Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

Re: Plakaty

#326 Postautor: KosaRKS » 2 lipca 2009, o 09:13

bartexs1 pisze:te plakaty na mecz z rawiczem są jakies...Lewe...
Niby wszystko OK ale brakuje "malutkiego szczegolu" mianowicie nie ma na nich kto z kim jedzie czyt. nazwy druzyny KOLEJARZA RAWICZ, jest samo logo klubu i tyle...

Po 1 to sie mylisz, to nie jest logo klubu, a herb miasta Rawicz. Po 2 to OD POCZATKU sa same loga druzyn (w tym wypadku byl herb Rawicza)

Dlugo sie meczylem nad tym logiem Kolejarza, poniewaz otrzymalem to:

Obrazek

lecz na bialym bylo ono barrdzo nieczytelne,a i plakat sie wydawal jakis asymetryczny bardzo, wiec dalelem herb Rawicza, probowalem tez dac tam logo Kolejarza nad/pod herbem,ale wtedy plakat bylby juz bardzo nieczytelny;)

bartexs1 pisze:jak wrociłem do domu po 21.00 to plakatow w barze bylo hmmmm sporo wiecej niz 200...

:lol: masakra :D

Egon pisze:Kosa tak w ogole to jestes grafikiem albo kims takim czy po prostu "umiesz" zrobic porzadny plakat

"Grafik amator" :P Ogolnie to 2 lata temu sie tym zainteresowalem i wciaz sie ucze ;)

//Edt. Nauczcie sie pisac bez polskich znakow, 4 razy musialem swojego posta poprawiac :D
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#327 Postautor: tezetomaniak » 2 lipca 2009, o 11:40

farsa, dzisiaj jest czwartek, bylem w barku troche przed 11 i jest tyle plakatów ze cięzo wsadzic do plecaka. Jak tak wyglada wieszanie to ja sie nie dziwie ze ich nikt na miescie nie widzi :?

madziqx33lbn

#328 Postautor: madziqx33lbn » 2 lipca 2009, o 13:29

Na jakich dzielnicach rozwieszacie ?? :)

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#329 Postautor: Egon » 2 lipca 2009, o 14:07

Ok..wiec ja postaram się dzis jeszcze raz skoczyc do barku i kolejna partia pojdzie na miasto. Tylko po co ten placz niektorych że plakaty sa za pozno w takim razie? Jak juz piszecie cos takiego to przynajmniej badzmy konsekwentni i troche porozwieszajcie.

PS. Co sie dzieje z polskimi znakami??
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#330 Postautor: KosaRKS » 2 lipca 2009, o 14:28

To co zawsze, od dawna tak jest ;)

Mam pytanie, czy te plakaty drukowane są za darmo? Weź im Koper zanieś plakat z Krosnem (mam 1 jakbys nie mial) i powiedz,ze tak wyglądają kolory.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#331 Postautor: gizmo » 2 lipca 2009, o 17:12

ja rozwiesiłem troche w centrum, deptak, 3 maja, krakowskie, świętoduska, kapucyńska dzis wieczorem powiesze na armi krajowej, orkana, przy tesco i obi przy tych budkach z koszykami, na bursztynowej przy stokrotce, aldiku i przy żabace jak pani wlascicielka pozwoli no i zobaczymy gdzie jeszcze. Na miescie pare plakatów widziałem, na 3 maja na slupie ogloszeniowym, ktos wieszał tez plakaty na deptaku na blaszanych płotach odzielajacych jakies remontowane kamienice, takze w centrum troche ich było. Jak byłem po 15 w barku to plakatów jeszcze troche leżało także zapraszam ;-) PS. plakaty są od wtorku a dzis mamy czwartek dopiero, wniosek jest prosty nikt nie podporzadkowuje swojego wolnego czasu pod rozwieszanie plakatów, idzie sie je wziac jak ma sie wolną chwile i zajmuje to koło 2-3 dni dlatego IMO plakaty powinny być minimum 7 dni przed zawodami, zeby kazdy mogl sobie po nie pojsc na spokojnie wziac i powiesic zakladajac ze rozwieszanie zajmie 2-3 dni to zostanie jeszcze 4 dni do zawodów i bedzie czas zeby ludzie zwrocili na nie uwage. Plakaty były 5 dni przed meczem i nie dziwne ze teraz troszke nie fajnie to wychodzi... Do nikogo za to nie mam pretensji zeby nie było, plakaty poszły w piątek do druku i troche drukarnia zawaliła ze dopiero we wtorek je zrobila... Ale trzeba wyciągnać odpowiednie wnioski na następny raz. Uwzglednić poślizg w drukarni uwzglednić, że w sobote i niedziele nic nie zrobią i składać projekty np w środę lub czwartek tak zeby w piatek czy przy poslizgu w poniedziałek były juz do odebrania.

