17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piv
Junior

Re: 5.07.2009 Lublin - Rawicz

#77 Postautor: piv » 2 lipca 2009, o 20:50

Lubie ruskiego ale wydaje mi sie ze to messing bedzie bardziej potrzebny w playoffach i on powinien teraz trenowac i zarabiac pieniazki na sprzet.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#78 Postautor: kilar » 2 lipca 2009, o 21:01

A nie lepiej zaprosic ich obu na trening i porownac w jakiej dyspozycji sa ? Nadchodza play-offy i trzeba byc pewnym co do formy zawodnika, a nie ustalac sklad na podstawie "wydaje mi sie..."

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#79 Postautor: Stereeo » 2 lipca 2009, o 21:16

kilar a zdajesz sobie sprawe z tego że to kosztuje? a my teraz chyba za dużo pieniędzy to nie mamy.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#80 Postautor: Cooper » 2 lipca 2009, o 21:48

Skonczcie juz z tym zapraszaniem na trening.

Sklad sie wykrystalizowal. Na "8" zawodnicy sa w nastepujacej kolejnosci: Messing/Hall, Kiril. I oby za bardzo nie trzeba bylo z nich korzystac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#81 Postautor: kilar » 2 lipca 2009, o 22:06

Ciekawy jestem jakie kryterium wziales pod uwage, ze akurat taka kolejnosc Ci wyszla ?

Ta "8" to porypany pomysl, bo w 2 lidze nie ma takich zawodnikow, ktorzy z wejscia potrafia sie dopasowac do toru, zaczynajac mecz od ktoregos tam biegu.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#82 Postautor: Cooper » 2 lipca 2009, o 22:16

Kolejnosc taka, poniewaz zaden z nich nie gwarantuje absolutnie zadnych punktow (szczegolnie na wyjazdach), ale dwoch pierwszych przynajmniej regularnie dojezdza do mety i stad ich przewaga nad Kirilem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#83 Postautor: Stereeo » 2 lipca 2009, o 22:33

kilar pisze:Ciekawy jestem jakie kryterium wziales pod uwage, ze akurat taka kolejnosc Ci wyszla ?

Ta "8" to porypany pomysl, bo w 2 lidze nie ma takich zawodnikow, ktorzy z wejscia potrafia sie dopasowac do toru, zaczynajac mecz od ktoregos tam biegu.

a niejaki Alden z rawicza on czesto pod ta 8 jezdzi i mu niezle wychodzi ;d
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#84 Postautor: Łoptymista » 2 lipca 2009, o 22:44

tylko ze rawicz, oprocz aldena, to jeden wielki sklad drewna i papy

kazdego z nich mozna zastepowac

Sledzio
Trener
Kontakt:

#85 Postautor: Sledzio » 2 lipca 2009, o 22:54

Wstawienie Michaluka pod 14 to pewnie zagranie taktyczne jak z Piłą (chyba) raz pojedzie później 2 taśmy i po kłopocie.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#86 Postautor: kilar » 2 lipca 2009, o 23:05

Cooper pisze:Kolejnosc taka, poniewaz zaden z nich nie gwarantuje absolutnie zadnych punktow (szczegolnie na wyjazdach), ale dwoch pierwszych przynajmniej regularnie dojezdza do mety i stad ich przewaga nad Kirilem.

To jak maja tylko dojezdzac do mety, to lepiej dac BZ 8)
A w kontuzje podczas meczu jakos nie specjalnie wierze.

Do Steereo:
Ta 8 Aldena gwarantuje wiecej startow, niz numery z podstawowego skladu dla ich pozostalych asikow :lol:

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#87 Postautor: Boobi » 2 lipca 2009, o 23:36

ale michaluk jechal tasmy z pila tylko dlatego, ze mu sie jedyny silnik posypal. gdyby motorek nie padl zapewne maciek pojechal by wiecej wyscigow ;)
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#88 Postautor: gizmo » 3 lipca 2009, o 01:59

Sledzio pisze:Wstawienie Michaluka pod 14 to pewnie zagranie taktyczne jak z Piłą (chyba) raz pojedzie później 2 taśmy i po kłopocie.

jak sprzet sie nie posypie to pewnie normalnie bedzei jezdzil, nie bylo by sensu wystawiac go pod 14 zeby dotykal tasme, tym bardziej ze trener chce w niedziele cos udowodnic klimkowi. mecz z pila i te sytuacje z tasma watpie aby byly zaplanowane przed meczem, to byla raczej spotaniczna akcja spowodowana defektem z pierwszego biegu.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
papi
Trener

#89 Postautor: papi » 3 lipca 2009, o 07:11

Wilk odsuwajac Klimka od tego meczu robi sam sobie ma zlosc. KAzdy w tym klubie wie, ze z Rafalem, a raczej jego teamem bylo zawsze pod gore. Teraz jest jeszcze gorzej, bo sam Rafal ma pod gore, nie ma zadnej pomocy. Byly silownie, busy z podobizna, dzis nie ma zadnej pomocy. Ja doskonale wiem, ze zawody krajowe to obowiazek Klimka, ale jak nie ma za co, to trzeba dojsc do jakichs madrych wnioskow. A odsuwanie go od meczu, w ktorym moglby walnac 12 punktow i zarobic pieniadze na inwestycje do startow w dalszych meczach to strzelanie gola do swojej bramki. Niech Wilk dalej sobie udowadnia co mu sie podoba, tylko zeby sie nie zdziwil jak na play-offy zostanie z Michalukiem, bo Rafal naprawde nie bedzie mial na czym pojechac...

