19.07.2009 Miskolc - Lublin
-
Richardson
Re: 19.07.2009 Miskolc - Lublin
Zgadzam się że strata boli, bo w następnych meczach jak Hynka zabraknie to może być nie ciekawie. Ale z tym wrażeniem to nie jest zupełnie tak. Ja mogę zrozumieć, jest mecz na styku albo przegrywa się 2-4 pkt i brakuje jednego zawodnika do zwycięstwa który w 1 biegu odniósł kontuzje i jest zastępowany przez osobę, która jest o kilka klas gorsza i przywozi 0 pkt. Tutaj tak nie było , tylko w pierwszym biegu pojechał Messing, później jechali z taktycznej najlepsi.
w,1,d,4 jak pamietam tak wygladaly biegi w ktorych mial jechac hynek. Tomicek akurat wtedy przywiozł defekt wiec IMo hynka bylo stac na wiecej niz 5 pkt w 4 startach. ale jak wspomnieliscie to tylko gdybanie.
Pozdrawiam
mustafa pisze:no "cudaku" to raczej obraźliwe
He, he.. niedlugo wogole bedzie strach sie odezwac
PS. obrazac nie mialem w zamiarze.. podobno sad laskawiej wtedy patrzy jak sie taka deklaracje zlozy
Bozena pisze:Richardson pisze:
co to płci, to gość
Czy mógłbyś to przetłumaczyć ?
Davv pisze:Kolega chciał najprawdopodobniej powiedzieć, że sika na stojąco.
Richardson pisze:
Chłopak
Wszystko się teraz zgadza
Z niecierpliwością czekamy na relację z wyjazdu do Miskolca naszych kibiców.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Serwustok ! Ekipa busowa własnie dotarla. 22h godzinny wyjazd, ale warto było. Na szybko - z Lublina ponad 60 osob na Wegrzech. Ogolnie na stadionie malo ludzi, dlatego stanowilismy najglosniejsza grupe kibicow
Poczatek w wykonaniu naszych bardzo dobry, az do momentu kraksy Hynka. Wypadek z jego winy, gdyz mial uslizg i wpadl w niego ruski jakis. Hynek zostal uderzony motorem w plecy. Z tego co wiadomo to ma kompresyjne zlamanie kregu L1. Chcieli zatrzymac go w szpitalu na pare dni, ale Hynek chcial wracac. Od polowy zawodow sytuacja sie odmienila i ciezko bylo nawet powalczyc z gospodarzami. Jak to Jacek powiedzial byli cholernie szybcy i idealnie z tym specyficznym torem spasowani. Stan toru jak dla mnie byl kiepski, przeswitywal miejscami beton. Wszyscy nasi zawodnicy pojechali jakos tak bezbarwnie, nie potrafili dobrze przejechac pierwszego luku i Wegrzy ich tam przechodzili kilka razy jak dzieci, mimo ze starty nasi mieli lepsze. Tomicek tak jakby lekka zwyzka formy, ale dalej na dystansie jedzie slabo, mimo bardzo dobrych startow. Co moge wiecej powiedziec... Jacek Rempala stwierdzil ze w Lodzi wygramy, gdyz tam jest podobny tor jak u nas i nie pozostaje nam nic innego jak w to wierzyc i udac sie do Lodzi w jeszcze wiekszej grupie jak na Wegry. A teraz pora spac. Viszontlátásra.
P.S. "Taka taka taka taka taka taak !"
EDIT:
Zapomnialem napisac o Baranie. Widac, ze chlopaka ten bark (obojczyk) napie...la. Po meczu caly czas sie za niego trzymal. Powiedzial, ze czuje ze zyje. Nie wiem co z nim dalej bedzie, ma w sumie dwa tygodnie i moze jakos dojdzie do siebie, ale zbyt dobrze przed PO to nie wyglada.
P.S. "Taka taka taka taka taka taak !"
EDIT:
Zapomnialem napisac o Baranie. Widac, ze chlopaka ten bark (obojczyk) napie...la. Po meczu caly czas sie za niego trzymal. Powiedzial, ze czuje ze zyje. Nie wiem co z nim dalej bedzie, ma w sumie dwa tygodnie i moze jakos dojdzie do siebie, ale zbyt dobrze przed PO to nie wyglada.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Bozena pisze:Policzylam specjalnie i o dziwo az 13 osob typowalo nasze wyjazdowe zwyciestwo. Ja zgadzam sie z Toba, ze plan-minimum wykonany i tylko Hynka zal
Ale gdzie typowali? W Typerze?
