12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sledzio
Trener
Kontakt:

Re: 12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30

#678 Postautor: Sledzio » 13 lipca 2009, o 21:38

Gelo pisze:wiec jeszcze raz powtorze - to jest żużel gdzie wszystko stac sie moze a Jacek Rempała nie jest Jasonem Crumpem. Mecz wygrany koniec kropka

A 2 liga nie jest Extraligą.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#679 Postautor: Flint » 13 lipca 2009, o 22:00

Nie wiem, czy dobrze skumałem post wyżej, ale proponowałbym porównać średnią Jacy do średnich z ekstraligi.

Jaca w II lidze jeździ na identycznym poziomie jak Holder w ekstralidze, który notabene jest liderem Apatora. 8)

Ciekaw jestem, czy w Toruniu psioczą na Holdera tak samo jak "znawcy" z Lublina na Rempałę. :lol:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#680 Postautor: Mars » 13 lipca 2009, o 22:54

Flint pisze:Nie wiem, czy dobrze skumałem post wyżej, ale proponowałbym porównać średnią Jacy do średnich z ekstraligi.

Jaca w II lidze jeździ na identycznym poziomie jak Holder w ekstralidze, który notabene jest liderem Apatora. 8)

Ciekaw jestem, czy w Toruniu psioczą na Holdera tak samo jak "znawcy" z Lublina na Rempałę. :lol:

Ale porównanie człowieku znasz się troszke na żużlu?? ale się uśmiałem dobre sobie, dzięki za wszystko hehe
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#681 Postautor: Flint » 13 lipca 2009, o 23:14

buehehe.

Mars. :lol: :lol: :lol:

Jeśli się uśmiałeś to spoko.

Wiedz jednak, że żaden mój post nawet nie wiadomo jakbym się starał, to i tak pod względem szydery Twoich nie przebije. :lol: :lol: :lol:

Brakuje mi mniej więcej kilku lat świetlnych.

Będę się starał Ci dorównać, ale nic nie obiecuję. :mrgreen:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#682 Postautor: Mars » 13 lipca 2009, o 23:23

Flint pisze:buehehe.

Mars. :lol: :lol: :lol:

Jeśli się uśmiałeś to spoko.

Wiedz jednak, że żaden mój post nawet nie wiadomo jakbym się starał, to i tak pod względem szydery Twoich nie przebije. :lol: :lol: :lol:

Brakuje mi mniej więcej kilku lat świetlnych.

Będę się starał Ci dorównać, ale nic nie obiecuję. :mrgreen:

Dobrze ze chociaz wiesz gdzie twoje miejsce , jeszcze raz dzieki za wszystko;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#683 Postautor: Speedway » 13 lipca 2009, o 23:26

Mars pisze:Ale porównanie człowieku znasz się troszke na żużlu?? ale się uśmiałem dobre sobie, dzięki za wszystko hehe

Wlasnie to porownianie mi osobiscie bardzo przypasowalo bo ukazuje jaka bzdurna rzecza jest forumowa jazda na Rempale

Obudzcie sie, mamy rok 2009 a Jacek nie jest energinczym mlodzianem tylko juz konczy kariere. Przez caly rok jezdzil ogony w Elidze i juz nawet nikt go nie chcial brac na wyjazdy bo jakiekolwiek punky robil tylko u siebie. Ale nie, przyszedl z Ekstraligi wiec jest ekstaraligowym zawodnikiem, tak? To moze jeszcze sciagnijmy Bajerskiego (młodszego!), ridera prosto z cyklu GP. Poniżej 16 by nie schodził bo nie wypada...
Obrazek

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#684 Postautor: Flint » 13 lipca 2009, o 23:45

Mars pisze:Dobrze ze chociaz wiesz gdzie twoje miejsce

No wiem, wiem. W kwestii miłości do zrzędzenia nigdy Ci nie dorównam, ale powiem Ci szczerze, że nie żałuję.

Mars pisze:jeszcze raz dzieki za wszystko;)

Spoko. Lubię czasem podnieść na duchu ludzi, którzy jarają się wyłącznie porażkami, bo mają wtedy możliwość wylać swoje frustracje życiowe.
Choć i tak wiem, że to i tak nic nie zmieni i po każdej kolejnej porażce, tudzież stracie bonusa wrócisz tu na forum i znów z wystającą żyłką z czoła będziesz tu bazgrał, jaki to Jacek Rempała jest ch*jowy, bo nie zrobił 15 punktów. :lol: :lol:

Btw. Obczaj swój nick czytając go od tyłu. :o

Fajnie masz. 8)

Żeby było na temat to napiszę (oczywiście do tych normalnych kibiców, więc sraM odpada 8) ), że nie ma się co załamywać. I tak po niespodziewanym (bo chyba nikt tutaj nie myślał, że Lublin coś stamtąd wywiezie) zwycięstwie w Pile KMŻ po tracie bonusa z Opolem jest punkt do przodu.;]

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#685 Postautor: Egon » 13 lipca 2009, o 23:46

Speedway pisze:To moze jeszcze sciagnijmy Bajerskiego (młodszego!), ridera prosto z cyklu GP. Poniżej 16 by nie schodził bo nie wypada...