pozdro :-)
Pozdrawiam

Koper
Trener
Kontakt:

#332 Postautor: Koper » 2 lipca 2009, o 17:24

To na pewno nie jest za darmo drukowane, co nie znaczy ze rozliczenie jest w gotowce, m.in. reklama firmy Modart ktora zajmuje sie drukiem tych plakatów znajduje sie przy wjezdzie do parku maszyn.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#333 Postautor: Egon » 2 lipca 2009, o 17:52

Gizmo te blaszane płoty to byłem ja 8) 3-go Maja, Krakowskie, Racławickie, Lipowa, Litewski, Starówka i okolice KUL/UMCS..itp :P

Tylko że tak..wczoraj wziąłem 100 sztuk. Powiesiłem w tych miejscach które wypisałem 80 a dziś jak tą samą trasą szedłem około 14-15 wisiało może z 8 do 10 sztuk.. no i od nowa trzeba było zaczynać..dziś też wziąłem 100, powiesiłem 80 a 40 na jutro bo będę na uczelni chwilowo to uzupełnię braki. Gizmo musiałeś deptać mi po piętach w takim razie :P

No ale trzeba się zastanowić jak sprawę rozegrać bo problem jest że tak powiem spory bo jak wracałem po godzinie trasą którą szedłem wcześniej wieszając plakaty 50% już była zaklejona :? Jakiś typ naklejał takie żółte gówno wszędzie..no i ci strongmeni wisieli dosłownie wszędzie :? chyba mają spory budżet...

Ludzie znów się pytają..policjanci też :) zainteresowanie jest tylko co z tego jak plakat wisi może 3 godziny i znika..a nie zawsze można powiesić na metalowym płocie..

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#334 Postautor: KosaRKS » 2 lipca 2009, o 17:58

gizmo pisze:ja rozwiesiłem troche w centrum, deptak, 3 maja, krakowskie, świętoduska, kapucyńska dzis wieczorem powiesze na armi krajowej, orkana, przy tesco i obi przy tych budkach z koszykami, na bursztynowej przy stokrotce, aldiku i przy żabace jak pani wlascicielka pozwoli no i zobaczymy gdzie jeszcze. Na miescie pare plakatów widziałem, na 3 maja na slupie ogloszeniowym, ktos wieszał tez plakaty na deptaku na blaszanych płotach odzielajacych jakies remontowane kamienice, takze w centrum troche ich było. Jak byłem po 15 w barku to plakatów jeszcze troche leżało także zapraszam ;-) PS. plakaty są od wtorku a dzis mamy czwartek dopiero, wniosek jest prosty nikt nie podporzadkowuje swojego wolnego czasu pod rozwieszanie plakatów, idzie sie je wziac jak ma sie wolną chwile i zajmuje to koło 2-3 dni dlatego IMO plakaty powinny być minimum 7 dni przed zawodami, zeby kazdy mogl sobie po nie pojsc na spokojnie wziac i powiesic zakladajac ze rozwieszanie zajmie 2-3 dni to zostanie jeszcze 4 dni do zawodów i bedzie czas zeby ludzie zwrocili na nie uwage. Plakaty były 5 dni przed meczem i nie dziwne ze teraz troszke nie fajnie to wychodzi... Do nikogo za to nie mam pretensji zeby nie było, plakaty poszły w piątek do druku i troche drukarnia zawaliła ze dopiero we wtorek je zrobila... Ale trzeba wyciągnać odpowiednie wnioski na następny raz. Uwzglednić poślizg w drukarni uwzglednić, że w sobote i niedziele nic nie zrobią i składać projekty np w środę lub czwartek tak zeby w piatek czy przy poslizgu w poniedziałek były juz do odebrania.

pozdro :-)

Gdyby nie to, ze chcialem przed oddaniem projektu udac sie z nim do studia graficznego (po pewna porade ;) ), to bym oddal w czwartek, ale pewnie znow mialyby jakis mankament (bialy na niskim kryciu :D ), a tak tym razem projekt byl do druku idealny, ale drukarnia kolory zawaliła.

