Żużlowe różności
Re: Różności
A gdzie tu krytyka
? Człowiek już się nawet spytać nie może bo zaraz na niego wskakuje ten czy tamten 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Egon
- Zawodowiec
Tak mi właśnie przyszła do głowy taka sytuacja..pamięta ktoś żeby już raz przełożony mecz się nie odbył? Np z powodu deszczu czy innych kataklizmów.. Co wtedy się dzieje? Jest przekładany jeszcze raz? Sory za pytanie ale już z nudów nie wiem co mam robić 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
taka sytuacja miala miejsce chociazby w tym roku w gorzowie gdzie mecz z toruniem nie odbyl sie w pierwotnym terminie a pozniej byl dwukroptnie przekladany i za kazdym razem nie udało sie ich odjechać. Jakis czas temu przełożono mecz po raz trzeci na 10 lipca i to bedzie juz 4 podejscie do odbycia tego meczu.
Pozdrawiam
Pare lat temu nasi chyba z 3 czy 4 razy jechali na mecz do Rybnika chyba 97 rok aż w koncu zeby przegrać 46:43.
- Egon
- Zawodowiec
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... zuzlowych/
chyba nie było o tym na forum..a warto przeczytać
chyba nie było o tym na forum..a warto przeczytać
Niech jeszcze zlikiwdują zapach spalin i ustalą, że zawodnik nie może jeździć ślizgiem... Co z tego, że będzie cieszej, jak dzwiek bedzie irytujacy
Szkoda,ze sie nikt FIMowi nie przeciwstawi, bo ten "pomysl" jest jednym z gorszych, na które wpadli.
Sami ocencie: http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=131710
Sami ocencie: http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=131710
Naczelny obrońca Karola Barana.
- tezetomaniak
- Trener
- Egon
- Zawodowiec
Mi to trochę przypominało Rometa którego miał mój brat jakieś 12 lat temu.. Poza tym jakoś te nowe DUSZILCE (
) dziwnie żeby nie powiedzieć beznadziejnie wyglądają 
Cos im sie chyba nie udal za bardzo ten tlumik
Slychac jakby jakas blacha dzwonila 
- tezetomaniak
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: R�c�
Efektowny.
On niedługo kogos zabije... Każdy zuzlowiec to troche wariat ale on to juz przegina.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
dobrze, że nie efektywny !! Nie wyglądało to bezpiecznie...
Jednak Ruski to idioci
Jednak Ruski to idioci
tezetomaniak pisze:http://www.youtube.com/watch?v=gmg30MRSuD8
wczorajszy upadek spowodowany przez ruskiego bandyte
Dlaczego bandyte? Ladnie napedzil sie po szerokiej, chcial sie zalozyc na Andersena. Typowy race accident, takich upadkow bylo wiele i jakos nikogo nie nazywali bandytami za jechanie w lewo.
- tezetomaniak
- Trener
Re: R�����
hah wiedzialem ze znajdzie sie na tym forum ktos kto bedzie dyskutowal z tym ze to ewidentna wina ruskiego
wjazd w Gomolskiego to tez byl race accident, wszystko co robi emilek jest race accident.
moze jakis inny film widziales, ale na tym normalnym owszem ladnie sie napedzil, ale potem wjechal Andersenowi pod przednie kolo, czyniac to zupelnie bez wyobrazni.
a jesli chodzi o "bandyte" to nie jest za ta sytuacje. Za caloksztalt.
wjazd w Gomolskiego to tez byl race accident, wszystko co robi emilek jest race accident.
moze jakis inny film widziales, ale na tym normalnym owszem ladnie sie napedzil, ale potem wjechal Andersenowi pod przednie kolo, czyniac to zupelnie bez wyobrazni.
a jesli chodzi o "bandyte" to nie jest za ta sytuacje. Za caloksztalt.
Poprostu sie zalozyl na niego
To, ze nie lubisz Emila,bo nabil guza Scottowi nie oznacza,ze musisz go odrazu winic za kazdy upadek, w ktorym bral udzial.
No oczywiście, że Sajfutdinow jeździ jak bandyta, jest zagrożeniem dla społeczeństwa i powinno go się eksterminować, jak zalecają Olkowicz i SF. Wystarczy spojrzeć w tegoroczne statystyki:
Grand Prix: upadków 0, wykluczeń 0 (leżał owszem, ale sędziowie zawiązali spisek i za każdym razem dopuszczają go do powtórki)
Liga polska: upadków 0, wykluczeń 0,
Liga szwedzka: upadków 0, wykluczenie 1 (to wczorajsze)
Liga rosyjska: upadków 0, wykluczeń 0
Już samo to powinno wystarczyć, by dożywotnio zdyskwalifikować Sajfutdinowa. Nie mówiąc o brutalnym pobiciu Nichollsa, którego śmiał podjechać po biegu, a potem jak pokazują powtórki zaczął go odpychać ręką i nie pozwolił wjechać do parkingu wwożąc siebie i przy okazji Nichollsa w bandę (a może mi się zawodnicy pomylili?