O to to..! :lol: Kazdy o zdrowych zmyslach wie ze Jacy juz blizej do emerytury niz dalej, wiek swoj juz ma i nie wymagajmy tutaj cudow. Mimo kilku wpadek jest filarem druzyny. Poza tym zawodnicy Eligowi jezdza w Elidze..chyba to o czyms mowi?
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#687 Postautor: Łoptymista » 14 lipca 2009, o 00:28

to bede mial co robic po urlopie. pogadam, popytam. zobacze czy cos sie zmieni
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009, o 00:38 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#688 Postautor: marcin_lub » 14 lipca 2009, o 00:29

Dziwcie sie dalej dlaczego klub nie dostaje pieniędzy z miasta, że słabi sponsorzy... Ktoś z forumowiczów chetny sponsorować przestępczość?
Do tego nagonka jaka byla żeby głosować na Wojciechowskiego...
Buahahaha

go!
Trener

#689 Postautor: go! » 14 lipca 2009, o 00:35

Gawrzyk pisze:Byc moze czekaja na ustalenia policji, ale ta tez predko do tematu sie nie wezmie. Gdy Jonas skladal zawiadomienie poinformowalem ze chce byc jak najszybciej przesluchany bo im podam te wszyskie informacje. Do tej pory jednak czekam na to abym mogl to zrobic.

Wiesz.. My to nazywamy kradzieza a policja krotwotrwalym uzyciem czy chuj wie jak jeszcze. W kazdym razie nie bardzo maja ochote kogokoliwek scigac, czy karac. Z twojego opisu wyglada rzeczywiscie ze ten klub sie sam rzadzi..

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#690 Postautor: Egon » 14 lipca 2009, o 00:39

marcin_lub pisze:Dziwcie sie dalej dlaczego klub nie dostaje pieniędzy z miasta, że słabi sponsorzy... Ktoś z forumowiczów chetny sponsorować przestępczość?

OT bedzie ale nie moge sie powstrzymac. Myslisz ze tu chodzi o to? Ze nie dostajemy kasy z miasta przez ta rzekoma "przestepczosc"? A pilka nozna to niby co jest? Klub jest czysty jak lza? To kompletnie nie o to chodzi.
Gawrzyku coraz bardziej mnie przeraza to co piszesz :(
go! pisze:Wiesz.. My to nazywamy kradzieza a policja krotwotrwalym uzyciem czy chuj wie jak jeszcze.

Ciekawe co by powiedzieli jakbym ja sobie pouzywal ich pedalskich motorkow na przyklad..

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Monter_77

#692 Postautor: Monter_77 » 14 lipca 2009, o 00:42

- no i na koniec hit z ostatnich dni ktory udalo mi sie ustalic. Wiadomo kto oferowal do sprzedazy kradzione rzeczy Messigow - szkolkowicze (znani z imienia i nazwiska) chcieli je wcisnac mechanikowi Lindbecka ktory jest z Lublina i czesto tu bywa...

To juz nie podpada pod krotkotrwale uzycie.

Syf, kila i mogila. Jezeli wladze klubu toleruja taka patologie (a wszystko na to wskazuje) to nalezaloby caly ten burdel rozpedzic w pizdziec.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#693 Postautor: Gelo » 14 lipca 2009, o 00:45

Łoptymista pisze:ale za kilka tygodni moze okazac sie ze "czegos" nam zabraknie

co gorsza, co bylo walkowane od x tygodni, w sposobie dzialania klubu tez jest bez zmian

na stare lata jedziecie starsznie zachowawczo panie gelu;)

mnie działanie klubu obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. jak chłopaki beda wygrywac (tak jak w niedzielę) po fajnym meczu i dosyc pewnie to dyrektorem, prezesem, skarbnikiem i sekretarzem może być pani Gienia z mopem w reku. Kradziez sprzetu nalezy natychmiast rozliczyc ale na litosc boską byly fajne zawody zakonczone naszym sukcesem, a jechalismy z druzyną ktora jest tuz za nami w tabeli.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#694 Postautor: Łoptymista » 14 lipca 2009, o 00:50

nie zauwazyles ze dzialanie klubu to tez jego wyniki?

a pani Gienia z mopem tez jest moja faworyta na stolek prezesa. toromistrza i ksiegowej. byle znala sie na robocie

jechalismy z druzyną ktora jest tuz za nami w tabeli.

prosze...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009, o 00:51 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.

go!
Trener

#695 Postautor: go! » 14 lipca 2009, o 00:50

Gawrzyk pisze:etam.
zginal gaznik za 4500 zlotych. To kradziez
Uzyto ich roznych rzeczy na kolejne 2000 zlotych. To tez kradziez bo ich nie ma.
to co bylo uzywane i wrocilo - nawet nie licze...
swinstw typu zamieniony nowy lanuch na jakis stary rowniez nie..

