2 Runda MDMP - 9.07 18:00
Re: 2 Runda MDMP - 9.07 18:00
Ale to sa zawody sportwe i na nich dres jest mozna powiedziec strojem nie wzbudzajacym negatywnych konotacji, czego nie mozna powiedziec o dresie noszonym na codzien na ulicy albo w dajmy na to jakims klubie. Mnie zdecydowanie bardziej odechciewa sie wszystkiego jak widze takich "sportowcow" w dresach piłujacyc mordy pod monopolowym.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 13:08 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Manitou pisze:W swietle prawa (zebym ja Cie musial uczyc Bartek....bkapusta pisze: Sledziu nie dramtyzuj nikt Cie nie okradl - co najwyzej oszukal) kradziez zlotowki to wykroczenie, a oszustwo na zlotowke jest juz przestepstwem, wiec wiesz... jakby sie Sledzio uparl to moze zglosic oszustwo na policje i bedzie sie klub grubo tlumaczyl
![]()
![]()
![]()
Hehe aż do takiego poziomu się nie zniżę, a zresztą nie lubię sądów
Dla tych ludzi to pierwszy sezon i trzeba dac im szanse.Uczą się na błędach i ważne żeby wyciagali odpowiednie wnioski.
Problem z ceną programu faktycznie pare osób zirytował,mozna było przynajmniej załagodzić go wnastepujacy sposób:
Wieszamy nad okienkim kasowy kartke z napisem: Z POWODU BŁĘDNEJ INFORMACJI O CENIE BILETU IFORMUJEMY IŻ CENA
PROGRAMU W DNIU DZISIEJSZYM WYNOSI 5 PLN. ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUŁACJE SERDECZNIE PRZEPRASZAMY !
Problem zamkniętej toalety troche zaskakujacy,pewnie ktoś zaponiał o otworzeniu, a jeśli przyczyny były niezależne od organizatorów to wtedy przyczepiamy kolejną karteczkę :AWARIA.NAJBLIŻSZA CZYNNA TOALETA W BUDYNKU KLUBU (WEJŚCIE PRZEZ BAREK).
Jaki problem jeszcze jest do rozwiązania?
Problem z ceną programu faktycznie pare osób zirytował,mozna było przynajmniej załagodzić go wnastepujacy sposób:
Wieszamy nad okienkim kasowy kartke z napisem: Z POWODU BŁĘDNEJ INFORMACJI O CENIE BILETU IFORMUJEMY IŻ CENA
PROGRAMU W DNIU DZISIEJSZYM WYNOSI 5 PLN. ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUŁACJE SERDECZNIE PRZEPRASZAMY !
Problem zamkniętej toalety troche zaskakujacy,pewnie ktoś zaponiał o otworzeniu, a jeśli przyczyny były niezależne od organizatorów to wtedy przyczepiamy kolejną karteczkę :AWARIA.NAJBLIŻSZA CZYNNA TOALETA W BUDYNKU KLUBU (WEJŚCIE PRZEZ BAREK).
Jaki problem jeszcze jest do rozwiązania?
Pięknie i skutecznie.
Czyżbyś Cz@rku chciał wygryźć dyrektora ze stołka?

Czyżbyś Cz@rku chciał wygryźć dyrektora ze stołka?
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 13:51 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
luCas pisze:Ale to sa zawody sportwe i na nich dres jest mozna powiedziec strojem nie wzbudzajacym negatywnych konotacji, czego nie mozna powiedziec o dresie noszonym na codzien na ulicy albo w dajmy na to jakims klubie. Mnie zdecydowanie bardziej odechciewa sie wszystkiego jak widze takich "sportowcow" w dresach piłujacyc mordy pod monopolowym.
Jeśli byłby to Rafał Klimek lub inny Kret to by mi to nie przeszkadzało. Zapomniałeś kim jest ten Pan w dresie. Pełniąc funkcję dyrektora mógłby inaczej się ubrać. Nie mówię tu o garniturze, ale ten dres był tragiczny. Wiem, że to nie rewia mody, ale zobacz, że nasz niedawny Prezes, znany jako harry, nie wskakiwał w dresie na murawę!!
WC, bilety i inne kotlety. Ten klub jest na poziomie organizacyjnym 5 ligi...
harry pisze:Czyżbyś Cz@rku chciał wygryźć dyrektora ze stołka?![]()
![]()
Pięknie i skutecznie.
Predyspozycje ma.
[[/[uote][/quote]mustafa pisze:Ale czy nie uważacie, ż�to jest przesadne wyszukiwanie krytyki w stosunku to skali samego problemu. A na to jestem po prostu wyczulony i tyle.
Zauważyłem�arry, że o�atnimi czasy przechodzisz do klubowej opozycji
Ja tylko wytykam bledy. Nazywa sie to konstruktywna krytyka i ze strony wladz klubu powinno być podziekownie. Ale na to nie licze.
Nie ma czegos takiego jak przesadna krytyka. Jest problem i wladze klubowe musza go rozwiazac bo do tego sa . Tym bardziej, ze ten problem jest bardzo prosty, i do unikniecia, i do rozwiazania.
Udawanie, ze problemu nie ma jest lekcewazeniem kibicow a zapewniam Cie, ze na koniec roku w budzecie wpływy z biletów będa najmocniejsza pozycja. I to bardzo. I probowanie kibicow na ile pozwola sie wodzic za nos moze przyniesc oplakane skutki.
