Masi pisze:Tomicek zadna rewelacja, wiele pkt zrobił na kolegach z druzyny. Jak dla mnie to dalej sie do skladu nie lapie chyba ze pod 8 ale to tez niekoniecznie.
Co do meczu to na początku mi oczy wylazły jak było 13:11. Szkoda Hynka, chociaz zdaje sobie sprawe ze i tak bysmy nie wygrali. Ale to jest bardzo dobry prognostyk przed play-off. Bałem sie ze ledwo uciułamy bonusa a tu prosze az 37 pkt mamy. Z Piszczykiem byloby spokojnie 40 a moze nawet mecz na styku. Optymistyczne, mimo porazki, bo Miszkolc to naprawde kozaki u siebie. Zobaczymy co tam Łódź zrobi bo bardzo mnie to interesuje. Jak wygra to sory ale naprawde pokaza ze awans tylko dla nich. Jacek dał ciała nie do konca ale Tomek mnie zawiodł. Kurde on tam jezdził rok temu! A i jueszcze Rafał. 4 pkt niby nie duzo ale lepsze niz 2

widac rozmowa podzoałała na dłuzej.
Witam wszystkich forumowiczów
O którym meczu mówisz, bo chyba nie o dzisiejszym? Widziałes wynik naszej drużyny oraz jak punktowali nasi zawodnicy w poszczególnych biegach?, z tego co widze to nie tylko Ty tak uważasz. Przeanalizujmy:
Jacek Rempała zdobył 10 pkt(nie liczę tego śmiesznego jokera)- zdobył te pkt odpowiednio na Tomicku, Magosim ; Tomicek ; Karanczencew ; Lorincz, Messing ; Baran Darkin(wykluczony) ; Rempała Lorincz. Reasumując, 2x Tomicek, 3 razy junior przeciwników z którymi nawet Klimek wygrywał, Messing, Darkin, Baran i Rempała, to daje nam objechanie 5 przeciwników w tym 3 razy juniorke Miszkolca, która jak widać kompletnie nie ogarnia.
Lubos Tomicek zdobył 7+1, - Pokonał, Magosiego ; Rempałe, Karanczencew ; Hauzinger Rempała ; Magosi Messing. Jak widać jechał tylko raz z juniorem w biegu(Jacek 4 razy). Pokonał jako jedyny z naszych zawodników Hauzingera, Magosiego dwa razy.
Na przyszłość, ogarnij cały mecz i pisz z jakimkolwiek sensem, a nie ze Tomicek zrobił wiele pkt na kolegach. Broń Boże,n ie mam zamiaru go bronić, bo wiem że to może przypadek, ale nie wmawiaj nam głupot. Baran w tym meczu gdyby nie Klimek i Messing, 2 pkt. Jacek zresztą podobnie.