19.07.2009 Miskolc - Lublin
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: 19.07.2009 Miskolc - Lublin
Awizowany Miszkolca:
9. Szatmári László
10. Magosi Norbert
11. Vlasov Siemen
12. Darkin Sergei
13. Rymel Adrian
14. Lőrincz Attila
9. Szatmári László
10. Magosi Norbert
11. Vlasov Siemen
12. Darkin Sergei
13. Rymel Adrian
14. Lőrincz Attila
No będzie BARDZO ciężko o zwycięstwo. Bonus powinien być, na całe szczęście mamy 34 punkty zaliczki bo jak pojedzie Rymel to może być niezła rzeż nawet gorsza niż w Opolu. Ale w sumie tor w Miszkolcu jest twardy i decyduje start więc moze naszym podpasować. Skoro nasz tor nie jest atutem to może będzie nim obcy 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
mecz w miskolcu bedzie niezmiernie wazny. przy zalozeniu ze zajmiemy 3 miejsce za misolcem to mozemy ich spotkac w 2 rundzie play off jak dobrze kojaze i trzeba bedzie walczyc o dobry wynik na wyjezdzie bo jak pokazuja ich mecze, u siebie są niezmiernie mocni i z kazdym wygrywali bardzo wysoko.
Miszkolc - Opole 61:31
Miszkolc - Piła 56:37
Miszkolc - Rawicz 63:26
Miszkolc - Krosno 63:30
Wydaje sie ze dojechanie do 60 pkt u siebie nie stanowiło dotad dla nich wiekszego problemu wiec teoretycznie i nam moze byc bardzo pod górkę jednak ja licze na naszych riderów i na to ze ujadą nawet więcej niż piła...
Miszkolc - Opole 61:31
Miszkolc - Piła 56:37
Miszkolc - Rawicz 63:26
Miszkolc - Krosno 63:30
Wydaje sie ze dojechanie do 60 pkt u siebie nie stanowiło dotad dla nich wiekszego problemu wiec teoretycznie i nam moze byc bardzo pod górkę jednak ja licze na naszych riderów i na to ze ujadą nawet więcej niż piła...
Pozdrawiam
Najgorsze jest to ze oni leja wszystkich równo u siebie i dwumecz z nimi to ciezka sprawa. Nawet chyba ciezsza niz z Lodzia, bo nie wierze, że nasi drugi raz pojadą ich u nas tak wysoko. Raz sie zdarzyło. W play-off przyjada juz z Darkinem i Rym(e?)lem, więc bedzie ciezko nam wygrac nawet tymi 20 pkt.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
nie zapominajmy o screenie on tez umie jeździć�. ale mimo wszystko jestem dobrej mysli 
Pozdrawiam
A jeździł on już w Polsce w tym roku? Bo nie pamietam...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Myśle,że pogoda nam troszeczke pomoże,bo mają być przelotne opady
A tak w ogóle to jutro jakis trening przed Rawiczem jest?
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A jeździł on już w Polsce w tym roku? Bo nie pamietam...
na poczatku sezonu gdzies czytalem ze trzymaja go na play offy, one już niedługo więc się okaże...
Pozdrawiam
Tylko po co im Screen. Awans oznaczałby dla Miszkolca powazne problemy organizacyjne i finansowe i mysle ze beda sie starali takowego uniknac ;p
Jezeli moglby ktos potwierdzic godzine rozpoczecia tego meczu to bylbym wdzieczny
Wyjezdzam o 4 i pozniej nie bede mial dostepu do neta 
Mecz w Miskolcu o godzinie 17.
Z tego co się orientuje to tamten tor dość dobrze znają T. Rempała i H. Stichauer, więc może coś ujedziemy 
a na przyklad po to, zeby w playoffach przegrac w Lublinie dziesiecioma a u siebie wygrać dwudziestoma? Nie badzmy ksiegowymi Miszkolca. To nie nasze zmartwienie.Speedway pisze:Tylko po co im Screen. Awans oznaczałby dla Miszkolca powazne problemy organizacyjne i finansowe i mysle ze beda sie starali takowego uniknac ;p
czy ktoś może potwierdzić informację że mamy problem ze zmontowaniem składu na miszkolc ??? harry gawrzyk koper ??? może remus funfel dyr sprawki ?
Słyszałem, że Piszcz nie jedzie, bo nie może. Kirył po tym jak zostal potraktowany również nie chce przyjechać. Podobnie Hall i Howe odmówili. W tej chwili błagania o przyjazd idą w kierunku A. Messinga ???

Słyszałem, że Piszcz nie jedzie, bo nie może. Kirył po tym jak zostal potraktowany również nie chce przyjechać. Podobnie Hall i Howe odmówili. W tej chwili błagania o przyjazd idą w kierunku A. Messinga ???
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
NIc mi nie wiadomo, ale Remus to chyba w dwoch tematach napisal ze Piszcz jedzie na 100% w Miszkolcu, w awizowanym Tomek nie byl uwzgledniony tylko Kiryl.
Shack pisze:czy ktoś może potwierdzić informację że mamy problem ze zmontowaniem składu na miszkolc ??? harry gawrzyk koper ??? może remus funfel dyr sprawki ?
Słyszałem, że Piszcz nie jedzie, bo nie może. Kirył po tym jak zostal potraktowany również nie chce przyjechać. Podobnie Hall i Howe odmówili. W tej chwili błagania o przyjazd idą w kierunku A. Messinga ???![]()
![]()
Czyli jak?
Naczelny obrońca Karola Barana.
jakbym widział, to bym nie pytał.
Ja nie wiem, więc pytam (chodzi mi o to JAK został potraktowany ostatnio Kirył).
Naczelny obrońca Karola Barana.
no właśnie tego też nie wiem
ale slyszalem ze jechac nie chce
Kirył chyba marudził ze jezdzil tylko z rerzerwy.
I jak wiemy pozniej przestal jezdzic z rerzerwy, gdyz nie bylo go w skladzie juz wcale ;d
I jak wiemy pozniej przestal jezdzic z rerzerwy, gdyz nie bylo go w skladzie juz wcale ;d
Może nikt z angoli nie chce jechać przez MessingGate? 
W aktualnej formie psychicznej i sprzetowej zapraszanie A.Messinga jest nieporozumieniem,to juz chyba w ostateczności Tomicek byłby pewniejszym zawodnikiem.