A sorry, ja zrozumialem ze te rzeczy wrocily na miejsce, tylko zuzyte, uzywane..
Zreszta tak czy inaczej to policja nie powinna sie ociagac ze sciganiem winnych.
PS. Mam swoje narzedzia.. nie malo, nie najtansze, ale nie umywaja sie do zestawu niezbednego do obslugi chocby drugiligowego zuzlowca.. Chuj mnie strzela jak ktos wezmie i nie odda, albo odda brudne, uszkodzone, zgubi.. A co mowa o uzyciu bez pytania, lub wogole kradziezy, czy podmianie. Szczerze mi szkoda Messingow, nienawidze takich sytuacji w jakiej staneli oni :/

woocash
Szkółkowicz

#696 Postautor: woocash » 14 lipca 2009, o 00:51

doprawdy dziwna jest logika ludzi zajmujacych sie klubem, a zasadniczo jest brak.
jezeli ktos juz zabral sie pol roku temu za wskrzeszanie zuzla, to czy juz skonczyl sie zapal, skoro teraz wszystko dziala samopas. dobre dzialanie, profesjonalne podejscie do tematu jest podstawa do osiagania dobrych wynikow.
brak jakichkolwiek stanowczych decyzji, brak organizacji w czymkolwiek powoduje, ze niedlugo zupelnie nikt nie bedzie chcial rozmawiac z klubem, bo ten nie bedzie wiarygodnym partnerem do rozmow.
takie typowe dzialanie "po lubelsku", ze jakos to bedzie.

Awatar użytkownika
Monter_77

#697 Postautor: Monter_77 » 14 lipca 2009, o 01:12

Gelo pisze:
go! pisze:
Gelo pisze:mnie działanie klubu obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. jak chłopaki beda wygrywac (tak jak w niedzielę) po fajnym meczu i dosyc pewnie to dyrektorem, prezesem, skarbnikiem i sekretarzem może być pani Gienia z mopem w reku. Kradziez sprzetu nalezy natychmiast rozliczyc ale na litosc boską byly fajne zawody zakonczone naszym sukcesem, a jechalismy z druzyną ktora jest tuz za nami w tabeli.

Gelu, czy ty jestes pierdolniety czy tak sie tylko zgrywasz?
Rozumiem ze cos musi ratowac twoja marna teorie o dwuletniej fobii Adreasa przed uprawianiem zuzla po jakimkolwiek kontakcie z banda lub torem, ale nie pierdol ze zaszloroczny snieg wplywa podobnie na wyniki twojej ukochanej druzyny jak rozkradzenie 30% sprzetu jednego z jej czolowych zawodnikow!!

widze rodzinne podobienstwa jezeli chodzi o slownictwo - gratuluje kultury.

Moim zdaniem chuj z fajnymi zawodami i z kultura, skoro w klubie ewidentnie toleruje sie zlodziejstwo. Nie wyciagnieto konsekwencji za pierwszym razem, dlatego sytuacja sie powtorzyla.
W klubie pilkarskim przynajmniej taki "zawodnik" dostal by wpierdol od fanatykow, sprawa by sie stala glosna i wtedy wladze klubu chcac nie chca musialyby cos zrobic.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

dobek
Senior

#698 Postautor: dobek » 14 lipca 2009, o 08:35

Jakby taka sytuacja była na "kopanej" to kibice piłki chyba dyrekcje by roznieśli a my piszemy tylko na forum.Trzeba powiedzieć ba wykrzyczeć im prosto w oczy co oni odpie.....ją z klubem :twisted:

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#699 Postautor: Remus » 14 lipca 2009, o 08:44

Może na meczu z Rawiczem powiesic jakis maly szyldzik z napisem o tym co naprawde mysla kibice?
Obrazek

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#700 Postautor: Egon » 14 lipca 2009, o 09:38

Remus pisze:Może na meczu z Rawiczem powiesic jakis maly szyldzik z napisem o tym co naprawde mysla kibice?

Ja jestem za takim rozwiazaniem. Tylko ze nie maly..trzeba wyje*** na cala bande wielki kawal materialu i napisac co my kibice myslimy o tej farsie!