Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Ma może ktos jakies foty z oprawy naszej??
Imponująco to wygląda i widzę, że nawet "szkocja" była
Brawa dla "ekipy wyjazdowej "
od tych, którzy myślami byli w Miscolcu
od tych, którzy myślami byli w Miscolcu
szkoda, ze nie ma zdjecia gdy jakis fotoreporter stal na przeciwko nas. wtedy by fajnie wygladaly swiece w naszych barwach.
ps. tak zadymilismy, ze nie widzialem jak przejezdzaja zawodnicy chociaz stalem na dole

ps. tak zadymilismy, ze nie widzialem jak przejezdzaja zawodnicy chociaz stalem na dole
"Życie to jazda"
ja to mało co sie nie udusiłem hehehe było super:p
ja jeszcze tylko dodam, ze udalo sie w Miszkolcu to, co rzadko udaje w sie w Lublinie, czyli 'druga strona odpowiada' :>
a no i jeszcze szkocja na dwie strony byla, rowniez sie udalo : )
a no i jeszcze szkocja na dwie strony byla, rowniez sie udalo : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mam pytanie do tych ktorzy wjechali na stadion jako pierwsi. Czy ktokolwkiek Was gdzies lokował na stadionie czy po prostu wpakowaliscie sie na najlepszy plac? ;d Bo mam wrazenie ze to nie byl sektor gosci ;d Miejscowka byla super, tylko te deski...
miejscowka byla ewidetnie najlepsza na stadionie
tylko porzadnego labado nie bylo przez te deski 
"Życie to jazda"
Miejsce zostalo wskazane przez goscia w zielonej kamizelce, do ktorego podszedlem zaraz po otwarciu bram i zapytalem (po angielsku, nie po wegierskuSpeedway pisze:Mam pytanie...
Boobi pisze:miejscowka byla ewidetnie najlepsza na stadionietylko porzadnego labado nie bylo przez te deski
no szczescie ze nikt nie spadl z trybun przez te deski ...chociaz pod koniec juz w 1/3 bylem na dole
nasza oprawa w miszkolcu byla naprawde imponujaca...jako ciekawostke napisze ze oprawe miszkolca w zasadzie zalatwia 3 osoby w tym jedno dosc male dziecko:) i sa bardzo głosni, tyle ze nie skanduja nazwisk zawodnikow,nie dopinguja krzykiem ale maja zabojczo glosne trabki;) 
DJ PEPE ----urlop
owen1989 pisze:no szczescie ze nikt nie spadl z trybun przez te deski ...chociaz pod koniec juz w 1/3 bylem na dole
Hahaha!!! Podest był naprawdę w kiepskim stanie, dlatego od samego początku wolałem stać na dole.
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
Skonczyla sie runda zasadnicza. Czas pierwszych podsumowan.
Ponizej przedstawie "liczby wyjazdowe" lubelskich kibicow. Staralismy sie przedstawic jak najdokladniejsze wyniki, bo wiadomo, ze nie zawsze dalo sie idealnie okreslic ile nas bylo. Nawet przegladalismy zdjecia, zeby sie upewnic
Bralismy pod uwage jedynie osoby, ktore usiadly na sektorze gosci a nie takie, ktore gdzies tam byly na stadionie a sa z Lublina.
SEZON 2009
Rawicz - 460km
50 osób
Opole- 400km
50 osób
Krosno - 225km
ok. 70 osób
Piła- 550km
55 osób (15 z Gorzowa)
Miszkolc- 450km
60 osób
Łódź- 260km
90 osób
Stosujac metode kibicow pilkarskich liczenia punktow do tzw. klasyfikacji wyjazdowej wychodzi nam srednia na mecz:
23,23
(obliczenia: mnozymy liczbe km przez liczbe osob i dzielimy na 1000)
Wg tej metody:
"Najlepszy" wyjazd: Lodz/Pila (gdy obliczamy kibicow Gorzowa, ktorzy siedzieli z nami na sektorze)
"Najgorszy" wyjazd: ...Krosno
Korzystajac z okazji gratuluje tym, ktorzy zaliczyli wszystkie 6 stadionow! Brawo, oby tak dalej
Ponizej przedstawie "liczby wyjazdowe" lubelskich kibicow. Staralismy sie przedstawic jak najdokladniejsze wyniki, bo wiadomo, ze nie zawsze dalo sie idealnie okreslic ile nas bylo. Nawet przegladalismy zdjecia, zeby sie upewnic
SEZON 2009
Rawicz - 460km
50 osób
Opole- 400km
50 osób
Krosno - 225km
ok. 70 osób
Piła- 550km
55 osób (15 z Gorzowa)