Koper dowiedz sie,czy beda jeszcze raz drukowane plakaty na mecz z Opolem, zebym wiedzial wczesniej.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#335 Postautor: gizmo » 2 lipca 2009, o 19:05

jak nawet nie bedą to moglbys zrobić mały retusz ja w pracy wydrukuje ze 100 sztuk i powiesze w kilku miejscach. Mysle ze inni z usług xero na miasteczku np (tam najtaniej chyba) tez mogli by skorzystac i za 5 zł odbić te 50 szt. i powiesić. Co do plakatów w samym centrum to nie ma sie co dziwić, tam długo nie powiszą niestety. Pewniejsze jest pytanie o zgode w sklepach i wieszanie w nich tyle ze wymaga to wiecej fatygi i pewnie nie raz mozna uslyszeć coś nie miłego :? Plakaty wiszą tez w plazie w kantorze i redstarze.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#336 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 08:16

Pilna potrzeba - 12plakatów na trening (dla klubu potrzebne są), mam nadzieje że zostanie, do czasu treningu, ich kilka w barku,bo w domu mam tylko 7.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#337 Postautor: mikas » 3 lipca 2009, o 09:57

Wczoraj po 17 widzialem plakaty na starowce, dobre miejsca na tych blaszanych plotach. Mozna tylko wieszac na jednym plocie po 3-4 sztuki wtedy bardziej przyciagaja uwage. No i jak nawet ktos sobie zerwie jeden na pamiatke to nadal zostaje jeszcze kilka dla przechodniow.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#338 Postautor: Koper » 3 lipca 2009, o 10:45

KosaRKS pisze:Koper dowiedz sie,czy beda jeszcze raz drukowane plakaty na mecz z Opolem, zebym wiedzial wczesniej.

Tak, 400-500 sztuk, tak wiec zmieniaj date (godzina meczu ta sama co byla czyli 17:30) i wysylamy do druku, im wczesniej tym lepiej.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#339 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 11:56

Są jeszcze plakaty w barku?

Ge(L)o
Trener

#340 Postautor: Ge(L)o » 3 lipca 2009, o 12:01

Widzialem dzis plakaty i nie ma na nich z kim jedziemy. Dla mnie i dla nas wszystkich to bez znaczenia, bo wiemy. Ale dla mniej wtajemniczonych...

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#341 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 12:04

Poczytaj kilka postów wyż�.

Koper
Trener
Kontakt:

#342 Postautor: Koper » 3 lipca 2009, o 12:07

KosaRKS pisze:Są jeszcze plakaty w barku?

Kosa jak cos to ja mam 7 jeszcze, Ty masz 7 wiec jest ok jesli chodzi o ta akcje dla klubu.

Ge(L)o
Trener

#343 Postautor: Ge(L)o » 3 lipca 2009, o 12:16

[quote="KosaRKS"]Poczytaj kilka postów wyż��uote]

Poczytalem. I nadal nie ma :D

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#344 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 12:32

Ale masz objasnione,dlaczego bylo logo KMZ Lublin i herb Rawicza ;)

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#345 Postautor: Egon » 3 lipca 2009, o 17:07

szedł może ktoś dziś po 14 deptakiem? 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#346 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 19:26

Jutro ostatni dzień przed meczem,a w barku jest ok. 50 plakatów.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#347 Postautor: tezetomaniak » 3 lipca 2009, o 19:45

KosaRKS pisze:Jutro ostatni dzień przed meczem, a w barku jest ok. 50 plakató�[/qu[te]

ja pie**ole nawet w wakacje nie ma komu wieszac ;|

jak beda gotowe na Opole to ja z miejsca biore 150 sztuk (czechow i okolice)

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#348 Postautor: KosaRKS » 3 lipca 2009, o 19:46

Projekt plakatu na Opole dziś już został wysłany.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#349 Postautor: Egon » 3 lipca 2009, o 20:13

tezetomaniak pisze:ja pie**ole nawet w wakacje nie ma komu wieszac ;|

Przepraszam bardzo ja powiesiłem prawie połowę wydrukowanych :D a już całkiem poważnie mówiąc to gdzie jest nasza stadionowa młodzież? Czyż to nie oni powinni się tym zajmować? 8) ja z przypływu emocji że zdałem ostatni egzamin powiesiłem dziś w mig 40 które mi zostało :P

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#350 Postautor: gizmo » 3 lipca 2009, o 20:20

egon jechalem wczoraj 3 maja okolo 21 i ten slup cały zaklejony byl plakatami strongman. Z żuzlowych to chyba jeden bylo widac i to w polowie, ja wczoraj powiesiłem kilka na przystankach. dziwne ze nie poszly te plakaty, poprzednio jakos szybko wychodzily z barku nawet w ciagu jednego dnia chyba. :(
Pozdrawiam