Wyjazd Miszkolc - Lublin 19.07.2009
Re: Wyjazd Miszkolc - Lublin 19.07.2009
Dobek, jedno miejsce tak jak rozmawialiśmy wczoraj na meczu - dla mnie. 
- Egon
- Zawodowiec
Może mi ktoś dać jakiś namiar na Becię? Najchętniej nr tel
Miało mnie w weekend nie być ale pozmieniały mi się plany no i chętnie wybrałbym się na Węgry i może by mnie gdzieś tam upchnęła w tym busie
na 100% będę wiedział jutro..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
to jutro jak bedziesz juz wiedzial na 100% to dostaniesz numer do Beci :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Egon
- Zawodowiec
ok
dzięki 
Ja raczej odpadam z wyjazdu (będę�iał �niedzielę c�zest w rodzinie), dlatego koniecznie zapraszam do samochodu Dobka-jedzie się sz�ko, sprawnie, a co najważniej�e podwozi i odwozi pod sam dom. Nie trzeba rano ani w nocy biegać po m�ście :l�: Z tego co się orient�ę to ma 1�lbo 2 miejsca wolne. Nie wolno stracić takiej o�zji! Koszt to 50zł.�
Kibice pisze:Ja raczej odpadam z wyjazdu (będę�iał �niedzielę c�zest w rodzinie), dlatego koniecznie zapraszam do samochodu Dobka-jedzie się sz�ko, sprawnie, a co najważniej�e podwozi i odwozi pod sam dom. Nie trzeba rano ani w nocy biegać po m�ście :l�: Z tego co się orient�ę to ma 1�lbo 2 miejsca wolne. Nie wolno stracić takiej o�zji! Koszt to 50zł.�
Dobek już w niedzielę miał wszystko zajęte.
Paweł"]]quote="Kibice pisze:Ja raczej odpadam z wyjazdu (bę����ni�z�ę c�zest� r�inie), dlatego koniecznie zapraszam do samochodu Dobka-jedzie się sz�ko, sp�wni�a co najważniej�e podwoz�i od�i pod sam dom. Nie trzeba rano ani w nocy biegać po m�ście :l�: �tego ��ę orie�ę to ma 1�lbo �miejsca��e. Nie w�o stracić takiej o�zji! Koszt to 50zł�[/quote][
�ek już w niedzielę m� wszystko zajęte.�quote]
Nies�ty :��
Kod: Zaznacz cały
1. Pan Tadeusz
2. Krzysio
3. Kamerun
4. luCas
5. Cooper
6. Adam
7. Speed
8. Grzesiecek
9. Yeste
10. Michał Ł.
11. Apocalips
12. Apocalips
13. Łopty
14. Clyde
15. Clyde
16. Proper
17. Boobi
18. Grzesiecek
19. Grzesiecek
20. Grzesiecek Udało mi sie zalatwic wiekszego bus-a
- Egon
- Zawodowiec
Aha no to widze ze do busa juz nie ma szans
ludzie jedzie ktos samochodem jeszcze??
osoby które maja wolne miejsca niech pisza na forum...
no chyba ze chetnych przybedzie to na 2 busy.. 
pav ty masz moze jeszcze wolne miejsca??
pav ty masz moze jeszcze wolne miejsca??
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
nie to zebym sie czepial ale czy moze ktos z osob wybierajacych sie busem na mecz wie o ktorej wyjazd z Lublinia czy jeszcze nie ustalone??
z gory wielkie dzieki za odp.
p.s. no i skad
??