Miszkolc- 450km
60 osób
Łódź- 260km
90 osób
Stosujac metode kibicow pilkarskich liczenia punktow do tzw. klasyfikacji wyjazdowej wychodzi nam srednia na mecz:
23,23
(obliczenia: mnozymy liczbe km przez liczbe osob i dzielimy na 1000)
Wg tej metody:
"Najlepszy" wyjazd: Lodz/Pila (gdy obliczamy kibicow Gorzowa, ktorzy siedzieli z nami na sektorze)
"Najgorszy" wyjazd: ...Krosno
Korzystajac z okazji gratuluje tym, ktorzy zaliczyli wszystkie 6 stadionow! Brawo, oby tak dalej
dannie pisze:"Najgorszy" wyjazd: [/b]...Krosno![]()
juz w niedziele szansa na rehabilitacje
METHANOL ADVENTURE TEAM
w co ty wierzysz. bedzie tylko napinka a i tak pojada ci co zawsze 
"Życie to jazda"
Nie ma czego gratulowac
Ale Rownemu i tak nie wybacze tego wycofania sie z ligi gdy juz urlop na ten mecz zaplanowalem 3 miesiace wczesniej
Do zobaczenia w Krosnie w niedziele
Pozdrowienia dla Bandy Redstar
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Pozdrowienia dla Bandy Redstar
Sie chlopaki pewnie uciesza
http://www.youtube.com/watch?v=XdwxqNUU ... re=related
A to nie organizator decyduje o tym na co pozwala uczestnikom imprezy, a na co nie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wlasnie nie.
Ustawa stawia wymogi tez organizatorom a nie tylko uczestnikom.
Jest w niej napisane wyrazne, ze kto wnosi, odpala etc. materialy piro ten podlega bla, bla. Nie ma nic na temat "a jak organizator pozwoli", albo "bez zgody organizatora". To samo z alkoholem.
Jedyna droga jaka mozna to robic jest pewnie "profesjonalny pokaz pirotechniczny".
A co do U2... hmm... moze to na zasadzie "praw nabytych". Ze juz mieli podpisane umowy sponsorskie, pozwolenia uzyskali etc. i ustawa daje jakis okres przejsciowy na takie sytuacje. Choc to tylko moje kombinowanie.
Ustawa stawia wymogi tez organizatorom a nie tylko uczestnikom.
Jest w niej napisane wyrazne, ze kto wnosi, odpala etc. materialy piro ten podlega bla, bla. Nie ma nic na temat "a jak organizator pozwoli", albo "bez zgody organizatora". To samo z alkoholem.
Jedyna droga jaka mozna to robic jest pewnie "profesjonalny pokaz pirotechniczny".
A co do U2... hmm... moze to na zasadzie "praw nabytych". Ze juz mieli podpisane umowy sponsorskie, pozwolenia uzyskali etc. i ustawa daje jakis okres przejsciowy na takie sytuacje. Choc to tylko moje kombinowanie.
dannie pisze:
SEZON 2009
Rawicz - 460km
50 osób
Opole- 400km
50 osób
Krosno - 225km
ok. 70 osób
Piła- 550km
55 osób (15 z Gorzowa)
Miszkolc- 450km
60 osób
Łódź- 260km
90 osób
Dla porównania liczby wyjazdowe ekstraligowej Stali Gorzów
Leszno (1000)
Gdańsk (200)
Zielona Góra (900)
Toruń (150)
Wrocek (100)
Czewa (20)
Bydzia (180)
I drugie Krosno - 60 os.
Ja bym wolal dla porownania inne ekipy drugoligowe
Skoro juz temat zostal wywolany to pobawilem sie w przelicznie tych liczb na punkty rankingowe wg zasad przyjetych przez kibicow pilkarskich (liczba osob x odleglosc w km / 1000).
Oto co wyszlo:
Rawicz 23,00
Opole 20,00
Krosno 15,75
Pila 22,00
Miszkolc 27,00
Lodz 23,40
Krosno 13,50
Srednia: 20,66
Pogrubilem najlepszy i najgorszy wynik.
Ja bym wolal dla porownania inne ekipy drugoligowe
Skoro juz temat zostal wywolany to pobawilem sie w przelicznie tych liczb na punkty rankingowe wg zasad przyjetych przez kibicow pilkarskich (liczba osob x odleglosc w km / 1000).
Oto co wyszlo:
Rawicz 23,00
Opole 20,00
Krosno 15,75
Pila 22,00
Miszkolc 27,00
Lodz 23,40
Krosno 13,50
Srednia: 20,66
Pogrubilem najlepszy i najgorszy wynik.
Myślę że jakby nasi jeździli w 1 lidze (patrz rok 2004) czy Extraklasie to też by ludzie jeździli na wyjazdy, a 2 liga to miernoty i nie ma co oglądać.