2 Runda MDMP - 9.07 18:00
Re: 2 Runda MDMP - 9.07 18:00
A mi wlasnie sie wydaje, ze i Kielbasa i Szostek sa juz przed Rafalem. Objezdzenie i to w I lidze, calkiem przyzwoite wystepy, a Rafał..? Co nie znaczy, ze u siebie na torze moze zrobic jednego i drugiego.
KosaRKS pisze:Nie wiem skad Wy wzieliscie tych zagranicznych
Znalazlem, chodzilo mi o Mlodziezowe Druzynowe Mistrzostwa Wielkopolski w których oprocz Warda startowali miedzy innymi Justin Sedgmen i Artiom Wodjakow.
czaszka pisze:A mi wlasnie sie wydaje, ze i Kielbasa i Szostek sa juz przed Rafalem. Objezdzenie i to w I lidze, calkiem przyzwoite wystepy, a Rafał..?
A Rafał pokonał i jednego i drugiego podczas ostatnich zawodów MDMP w Tarnowie już w pierwszym wyścigu.
Skoro uczynił to w Tarnowie to tym bardziej jest szansa na powtórkę w Lublinie.Wydaje się zatem,że nie masz racji pisząc,że obaj są przed Rafałem.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Mam taka nadzieje, ze nie mam racji i ze w koncu Rafal zacznie potwierdzac w lidze, na wyjazdch i we wszelkich rozgrywkach indywidualnych swoj talent. Wszyscy chyba na tym forum, bacznie i z nadzieja sladza jego poczynania, majac nadzieje, iz w koncu zaskoczy na dobre.
- Egon
- Zawodowiec
czaszka pisze:Mam taka nadzieje, ze nie mam racji i ze w koncu Rafal zacznie potwierdzac w lidze, na wyjazdch i we wszelkich rozgrywkach indywidualnych swoj talent. Wszyscy chyba na tym forum, bacznie i z nadzieja sladza jego poczynania, majac nadzieje, iz w koncu zaskoczy na dobre.
Zapomniałeś dodać że też z coraz większym strachem. Cała ta niezdrowa sytuacja ciągnąca się od dawna mu przecież nie służy. Oby nie było tak że Rafał skończy swoją przygodę z żużlem na wieku juniora. Jedyną pewną rzeczą u Rafała jest talent. Nic więcej pewnego nie ma. Nie będzie się rozwijał jeśli nie będzie jeździł i inwestował w siebie i sprzęt i koło się zamyka no ale to każdy wie więc nie wiem po co to pisać.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Regdal pisze:czaszka pisze:A mi wlasnie sie wydaje, ze i Kielbasa i Szostek sa juz przed Rafalem. Objezdzenie i to w I lidze, calkiem przyzwoite wystepy, a Rafał..?
A Rafał pokonał i jednego i drugiego podczas ostatnich zawodów MDMP w Tarnowie już w pierwszym wyścigu.
Skoro uczynił to w Tarnowie to tym bardziej jest szansa na powtórkę w Lublinie.Wydaje się zatem,że nie masz racji pisząc,że obaj są przed Rafałem.
Dobrze, ze zaznaczyles, ze to pierwszy wyscig.
W kolejnych niestety Rafał słabnie i te rączki nie dają rady, co widać gołym okiem.
co do składu Tarnowa
to zadnych cudów
to jedynie :d
Kielbasa
Jamróg
Mazur

to jedynie :d
Kielbasa
Jamróg
Mazur
Zna ktos awizowany tarnowa?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A oficjalne? Koper może cos wiesz?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Do mnie jeszcze nic z Tarnowa nie dotarło, jak bede cos wiedzial to wkleje na forum.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Oficjalnie Tarnów:
Jakub Jamróg
Szymon Kiełbasa
Edward Mazur
Jakub Jamróg
Szymon Kiełbasa
Edward Mazur
Normalnie ekipa na mistrza. Zawody pewnie będą średnio ciekawe...
Za taką cenę to jak ulał.
Czy ktoś wie w jakim stanie znajduje sie tor?
Bo mam nadzieje że bronowanie toru w dniu zawodów juz sie nie powtórzy po ostatniej nauczce...
Bo mam nadzieje że bronowanie toru w dniu zawodów juz sie nie powtórzy po ostatniej nauczce...
Koper pisze:Edward Mazur
A to on nie jest zamieszany w zabójstwo Gen. Papał�
od 1988 tylko SPEEDWAY
Cz@rek pisze:Czy ktoś wie w jakim stanie znajduje sie tor?
Byłem na torze dosłownie parę minutek temu. Nasz Tormistrz akurat dokańczał pracę nad torem. Tor jest w bardzo dobrym stanie.

Kołomnie na Krochmalnej pada 
Nie ma czego oby do stadionu nie doszlo :/ a leje ładnie 
Ten deszcz jest w całym mieście już więc tor też zmoczy. A tak ładnie był przygotowany jak widziałem około 12 :/
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2009, o 13:57 przez Remus, łącznie zmieniany 1 raz.