Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
DJPEPE
Junior

Re: Oprawa i doping na meczach

#976 Postautor: DJPEPE » 17 lipca 2009, o 22:51

meesha pisze:
Spiker Mario w Lublinie robi naprawde dobra robote. Jak prypomne sobie typa w Rawiczu to az mnie ciarki przechodza. Kolejarz wygrywa co raz 5:1 a on oglasza kolejnosc jak Marszałek Sejmu po 7 godzinach obrad

Tylko, ze tak po prawdzie to co robi Mario u nas jest niezgodne z regulaminem. Spiker ma informowac o wydarzeniach na torze, a nie prowadzic doping. Nawet chyba jakis czas temu dostal za to upomnienie od sedziego :D
Mam pytanie do siedzacych na pierwszej prostej i wejsciu w 1 luk:
Widac bylo za transparentem te ognie czy tylko po prostu sam walacy dym? ;]

Widać bylo zarowno ognie za transparentem, jak i dym nad nim. Choc szczerze mowiac to spodziewalem sie wiekszego dymu po tym co bylo na probie generalnej w Ludowym :)

Stąd propozycja , aby 2 mikrofon miał DJ . Co wy na to ? Pomożecie ?

meesha
Trener
Kontakt:

#977 Postautor: meesha » 17 lipca 2009, o 22:57

Jest to pomysl wart rozwazenia. Doswiadczenie w nawijce jest, trzeba by sie ino spotkac i obgadac szczegoly obopolnej wspolpracy. Moze w Miszkolcu :?: :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#978 Postautor: KosaRKS » 17 lipca 2009, o 22:58

meesha pisze: na probie generalnej w Ludowym :)

ta proba generalna to byla dobra na mase :D Nie spodziewalem sie takiej reakcji :)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#979 Postautor: InDorka » 17 lipca 2009, o 23:00

Ja osobiscie jeszcze bardzo lubie minuty po meczu na Zygmuntowskich.
Atmosfera fantastyczna i wrazenie, jakby caly Lublin byl na meczu.Ta lawica szczesliwych ludzi zmierzajaca w strone Gali i w gore na most.
Ludzie sie usmiechaja do nieznajomych, kierowcy przepuszczaja i wpuszczaja wyjezdzajacych w lewo spod Mosir'u.Na codzien nie uswiadczysz tyle zyczliwosci i zrozumienia, ze nie tylko nam sie spieszy. Nie stosujemy metody jazdy na suwak - a po wygranym dobrym meczu, prosze bardzo, teraz pan/pani, ja poczekam.Bardzo mi sie ten nastroj podoba.
Nie tylko muzyka lagodzi obyczaje, wspolne przezywanie ciekawych zawodow rowniez.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

DJPEPE
Junior

#980 Postautor: DJPEPE » 17 lipca 2009, o 23:03

meesha pisze:Jest to pomysl wart rozwazenia. Doswiadczenie w nawijce jest, trzeba by sie ino spotkac i obgadac szczegoly obopolnej wspolpracy. Moze w Miszkolcu :?: :)

OK . Będę .

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#981 Postautor: Speedway » 17 lipca 2009, o 23:08

KosaRKS pisze:ta proba generalna to byla dobra na mase :D Nie spodziewalem sie takiej reakcji :)

Tak se teraz mysle ze fart mielismy ;p
Łęczyńska milicja by spisala, przeszukala, zarekwirowala, wlepila mandaty za zakłócanie spokoju suslom perelkowatym oraz posiadanie czegos tam :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ziomal
Kontakt:

#982 Postautor: ziomal » 17 lipca 2009, o 23:19

tylko dobrze by bylo jak by wszyscy po szkocji krzykneli tak ladnie hurem : MOTOR !!
:)

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#983 Postautor: Speedway » 17 lipca 2009, o 23:23

Nie da rady tak. Wszyscy by musieli widziec dyrygenta :]
Obrazek

DJPEPE
Junior

#984 Postautor: DJPEPE » 17 lipca 2009, o 23:26

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#985 Postautor: dannie » 17 lipca 2009, o 23:28

Teoretycznie rzecz biorac pod wzgledem kibicowskim ten mecz nie mogl sie udac...