p.s. no i skad
Zdaje sie ze jak zwykle spod Mosiru, a godzina to najprawdopodobniej 7.oo
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Zgadza się, MOSIR o 7.00
Tyle ze z ta godzina jeszcze nie na 100%, bo trzeba przemyslec czy spokojnie zdazymy na czas, wyjezdzajac tak pozno
Tyle ze z ta godzina jeszcze nie na 100%, bo trzeba przemyslec czy spokojnie zdazymy na czas, wyjezdzajac tak pozno
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Znajac czestotliwość postojow to proponuje wyjechac troche wczesniej
Lepiej przyjechac godzine za wczesnie niz sie spoznic.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Łoptymista
- Trener
Popieram
Hardkorowe wyjazdy ruszaja o hardkorowych porach. 7 godzina to obraza dla hardkorowcow
Hardkorowe wyjazdy ruszaja o hardkorowych porach. 7 godzina to obraza dla hardkorowcow
a może 6:00?
kierowniczka wyjazdu nie jedzie busem wiec ustalamy sami 
"Życie to jazda"
last minute 2 miejsca w samochodzie do miszkolca
gg 4479787 kto pierwszy ten wiadomo co 
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! 
Wyjazd grupy zorganizowanej: Mosir godzina 6:00 i nie wymyslac juz to jest tylko 450km 
trzeba brac paszporty czy dowód wystarczy?
chyba wystarczy dowod
teoretycznie jezdzisz po ue wiec dowod powinien wystarczyc jednak paszport jest dokumentem wiarygodniejszym i bardziej odpowiednim w razie kontroli straznicy moga o niego poprosic (np. watpliwosci co do podobienstwa ze zdjeciem) wiec jak go masz to zabierz, tylko polecam schowac dowod i paszport w dwóch róznych miejscach zeby w razie zagubienia jednego z dokumentów miec ten drugi w zapasie. Zagubienie obydwu dokumentów to moze byc problem w razie kontroli i pewnie niezbeedne bylo by odwiedzenie ambasady...
Pozdrawiam
- jas
- Senior
- Kontakt:
przeciez jestesmy w Schengen (podobnie jak Wegrzy i Slowacy) wiec nikt dokumentow sprawdzac i tak nie bedzie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
przeciez jestesmy w Schengen (podobnie jak Wegrzy i Slowacy) wiec nikt dokumentow sprawdzac i tak nie bedzie.
masz racje jest to wielce prawdopodobne ze nie bedzie, ale to nie znaczy ze przy granicach nie ma patroli policji czy strazy granicznej która czasami zatrzymuje do kontroli wybrane auta zeby sprawdzic czy sie czegos nie przemyca itp. Skoro nie ma kontroli to po co brać dowód osobisty? jeszcze zgubisz
BTW. Opuszczacie granice polski i w razie wizyty u lekarza mozecie otrzymac spory rachunek dlatego polecam ubezpieczyc sie nawszelki wypadek od KL i NNW jest tez inna opcja o niej ponizej:
Przed wyjazdem za granicę trzeba zadbać o ubezpieczenie medyczne. Jeśli jesteście ubezpieczeni w Narodowym Funduszu Zdrowia, wy i wasze dzieci macie prawo do bezpłatnych świadczeń na terenie Unii Europejskiej oraz w Norwegii, Islandii, Liechtensteinie i Szwajcarii. Żeby jednak móc skorzystać z darmowej opieki medycznej w tych krajach, musicie wyrobić Europejskie Karty Ubezpieczenia Zdrowotnego . Aby otrzymać karty EKUZ, złóżcie w oddziale NFZ właściwym dla waszego miejsca zamieszkania wnioski i dowody aktualnego ubezpieczenia (np. ostatni formularz RMUA) oraz książeczkę ubezpieczeniową, do której wpisane jest dziecko. Jeśli dziecko się uczy, potrzebna będzie również jego szkolna legitymacja. Karta EKUZ jest wydawana w dniu złożenia wniosku i ważna przez dwa miesiące kalendarzowe (od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca). EKUZ nie chonoruja prywatni lekarze wiec za wizyty u nich zaplacic trzeba by bylo odzielnie KL juz tutaj dzialaja z tego co pamietam. koszt kl i nnw nie jest duzy.
Pozdrawiam