Richardson pisze:Davv pisze:
Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Harry nie pisał nic, że Opole nie wyjdzie z 30. Jeśli dobrze pamiętam to napisał, że biorąc pod uwagę poziom sportowy zawodników z Lublina i z Opola, to wstydem jest dopuszczenie do zdobycia przez Opole 30 pkt na torze przy al. Zygmuntowskich w Lublinie. Zresztą ja się z tą opinią zgadzałam i uważam, że za poprzednią niedzielę nasz kochany zespół powinien się wstydzić...
Polecam temat Lublin- Opole , strony 2,4, 15, 17 z szczególnym naciskiem na 15, jeżeli to nie jest napinka, lekceważenie rywala, to jak to nazwiesz?
Davv dokładnie i bardzo celnie to wyjaśnił. Masz problem z rozumieniem tekstu, który czytasz. Pocieszenie jest jedno i male ale jest - to najwiekszy problem podstawówek i gimnazjów.Jak jesteś jeszcze w tych okolicach to musisz się pouczyć, jak wyżej to masz problem.
Bardzo wyraźnie pisałem, ze jeżeli ma nie być wstydu to Opole nie może wyjsc z 30. Doszło do kompromitacji wręcz i na serio nie widze szans na awans. Zespol, ktory tak pojechal z ( nie ujmujac nikomu ) bardzo przecietnymi zawodnikami nie poradzi sobie w PO. Tu nie ma mobilizacji, sprezenia i mysli. No chyba, ze to sciema przed PO
Jak bys jeszcze nie zrozumiał gdzie jest roznica to dokladnie :
Nie pisałem ŻE WYGRAMY NA PEWNO DO 30. Ja pisalem, że MUSIMY WYGRAĆ DO 30, żeby nie było wstydu.
A to robi wielką różnice.