O przechodzeniu do opozycji poki co nie ma mowy. Tylko trzeba sie w koncu zabrac do roboty bo zaraz się sezon skonczy a poprawy nie widac.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 14:38 przez harry, łącznie zmieniany 2 razy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Obecny Dyrektor w dresie wyglądał�ak ruski mechanik
. Stanowisko Dyrektora wymaga schludnego ubrania, nikt nie mów�żeb�w graniturze i krawacie na murawie sie prezentować. Z�coś ten�ość kasę �erze�o i niech wygląda po lu�ku.
Mógłby właś�e�arre� �dpatrzeć, ale to trze� chcieć, jak się nie �ce to cuż ...�
Mógłby właś�e�arre� �dpatrzeć, ale to trze� chcieć, jak się nie �ce to cuż ...�
Ja to bym osmielił sie napisac nawet, ze nie tyle poprawy nie widac, co jest coraz gorzej. Jak by zapal sie konczy, albo co najgorsze skonczyl...
Davv pisze:Wiem, że to nie rewia mody, ale zobacz, że nasz niedawny Prezes, znany jako harry, nie wskakiwał w dresie na murawę!!
Ba !!!
Bylo to dawno temu, przed meczem w Krosnie - szedl przez trawe, od strony parku maszyn w kierunku krytej trybuny.Zle powiedziane, on nie szedl, on kroczyl.
Mialam wrazenie, ze to jeden z modeli bioracych udzial w pokazach Haute Couture ...
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
- Egon
- Zawodowiec
Dobra dobra juz sie nie podlizujcie
no ale fakt nawet przed pierwszym meczem w tym sezonie podczas kiedy tor byl przygotowywany harry jak to napisalas "kroczyl" po torze "na elegancko" 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Speedway-Mati pisze:1.) 68,06
2.) 69,84
3.) 69,99
4.) 68,70
5.) 70,03
6.) 71,92
7.) 67,73
8.) 69,25
9.) 70,63
10.) 68,55
11.) 70,86
12.) 67,46
13.) 83,29
14.) 69,50
15.) 69,84
16.) 69,50
Czy w 13-tym wyścigu przypadkiem nie ma pomyłki ? Nie byłem na tych zawodach ,ale wydaje mi się, że Lampart był najszybszym zawodnikiem na tym torze w tych zawodach.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
raczej nie ma, jechal sam wtedy i bardziej sie bawil niz scigal a pod koniec ostatniego okrazenia zgasł mu motor.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 17:23 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Nie ma pomylki, Lampart jechal sam w tym biegu i na wszystkich prostych jechal na jednym kole.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
- Egon
- Zawodowiec
A no widzisz..pomylki nie ma
w tym biegu mial jechac Lampart i Mistygacz ale ze ten drugi mial problem po malej glebie nie wyjechal na tor i Lampart scigal sie sam ze soba i jezdzil sobie na jednym kole na kazdej prostej 
Motor! Motor! Tylko Motor!
luCas pisze:sam jechal
Rozumiem,czyli najszybszy zawodnik dnia, przejechał również wygrywając wyścig najwolniej 4 kółka na Zygmuntowskich,to ci paradoks.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
cytujac komantarze na onet.pl: "PIERWSZY" 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wracająac jeszcze na chwile do tych zawodow. Chcialem napisac kilka slow o organizacji. Kiedy udalo mi sie przebic przez "tlumy" kibicow ktorzy placili po 5 zlotych za wejscie ( na forum kilka stron juz o tym jest ) , podszedlem do Darka Sprawki by sie przywitac i co sie stalo. Podchodzi dwoje ludzi opiekujacych sie torem i mowi " Panie Darku - nie ma wapna! Sedzia powiedzial ze odwoluje zawody z powodu braku linii startowych!" Mi normalnie az sie nogi ugiely. Darek robi wielkie oczy i "opieprza" ludzi ze nie zadzwonili wczesniej do Niego, i szkoda ze nie powiedzieli na 5 minut przed startem!
Problem w tym ze nie ma kto pojechac po wapno. Kazdy raptem jest strasznie zajety. Wiec wsiadam w samochodzik i jade po wapienko. W sklepie zrobili mi laske ze sprzedali wapno po zamknieciu - ale kierownik sklepu powiedzial ze " Dla dobra Lubelskiego zuzla" i zainkasowal 14 zl.
Jak dla mnie to w tym klubie jest kompletny brak organizacji. Rozumiem ze to raczkujacy zarzad i ludzie ktorzy reaktywowali ten Klub. Ale czy naprawde nie ma tam osoby ktora by sie choc troszke bardziej zainteresowala tym co sie w klubie dzieje...
Problem w tym ze nie ma kto pojechac po wapno. Kazdy raptem jest strasznie zajety. Wiec wsiadam w samochodzik i jade po wapienko. W sklepie zrobili mi laske ze sprzedali wapno po zamknieciu - ale kierownik sklepu powiedzial ze " Dla dobra Lubelskiego zuzla" i zainkasowal 14 zl.
Jak dla mnie to w tym klubie jest kompletny brak organizacji. Rozumiem ze to raczkujacy zarzad i ludzie ktorzy reaktywowali ten Klub. Ale czy naprawde nie ma tam osoby ktora by sie choc troszke bardziej zainteresowala tym co sie w klubie dzieje...

Do czego to doprowadza brak polskich znaków:
Przepraszam
W sklepie zrobili mi laske
Przepraszam
O to to to...
Ale to chyba najtansza laska o jakiej slyszalem
Ale to chyba najtansza laska o jakiej slyszalem
Bo była robiona dla dobra Lubelskiego żużla 
Widocznie parę osób jest mało zaangażowanych w to co robi i tak to wychodzi.
Oby nauka na własnych błędach była dla nowego klubu jak najmniej bolesna.
Oby nauka na własnych błędach była dla nowego klubu jak najmniej bolesna.