie zmienie 
A ja bym tam mimo wszystko bardziej skupił się na zawodniku o nazwisku Rosen, który w tym sezonie przebojem wdarł się do Allsvenskan i wali tam komplety. Poza tym, jest to rocznik 91, także przyszłościowy. Chociaż, jakby Kenni wypalił to w II lidze i za rok na seniorze by 2cyfrówki walił. 
Juz mielismy takich "przyszlosciowych" - Pavlic, Kus itd. I co nam po nich
A jak juz robimy koncert zyczen to moim faworytem jest Ondrej Veverka
Czasem zrobi punkta w czeskiej lidze, ale za to jak sie nazywa 
A jak juz robimy koncert zyczen to moim faworytem jest Ondrej Veverka
Masarna - Ornarna > 2. Anton Rosen (3,3,3) 9
Masarna - Valsarna > 2. Anton Rosen (3,3,0,3,0) 9
Masarna - Hammarby > 2. Anton Rosen (3,3,0,1*,1) 8+1
Masarna - Griparna > 4. Anton Rosen (2,2,2,d,0) 6
Masarna - Getingarna > 2. Anton Rosen (3,3,2*,3,-) 11+1
Masarna - Ornarna > 3. Anton Rosen (u/w,1,2,0) 3
Masarna - Valsarna > 4. Anton Rosen (1,3,3,1*,1) 9+1
Masarna - Solkatterna > 6. Anton Rosen (3,1,0,2*,w) 6+1
Masarna - Hammarby > 6. Anton Rosen (u,2,1*,3,1,1) 8+1
Trochę może przesadziłem, ale jak na 17latka moim zdaniem zajebiście.
Nie będę przytaczał wyników Jonasa z tej samej ligi.
Masarna - Valsarna > 2. Anton Rosen (3,3,0,3,0) 9
Masarna - Hammarby > 2. Anton Rosen (3,3,0,1*,1) 8+1
Masarna - Griparna > 4. Anton Rosen (2,2,2,d,0) 6
Masarna - Getingarna > 2. Anton Rosen (3,3,2*,3,-) 11+1
Masarna - Ornarna > 3. Anton Rosen (u/w,1,2,0) 3
Masarna - Valsarna > 4. Anton Rosen (1,3,3,1*,1) 9+1
Masarna - Solkatterna > 6. Anton Rosen (3,1,0,2*,w) 6+1
Masarna - Hammarby > 6. Anton Rosen (u,2,1*,3,1,1) 8+1
Trochę może przesadziłem, ale jak na 17latka moim zdaniem zajebiście.
Nie będę przytaczał wyników Jonasa z tej samej ligi.
Punktuje na swoim torze podobnie jak Klimek na lubelskim. Czy to oznacza, ze Rafal jakby pojechal do Szwecji to tez by tyle robil? Pytanie retoryczne 
Wyjazdy? - meesha, specjalnie dla Ciebie statystyka wyjazdowa Allsvenskan:
Anton Rosen 1,348 pkt/bieg
Linus Sundstroem 2,238 pkt/bieg
Anton Rosen 1,348 pkt/bieg
Linus Sundstroem 2,238 pkt/bieg
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jesli specjalnie dla mnie to czuje sie zaszczycony
W takim razie czekam teraz na podpisanie kontraktow z tymi wysmienitymi jezdzcami 
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ja nie wiem boxing, cos sie uczepil tego Zundsztruma. Naprawde sadzisz ze to bedzie kozak rzedu 10-12 pkt. u siebie, i 8-10 pkt. na wyjezdzie? Ja mam powazne watpliwosci, czy on w Lodzi zrobilby chociaz punkta. Daj sobie spokoj.
Metalliczny pisze:Ja nie wiem boxing, cos sie uczepil tego Zundsztruma. Naprawde sadzisz ze to bedzie kozak rzedu 10-12 pkt. u siebie, i 8-10 pkt. na wyjezdzie? Ja mam powazne watpliwosci, czy on w Lodzi zrobilby chociaz punkta. Daj sobie spokoj.
wystarczy spojrzeć na innych młodych szwedów jak sobie radzą( Aspegren, Ago). Sundstroem mysle ze bylby zawodnikiem na 6-7 pkt max no i do tego startuje w Anglii wiec ma startów jak lodu. Ja zastanowiłbym się jeszcze nad młodym Patrikiem Norgaardem i Henrikiem Vedelem z Danii. No ale ja to "se" moge. A Forsberg to też chyba nie jechał w tym roku w Gdańsku lecz tam ponoć kasy trzeba wylać troche ;d
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Awizowane:
LUBLIN
1.J.Rempala
2.D.Howe
3.T.Rempala
4.K.Baran
5.T.Piszcz
6.R.Klimek
ŁÓDŹ
9.Mariusz Franków
10.Paweł Paliga
11.Piotr Dym
12.Zdenek Simota
13.Stanisław Burza
14.Maciej Piaszczyński
LUBLIN
1.J.Rempala
2.D.Howe
3.T.Rempala
4.K.Baran
5.T.Piszcz
6.R.Klimek
ŁÓDŹ
9.Mariusz Franków
10.Paweł Paliga
11.Piotr Dym
12.Zdenek Simota
13.Stanisław Burza
14.Maciej Piaszczyński
klawo - ale drugiego Howe jezdzi w Anglii 
- Łoptymista
- Trener
Baran?
To chyba zart. Nie wierze, ze facet zdolal sie wykurowac.
Howe? to przestajemy sie obrazac:]
edyta kaze napisac. czyli z Angolem to sciema dla mas
To chyba zart. Nie wierze, ze facet zdolal sie wykurowac.
Howe? to przestajemy sie obrazac:]
edyta kaze napisac. czyli z Angolem to sciema dla mas
oby Lubos
chociażby z szacunku dla nas chorych na zuzel, ktorzy jada do lodzi( w sumie to ja bylem wszedzie
)
"Życie to jazda"