Flint pisze:Mars pisze:Dobrze ze chociaz wiesz gdzie twoje miejsce
No wiem, wiem. W kwestii miłości do zrzędzenia nigdy Ci nie dorównam, ale powiem Ci szczerze, że nie żałuję.Mars pisze:jeszcze raz dzieki za wszystko;)
Spoko. Lubię czasem podnieść na duchu ludzi, którzy jarają się wyłącznie porażkami, bo mają wtedy możliwość wylać swoje frustracje życiowe.
Choć i tak wiem, że to i tak nic nie zmieni i po każdej kolejnej porażce, tudzież stracie bonusa wrócisz tu na forum i znów z wystającą żyłką z czoła będziesz tu bazgrał, jaki to Jacek Rempała jest ch*jowy, bo nie zrobił 15 punktów.![]()
![]()
Btw. Obczaj swój nick czytając go od tyłu.![]()
Fajnie masz.![]()
Żeby było na temat to napiszę (oczywiście do tych normalnych kibiców, więc sraM odpada), że nie ma się co załamywać. I tak po niespodziewanym (bo chyba nikt tutaj nie myślał, że Lublin coś stamtąd wywiezie) zwycięstwie w Pile KMŻ po tracie bonusa z Opolem jest punkt do przodu.;]
Od dzisiaj jesteś moim idolem dzieciaczku uważaj bo ci żyłka pęknie hehe ,a wracając do tematu reaktywacja żużla w Lublinie jak widać z tymi ludżmi nie miała dużego sensu, zobaczymy jak się to skączy ale chyba idziemy na dno , bo kto będzie chciał unas jeżdzić w klubie gdzie zawodnicy są okradani ze swojego sprzętu o sponsorach nie wspomne.