Przeciez to nic nie oznacza. Np. taki ja ZAWSZE typuje nasze zwycistwo, mimo, ze zdaje sobie sprawe, ze to nierealne. Z tego co wiem np. meesha ma podobne nastawienie i pare innych osob pewnie tez. Po co sie cieszyc z paru punktow w Typerze jak moja druzyna przegrywa... ale jaka radosc jak wygra a ja jeszcze zgarne typerowa pule!
A ja dalej swoje
Jacek napinal bicepsy ? Gelu
?
A ja chyba w koncu zaczne kasowac tego typu posty jak ten wyzej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zdjęcie nr 5 wyjaśnia postawę Messinga na torze.
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
dannie pisze:Bozena pisze:Policzylam specjalnie i o dziwo az 13 osob typowalo nasze wyjazdowe zwyciestwo. Ja zgadzam sie z Toba, ze plan-minimum wykonany i tylko Hynka zal
Ale gdzie typowali? W Typerze?![]()
Przeciez to nic nie oznacza. Np. taki ja ZAWSZE typuje nasze zwycistwo, mimo, ze zdaje sobie sprawe, ze to nierealne. Z tego co wiem np. meesha ma podobne nastawienie i pare innych osob pewnie tez. Po co sie cieszyc z paru punktow w Typerze jak moja druzyna przegrywa... ale jaka radosc jak wygra a ja jeszcze zgarne typerowa pule!(patrz mecz z Pila
)
W sumie można i tak. To tylko o Was dobrze w takm razie świadczy
ja mu sie nie dziwię
Pani w żółtym wydaje się być urodziwą niewiastą 

Pozdrawiam
Bozena, pewnie ze mozna i tak:
Wyobrażasz sobie jak to radocha zarowno obejrzec wygrany mecz jak i zgarnac pelna pule w typerze
Ja tam wole sie podwojnie cieszyc, albo podwojnie martwic
Co to za przyjemnosc z wytypowania +18 we wczorajszym meczu 
meesha w typerze 10 kolejki pisze:Pila - Lublin -4
Wyobrażasz sobie jak to radocha zarowno obejrzec wygrany mecz jak i zgarnac pelna pule w typerze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Byles pewnie jedynym, który cieszył się z defektu Piszcza w 15 
Naczelny obrońca Karola Barana.
meesha pisze:Bozena, pewnie ze mozna i tak:meesha w typerze 10 kolejki pisze:Pila - Lublin -4
Wyobrażasz sobie jak to radocha zarowno obejrzec wygrany mecz jak i zgarnac pelna pule w typerze![]()
Wyobrazam sobie. Zwlaszcza, gdy jest to mecz wyjazdowy
KosaRKS pisze:Byles pewnie jedynym, który cieszył��d�e� Piszcza w 15[/quote[[/[uote]
Nie. Bylo kilka takich osob z -4. O taki ja np.
Co do wczorajszego meczu - nigdy nie widziałem, ze� tak "nagumowac" tor. W połowie me�u juz z gumy uformowane byly na torze sciezki.
Szkoda kontuzji Hynka, jak dobrze pojdzie bedzie z nami z tego co czytałem dopie� na final play off. Ale trzeba jechac dalej, w Lodzi bedzie lepiejj.
Ogloszenie drobne:
Jakby ktos chcial pamiatkowy program z Miszkolca, to posiadam sztuk 3. Cena 2 zl. PW.
Edit: Programy sprzedane.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2009, o 22:16 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
KosaRKS pisze:Pamietaj,ze jeden jest mój
Wiem, Twój mam odłożony.
meesha pisze:Bozena, pewnie ze mozna i tak:meesha w typerze 10 kolejki pisze:Pila - Lublin -4
Wyobrażasz sobie jak to radocha zarowno obejrzec wygrany mecz jak i zgarnac pelna pule w typerze![]()
Co to za przyjemnosc z wytypowania +18 we wczorajszym meczu
No dla mnie jakas tam przyjemnosc jest jednak
Zwyciestwo w Pile tez idealnie trafilem
No dla mnie jakas tam przyjemnosc jest jednak
Znaczy sie jestes doopa nie kibic
Znowu się sprawdza przysłowie Piłsudskiego
Chłopaki, nie kłócić się z samego poniedziałku, bo to źle wróży na cały tydzień
Chłopaki, nie kłócić się z samego poniedziałku, bo to źle wróży na cały tydzień