)
Grand Prix: upadków 0, wykluczeń 0 (leżał owszem, ale sędziowie zawiązali spisek i za każdym razem dopuszczają go do powtórki)
Liga polska: upadków 0, wykluczeń 0,
Liga szwedzka: upadków 0, wykluczenie 1 (to wczorajsze)
Liga rosyjska: upadków 0, wykluczeń 0
Już samo to powinno wystarczyć, by dożywotnio zdyskwalifikować Sajfutdinowa. Nie mówiąc o brutalnym pobiciu Nichollsa, którego śmiał podjechać po biegu, a potem jak pokazują powtórki zaczął go odpychać ręką i nie pozwolił wjechać do parkingu wwożąc siebie i przy okazji Nichollsa w bandę (a może mi się zawodnicy pomylili?
[[/quote]którego ś�ał �djechać p�biegu, a potem jak pokazują po�órki �czął go ��chać ręką i�ie�o�olił wjechać d�parking�wwożąc siebie i �� okazji Nichollsa w bandę
Kazdy widzi to, co chce zobaczyc. Dla mnie ta sytuacja wygladala inaczej.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- tezetomaniak
- Trener
KosaRKS pisze:Poprostu sie zalozyl na niego
ogladales ostatni mecz Wroclaw - Gorzow ?
tam Gollob pokazal co to znaczy zakladac sie na zawodnika, co do centymetra. Jakos nie musial jak debil zajezdzac nikomu drogi i tym samym nie doprowadzil do wypadku. Ale skoro was jaraja takie race accidents w wykonaniu ruska to tylko pogratulowac.
Rosjanin niespodziewanie zajechał mi drogę, stracił panowanie nad motocyklem i wpadłem na niego, po czym przeleciałem nad ogrodzeniem silnie uderzając w ziemię - powiedział Duńczyk.
Sajfutdinow otrzymał od kierownictwa własnego zespołu ostrzeżenie za niebezpieczną jazdę i zostanie zawieszony przynajmniej na jeden mecz, jeżeli podobna sytuacja się powtórzy.
no ale wy wiecie lepiej, jak widac jestescie ekspertami nie tylko od przygotowywania toru zuzlowego
-
Speedway Fan
- Senior
ogladales ostatni mecz Wroclaw - Gorzow ?
tam Gollob pokazal co to znaczy zakladac sie na zawodnika, co do centymetra. Jakos nie musial jak debil zajezdzac
A ogladales Gorzow - Zielona jak Gollob wypychal Zengote pod bande ? i co jego czego nie nazwiesz bandyta?
Wyzywasz od bandytow i debilow, a dla mnie to debilem jestes ty trollu.
Speedway Fan, może zorganizuj ustawkę Emile vs AntyEmile?
Moim zdaniem Emil to również jeździec bez głowy. U każdego zawodnika można znaleśc w dorobku jakieś nieprzepisowe zagrania czy akcje - ale moim zdaniem u Emila w takim wieku aż tylu ich byc nie powinno. Dla mnie ten chłopak nie ma szacunku do rywali na torze, ot. taki byk, czerwona płachta przed oczy i aby do przodu - taranując przy okazji przeszkody.
Moim zdaniem Emil to również jeździec bez głowy. U każdego zawodnika można znaleśc w dorobku jakieś nieprzepisowe zagrania czy akcje - ale moim zdaniem u Emila w takim wieku aż tylu ich byc nie powinno. Dla mnie ten chłopak nie ma szacunku do rywali na torze, ot. taki byk, czerwona płachta przed oczy i aby do przodu - taranując przy okazji przeszkody.
Typ ma 19 lat. Gollob jak zaczynal w GP jezdzil tak samo. O Pedersenie nie bede wspominal bo przy nim Emil to swiety.
Ten wypadek faktycznie z jego winy. Wydaje mi sie ze troche sie podjaral udana akcja i za wczesnie probowal sie zalozyc. Na szczescie nikomu nic sie nie stalo.
Ten wypadek faktycznie z jego winy. Wydaje mi sie ze troche sie podjaral udana akcja i za wczesnie probowal sie zalozyc. Na szczescie nikomu nic sie nie stalo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Typ ma 19 lat. Gollob jak zaczynal w GP jezdzil tak samo. O Pedersenie nie bede wspominal bo przy nim Emil to swiety.
To prawda ale z Emilem jest jeszcze jedna sprawa.. Widzieliscie wywiad z nim? On kipi.. widac jak trzyma na uwiezi swoje zachowanie, slowa i ambicje.. Stara sie byc kurtuazyjny, grzeczny, mily, obiektywny, spokojny.. ale widac ze nie sa to cechy przypisane mu w sposob naturalny. On jest chory na ambicje, a do tego ma przekonanie ze jest mistrzem!
Poza tym wlasny klub go zawiesil i ukaral. Bez powodu?