dobek
Senior

#91 Postautor: dobek » 3 lipca 2009, o 08:12

papi pisze:Wilk odsuwajac Klimka od tego meczu robi sam sobie ma zlosc. KAzdy w tym klubie wie, ze z Rafalem, a raczej jego teamem bylo zawsze pod gore. Teraz jest jeszcze gorzej, bo sam Rafal ma pod gore, nie ma zadnej pomocy. Byly silownie, busy z podobizna, dzis nie ma zadnej pomocy. Ja doskonale wiem, ze zawody krajowe to obowiazek Klimka, ale jak nie ma za co, to trzeba dojsc do jakichs madrych wnioskow. A odsuwanie go od meczu, w ktorym moglby walnac 12 punktow i zarobic pieniadze na inwestycje do startow w dalszych meczach to strzelanie gola do swojej bramki. Niech Wilk dalej sobie udowadnia co mu sie podoba, tylko zeby sie nie zdziwil jak na play-offy zostanie z Michalukiem, bo Rafal naprawde nie bedzie mial na czym pojechac...

Jak się nie myle to ostatnio u nas Rafał zdobył dużą ilość pkt. i jakoś nie widać było pózniej poprawy.Myśle,że problem leży gdzie indziej...

guru

#93 Postautor: guru » 3 lipca 2009, o 08:52

Trener nie musi chyba nikomu nic udowadniac.I zalezy mu na rozwoju Rafal tylko ojciec swoimi durnowatymi posunieciami uwstecznia syna.

go!
Trener

#95 Postautor: go! » 3 lipca 2009, o 09:59

Pokemon pisze:A kto uwstecznił Ojca? 8)

Zycie go uwstecznilo.. Inwestowal w syna kazda zlotowke, jak w kure ktora lada chwila zacznie znosic zlote jajka. Rafal przeciez zdradzal przejawy niecodziennego talentu. Ale zycie brutalnie zweryfikowalo ta prawde, sprowadzajac cala sprawe do pieniedzy. Ojciec sie zawiodl na sporcie, na dzialaczach, na swoich marzeniach, moze i na synu.. I obrazil sie na to wszystko smiertelnie zakrecajac kurek z pieniedzmi, doszedl zapewne do wniosku, ze w ten sposob sam zarobi wiecej niz czekajac na zwrot inwestycji w syna. A szkoda, bo moze stal wlasnie na granicy, w pol drogi i mial tyle samo do przodu co i do tylu, a teraz mimo ze to druga liga, moze marzenia Rafala i jego ojca juz by zaczely stawac sie cialem. Ojciec zawrocil, szkoda, ale biorac wszystko pod uwage i nie znajac szczegolow, nie potepiam.
PS. Powyzsze to wylacznie moje domysly poczynione z wieloletnich obserwacji :)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#96 Postautor: Manitou » 3 lipca 2009, o 10:27

Mnie sie wydaje, ze teraz jedyny ratunek dla Rafala to zeby go przygarnal jakis porzadny sponsor indywidualny. Ktos taki jak Zdzicho (nie Klimek bynajmniej), ktory ladowal kase w Daniela, albo jakis Centro-Chem czy Kangur, ktorzy tez inwestowali w poszczegolnych zawodnikow spore sumki. Pytanie tylko czy tatus nie pelni roli straszaka dla takich potencjalnych sponsorow indywidualnych.

go!
Trener

#98 Postautor: go! » 3 lipca 2009, o 10:51

Manitou pisze:Mnie sie wydaje, ze teraz jedyny ratunek dla Rafala to zeby go przygarnal jakis porzadny sponsor indywidualny. Ktos taki jak Zdzicho (nie Klimek bynajmniej), ktory ladowal kase w Daniela, albo jakis Centro-Chem.

Centro-chem chyba ciagle inwestuje w Daniela. A Rafal zapewne by kogos takiego znalazl, ale jak wspominal Regdal, finansowe uniezaleznienie od ojca nie rozwiazuje ostatecznie problemu. Moze jeszcze trzeba by zlapac listonosza (jak w "Chlopchach z ferajny") zeby listy ze szkoly do klubu przynosil? ;)
:lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: meesha » 3 lipca 2009, o 22:04

UWAGA!!!

W niedziele 5. lipca (czyli w dniu meczu z Rawiczem) na stadionie Startu odbeda sie zawody Strongmenow. Maja trwac od godziny 12 do 20. Pisze o tym nie dlatego, zeby te impreze zareklamowac (gdyz mam ja w glebokim powazaniu), tylko zeby osoby wybierajace sie na mecz samochodem wziely pod uwage olbrzymie trudnosci z zaparkowaniem w poblizu stadionu przed meczem :!: Juz byly kiedys zale przy okazji wystawy psow na Starcie, a teraz podejrzewam, ze bedzie jeszcze gorzej... Naprawde warto zastanowic sie czy nie lepiej wybrac spacer lub komunikacje miejska :idea:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...