1. Mecz przelozony, zawody w piatek - > mniejsza frekwecja -> ludzie zmeczeni, prosto z pracy
2. Pogoda -> upal jak cholera, nic sie nie chce.
3. Slaby przeciwnik -> mecz "do jednej bramki", bez emocji
4. Mecz bez stawki -> patrz pkt 3., praktycznie pewny bonus.
5. Brak kibiców gosci -> to zawsze trochę mobilizuje miejscowych jak ktoś gra im na ambicji i cos spiewa
6. "Marketingowo" malo atrakcyjny przeciwnik -> ni to Apator, ni nawet Stal Rzeszow :D

A jednak!
Było sporo dopingu, choc moglby byc bardziej urozmaicony ale nie ma co narzekac. "Chodz pomaluj moj swiat" bylo 2 razy :D Raz nawet z podkladem ;)

Zaangazowany caly stadion w szkocje (sorry... u nas jest autorska SZWECJA :D ), fale i odpowiadanie "Kto wygra mecz?!". A nie wiem na ile ma wplyw gestosc powietrza, temp. itp. ale dzis dzwiek niosl sie rewelacyjnie!

Transparent dla Tomka (brawo dla tworcow!) i super nam chyba wyszedl moment odsloniecie. Tu brawa dla Mariusza Stypuly! :) + pozniej ognie.

Brawa, brawa, brawa dla DJ i dla spikera! Swietnie dzis sie odnajdywali w sytuacji. Sciszanie muzyki, odpowiednie kawalki, podlapywanie dopingi i zaczecanie reszty stadionu :)

Wesolo, radosnie :)

Az normalnie przy tej jednej szkocji poczylem (oczywiscie tak troszeczke) magie Falubazu 8) :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#986 Postautor: Cooper » 17 lipca 2009, o 23:43

Bylo fajnie to fakt.

Mam tylko jedna prosbe do wszystkich - dzis szkocja/szwecja wyszla swietnie za drugim razem na caly stadion. Nie przesadzajmy na nastepnym meczu z robienie jej zbyt czesto, bo sie ludziom znudzi. Wystarczy 2-3 razy podczas meczu. Poza tym zawsze mozna zrobic fale, albo "druga strone".
I jeszcze jedna uwaga, jak poszlismy z Meesha zobaczyc na pierwszy luk jak to wszystko idzie, to w przypadku szkocji konieczne jest dluzsze "nawolywanie", tak by caly stadion zdazyl sie zorientowac (za pierwszy razme pierwszy luk zaspal). Tu pomocny jest Mario (dzis w swietnej formie) - warto sie czasem w niego wsluchac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#987 Postautor: Koper » 17 lipca 2009, o 23:57

Mi dziś podobało sie zachowanie trybuny VIP ktora bardzo ładnie włączała sie w doping, szkocje, odpowiadanie kto wygra mecz itd. BRAWO!

meesha
Trener
Kontakt:

#988 Postautor: meesha » 17 lipca 2009, o 23:59

Juz sie nie chwal, ze taki Viajpi jestes :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#989 Postautor: dannie » 18 lipca 2009, o 00:01

Koper pisze:Mi dziś podobało sie zachowanie trybuny VIP ktora bardzo ładnie włączała sie w doping, szkocje, odpowiadanie kto wygra mecz itd. BRAWO!

Jelen tez robil? 8)
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#990 Postautor: Koper » 18 lipca 2009, o 00:02

co to za jakas nadinterpretacja mojego posta meesha ?:)

DJPEPE
Junior

#991 Postautor: DJPEPE » 18 lipca 2009, o 00:05

A najgłośniej śpiewali .. Coco Jumbo :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#992 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 00:06

co to za jakas nadinterpretacja mojego posta meesha ?:)
Ja tam prosty czlowiek jestem i wsrod zwyklych kibicow siedze (no, z jednym bardzo powaznym Mecenasem :wink: ) wiec nie widze co tam na tej trybunie VIPowskiej sie dzieje. Skoro Ty widzisz to znaczy, ze siedzisz wsrod nich :D

P.S. Postow trzy czterysta, postow trzy czterysta :wink:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#993 Postautor: dannie » 18 lipca 2009, o 00:08

meesha, skoro Koper chwali swoich, to moze Ty swoich wspoltowarzyszy byc pochwalil :D
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#994 Postautor: Koper » 18 lipca 2009, o 00:11

