Dokładnie, mina Jonasza bezcenna
Wedlug madziarskiego spikera to jest Janusz Messing
Dokładnie, mina Jonasza bezcenna
Smirnek_ pisze:A nie dało się wpuścić Jacka Rempały czy Karola Barana? Mi bynajmniej nie chodzi o to żeby jechał jako joker.
Groznie wygladal upadek Hynka Stichauera?
Z tego co wiem, Hynkowi pomylily sie okrazenia i wydawalo mu sie, ze zakokczyl juz bieg i zwolnil, a wtedy na wejsciu w pierwszy luk uderzył w niego jadacy za nim Siemen Wlasow.
Stichauer zostal w szpitalu, czy wrocil juz do domu?
Zaproponowali mu transport karetka do domu, a my chcielismy, zeby pojechal z nami do Lublina. Zalatwilismy mu miejsce w szpitalu, ale nie zgodzili sie na to jego rodzice. Razem ze swoimi mechanikami wrocil do domu wlasnym busem. Usztywnilismy go tylko i polozylismy z tylu na siedzeniach.
Organizacja meczu w Miszkolcu rozni sie od tego, co widzicie na innych polskich stadionach?
U nas to wszystko jest na wyzszym poziomie. Oczywiscie, przywitano nas bardzo milo i nie mozemy miec zastrzezen, ale sama infrastruktura odbiega od polskich stadionow. Przejezdzajac obok ledwo mozna poznac, ze to stadion zuzlowy. Jest bardzo kameralny, chociaz nazywa sie Miszkolc Speedway Arena. Ale jest to nazwa na wyrost.
grzesieck pisze:ja wybieram Miszkolc, mimo tego, ze piwo skonczylo sie po 3 biegu
buby pisze:ma może ktos jakies fajne zdjecia z wyjazdu do Miskolca??

Organizacja meczu w Miszkolcu rozni sie od tego, co widzicie na innych polskich stadionach?
U nas to wszystko jest na wyzszym poziomie...
Kod: Zaznacz cały
Zaplanowane na wtorek, 21 lipca, zawody Młodzieżowej Ligi Południowej, które miały zostać rozegrane na torze w Lublinie zostały odwołane. Powodem są problemy organizacyjne.

Remus pisze:Jonas spokojnie dojechał na 3 w nocy do Lublina więc zdążył na samolot

Remus pisze:Jak dla mnie mecz był naprawdę udany w wykonaniu Naszego zespołu.
Tomicek - jak dla mnie pojechał super na tym kartoflisku. Więc jakieś słowa krytyki są bezpodstawne.
Cz@rek pisze:Remus, przeczytaj sobie relacje z meczu niezależnego dziennikarza w ostatnim "TŻ"
manq pisze:Nie wiem skąd takie newsy tam harry czerpiecie ale Hynek nawet nie brał pod uwagę nie jechać do Miszkolca
Po pierwsze upomni się po zaległości sięgające kilku tysięcy ojro,