Piła-Lublin (28.06.2009r.)
Re: Piła-Lublin (28.06.2009r.)
harry wiem, ze juz oficjalnie nie dzialasz w klubie, ale masz z tymi ludzmi bliski kontakt. Sporo osob pisalo o biletach rodzinnych. Zaczely se wakacje, beda jeszcze mecze u siebie - moze warto zaryzykowac i zrobic bilety rodzinne. Jak ktos ma isc sam to wezmie rodzine za niewielka oplata, moze akurat im sie spodoba. Skoro sytuacja jest malo ciekawa to warto wyprobowac czegos nowego
2. Drugi szok - ceny biletów 20 normal i 12 ulgowy. 5 zł program. 3 tys ludzi na stadionie. Nie wypada mi tego komentować.
Troszke sie zmienilo, dobre czasy dla zuzla w Pile minely.10 lat temu bylam na meczu Pila- Leszno...stadion pelny, duzo ludzi stalo, kobiety wchodzily bez biletu.Programy drogie i wiekszosc kibicow miala takie specjalne zeszyty, w nich recznie robione tabele.
Atmosfera jednak byla nieco senna pomimo wspanialych nazwisk na torze, oprawe i doping ( obecny) mamy zdecydowanie lepsza.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
papi pisze:harry wiem, ze juz oficjalnie nie dzialasz w klubie, ale masz z tymi ludzmi bliski kontakt. Sporo osob pisalo o biletach rodzinnych. Zaczely se wakacje, beda jeszcze mecze u siebie - moze warto zaryzykowac i zrobic bilety rodzinne. Jak ktos ma isc sam to wezmie rodzine za niewielka oplata, moze akurat im sie spodoba. Skoro sytuacja jest malo ciekawa to warto wyprobowac czegos nowego
Człowieku! Czy Ty wiesz o czym tu piszesz? Już z biletami na trybunę szarpałem się przez dwa miesiące i efekt wiadomy.
A Ty chcesz takich wyzwań
Szybciej Koper coś wskura teraz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ja tylko zaproponowalem, a skoro wlodarze klubu sa tak otwarci na nowe pomysly to niech beda dalej...
papi pisze:ja tylko zaproponowalem, a skoro wlodarze klubu sa tak otwarci na nowe pomysly to niech beda dalej...
Ale i tak nie wiem czy to by wyszlo..
Przewiduje tylko zamieszanie przy kasach i bramach przez grupy laczace sie "rodziny". A efekt (jak przypuszczam) - malo spektakularny.