Mars pisze:ale Jaca załatwił nas dzisiaj bez mydła(2 biegi w jego wykonaniu to porażka)
Ha! Brawo! Pewnie tylko czekałeś na jakąś jedynkę, tudzież 0 Jacy, żeby tylko wbić tu na forum i spuścić życiowe ciśnienie.
1,D. Jest. Zapewne jesteś szczęśliwy.
Mars pisze:Ge(L)o pisze:Na jakim styku panie ?
Jak goscie dojada do 30 to sie powinni cieszyc.
I co teraz powiesz???
Noo, że pewnie się cieszą.
go! pisze:Zapraszamy stalych klakierow do konstruktywnej obrony dzisiejszej kompromitacji!!
Klakierów do obrony? Klakierzy są od ataku. Ciebie można do nich spokojnie zaliczyć.
Wiecie co jest najśmieszniejsze?
Lublin - Łódź porażka stron tematu: 23
Lublin - Miszkolc zwycięstwo stron tematu: 12
Rawicz - Lublin minimalna porażka stron tematu: 15
Lublina - Piła zwycięstwo stron tematu: 13
Opole - Lublin porażka stron tematu: 20
Lublin - Krosno [zwycięstwo[/b] stron tematu: 11
Krosno - Lublin porażka z bonusem więc nie bardzo jest się do czego przyczepić stron tematu: 12
Piła - Lublin mega niespodziewane zwycięstwo stron tematu: zaledwie 14
Lublin - Opole zwycięstwo! bez bonusa stron tematu: 24
a minęło dopiero kilka godzin.
Jak na dłoni widać, że takie typki jak Mars, czy tam go i inni im podobni ożywiają się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy drużyna przegrywa. Ja nie wiem. W życiu Wam coś nie wychodzi i po przegranych się tu luzujecie, czy co? Bo ja tego niestety wytłumaczyć sobie nie potrafię. Może ktoś pomoże? Bo chętnie bym zakumał jakie pobudki kierują takimi ludźmi.;f
ermen pisze:Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, że gdyby jechał Czechowicz moglibysmy nawet to przegrać.
Bzdury. Nawet jakby walnął komplecik, to i tak by przegrali.
mars pisze:facet jak wygra start to jeszcze jakos jedzie ale akcje z jego strony(mijanki) można zostawić bez komentarza, poprostu ich niema bo wychodzi brak przygotowania do sezonu pod względem wytrzymałościowym
No to ten facet tak czy siak jest Waszym liderem. Ma najlepszą średnią ogólną. Ma najlepszą średnią w meczach u siebie.
Na wyjeździe jest gorszy tylko i wyłącznie od brata i niesklasyfikowana Piszcza (tylko jeden mecz) o zaledwie 0.095.
Ten facet ma też 38 lat. Skoro jak mówicie, że nie wyprzedza, to życie. Tak bywa. Jego wiek pozwala mu na bezpiecznym dowiezieniu miejsca wywalczonego po starcie i I łuku, co i tak czyni go najlepszym spośród wszystkich zawodników Lublina.
To, że Ty napaliłeś się, że jego średnia będzie wynosić 3.000, to już nie nasz, a Twój problem.
Zresztą co ja gadam?!
Przecież to Mars!
Ten, który żeruje na każdej porażce. Dlaczego ja się więc dziwię?
Ge(L)o pisze:Pamieta ktos, zeby stranieri przyjezdzal na mecz i robil trzy zera. OK Jensen, jeden na milion.
Messing w 2 (!!!) lidze zuzlowej. Piachchchchch jakich malo.
Jakby zamiast Messinga pojechał ktokolwiek inny i też nie daj Bóg przywiózłby 0,0,0, to pisałbyś, że powinni ściągnąć Messinga.
Zresztą nie porównuj lat 90, gdzie drużyny miały w składzie jednego stranieri, który przy okazji sprzęt miał lepszy od naszych grojków o jakieś 3,4 raza.
A chcesz jakieś przykłady? Iversen, Lindgren, dlaej nie chce mi się szukać. Ta dwójeczka po prostu jako pierwsza przyszła mi do głowy.
Czarek pisze:Ja pamiętam czasy gdy były II ligi i poniżej też NIC nie było, a mimo to byłem dumny, że mam swoją żużlową drużynę. Dlatego pokazuję środkowy palec wszystkim histerykom, malkontentom, jebniętym marzycielom i elementowi, który w miejsce konstruktywnej i życzliwej klubowi krytyki proponuje zrównanie wszystkiego z ziemią.
Mars!
Masz pozdrowienia.
Torsen pisze:2. Kolejny raz w Lublinie tor kładzie widowisko i, dosłownie, wykurza ludzi z trybun na łuku. Poza Baranem, żaden nasz rajder nie potrafi na nim wyprzedzać, czy o to chodziło? Czy nasi zawodnicy nie potrafią wyprzedzać, nawet czempionów z Opola, czy może nasz toromistrz nie potrafi im tego umożliwić? Nie wiadomo, co gorsze.
Taki jest teraz żużel. Należy się odzwyczaić od starych czasów, gdy zagraniczny po słabym starcie mijał Polaków jak tyczki. Gdy polscy liderzy jak tyczki mijali polską drugą linię. Taki jest teraz żużel. Znajdź mi jakiś ciekawy mecz w ekstralidze. Ok. Kilka znajdziesz, ale większość tych, które są pokazywane w TVP Sport jest piekielnie nudna. I liga to samo, choć i tak jest troszku lepiej. Jeśli chodzi o mijanki to w II lidze jest najlepiej.;]
Moja zdanie oczywiście.;]
Karol Baran, Karol! <klap, klap>