Siedzialem nad nimi z racji kibicowskiego zaangażowania w pomoc dla klubu, z reszta z moim brejdakiem ktory tez dzis(wczoraj) pomagał. Na trybunie VIP na lidze jeszcze nigdy nie siedzialem i raczej mi to nie grozi, za to zwracalem uwage na tą trybune np. przy okazji fali meksykanskiej kiedy wlasnie w tamtym miejscu fala sie rozmywała, a dzis doping jaki zaobserwowalem na trybunie VIP na mnie, zwyklym kibicu, zrobił wrażenie :)

DJPEPE
Junior

#995 Postautor: DJPEPE » 18 lipca 2009, o 00:19

Koper pisze:Siedzialem nad nimi z racji kibicowskiego zaangażowania w pomoc dla klubu, z reszta z moim brejdakiem ktory tez dzis(wczoraj) pomagał. Na trybunie VIP na lidze jeszcze nigdy nie siedzialem i raczej mi to nie grozi, za to zwracalem uwage na tą trybune np. przy okazji fali meksykanskiej kiedy wlasnie w tamtym miejscu fala sie rozmywała, a dzis doping jaki zaobserwowalem na trybunie VIP na mnie, zwyklym kibicu, zrobił wrażenie :)

Bo , jak wszystkim w życiu , trzeba pokierować - podpowiedzieć i taka była rola spikera [ chociaż nielegalna - ponoć ], ale uczy się chłopak , uczy. Sugeruję więc moją pomoc, bo k. Mario i tak ma , co '' gadać ''. Chociaż ''maruderzy - malkontenci '' zarzucą, iż żużel to nie siatkówka i kibic , wie , co ma robić , nieprawdaż ?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#996 Postautor: Cooper » 18 lipca 2009, o 00:22

Ja bym uwazal z tym zwiekszaniem roli spikera. To raczej z tlumu powinna wychodzic inicjatywa dopingu, a Mario moze np. w danym momencie "przekazac" haslo calemu stadionowi.

Trzy tysiace siedemset 8)

Meesha to leszcz:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Ge(L)o
Trener

#997 Postautor: Ge(L)o » 18 lipca 2009, o 00:26

"Prosze panstwa nie ma ciszy na stadionie przy al. Zygmuntowskich". Nareszcie legendarne slowa spikera staly sie cialem :D

Koper
Trener
Kontakt:

#998 Postautor: Koper » 18 lipca 2009, o 00:27

Cooper pisze:Trzy tysiace siedemset 8)

Meesha to leszcz:P

Trzy tysiace siedemset dziesiec :lol:

Kto jest debesciak ? ;)

OK, kłade sie spac bo jutro rano ruszam do Leszna na finał DPŚ :)

meesha
Trener
Kontakt:

#999 Postautor: meesha » 18 lipca 2009, o 00:28

żużel to nie siatkówka i kibic , wie , co ma robić , nieprawdaż ?

Nieprawdaz. Zuzel to nie siatkowka :D Owszem kibic wie co robic, ale dotyczy to kakichs 10-20% osob na trybunach. Aby ruszyc caly stadion potrzeba dobrego bodzca zewnetrznego np. ze strony "wodzireja" z mikrofonem :)
Na trybunie VIP na lidze jeszcze nigdy nie siedzialem i raczej mi to nie grozi

No juz dobrze Koperku. Juz sie nie tlumacz :) Wiem przeciez o tym, tak sobie zazartowalem w przyplywie dobrego pomeczowego samopoczucia :)
meesha, skoro Koper chwali swoich, to moze Ty swoich wspoltowarzyszy byc pochwalil

A pewnie, ze pochwale. Choc tak naprawde najwieksza robote w temacie rozkrecania dopingu zrobili chlopacy :wink: z dolu sektora nadbystrzyckiego :) Zdarzylo sie co prawda kilka niepotrzebnych moim zdaniem Falubasow, ale ogolnie szacun :idea: Mnie sie za to udalo napoczac "Labado", a jak juz sektor podlapal to nie mogli skonczyc :lol: I jeszcze "druga strone" raz. To zreszta moj ulubiony dopingowy motyw - echo niosace w miasto wiadomosc kto wygra(l) mecz. Az mnie ciary przechodza jak dobrze hukniemy :D

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#1000 Postautor: dannie » 18 lipca 2009, o 00:43

To fakt.
To dzisiejsze pierwsze, porzadne "Kto wygra mecz?!" jak CAŁA druga strona (a nie tylko I luk) odpowiedziala - to bylo cos :) I az wtedy chcialbym byc gdzies w Ludowym czy na Pilsudskiego zeby sie przekonac na ile to jest slyszalne ;)
Obrazek