Żużlowe różności
Re: Różności
I co jest z tym Nowym zawodnikem,Nowym wzmocnieniem, który w pierwotnej wersji miał się pojawić na meczu z Opolem?
To była tylko napinka, czy jak ? sprawa jakoś przycichła
To była tylko napinka, czy jak ? sprawa jakoś przycichła
Podobno nie dogadali się co do finansów. Ale nadal tak szczerze to nie wiem o jakiego zawodnika chodziło. Ktoś coś gdzieś wie ale nie powie 

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
mikas pisze:Speedway-Mati pisze:LublinFanko dzieło sztuki![]()
Moze tego nie widac na zdjeciu, ale to dzieło jest zrobione z plasteliny<respekt>
Tak wiem. Od razu to dostrzegłem, dlatego też jestem pod dużym wrażeniem

Remus pisze:Podobno nie dogadali się co do finansów. Ale nadal tak szczerze to nie wiem o jakiego zawodnika chodziło. Ktoś coś gdzieś wie ale nie powie
Ja tylko śmiem zauważyć, że Rybnik nagle przypomniał sobie o Czerwińskim i dał mu pojechać dwa biegi w lidze (z marnym skutkiem). Jakoś tak się zbiegło w czasie z naszymi podchodami :d
"Świnka Unia" staje sie sławna. Zaraz będa o tym mówic w głównym wydaniu wiadomości 
Każdemu jego Everest...
Re: R�c�
Wraca Liga Juniorów
Tym samym zniesiono ustalenia podjete zima. Najwidoczniej kryzys juz minal bo prezesom odechcialo sie oszczedzac na polskich juniorach
Ach te polskie pomyslowe reformy ;p
Tym samym zniesiono ustalenia podjete zima. Najwidoczniej kryzys juz minal bo prezesom odechcialo sie oszczedzac na polskich juniorach
Ach te polskie pomyslowe reformy ;p
- Egon
- Zawodowiec
pysio co tu komentować..już słów brakuje;/ dlaczego w tym mieście nic nie funkcjonuje tak jak powinno a sport za przeproszeniem leży i kwiczy..??
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... w-cardiff/
Czy tylko ja widziałem to inaczej (tzn. Nicholls nie wytrzymał i odepchnął Emila pierwszy)?
Czy tylko ja mam wrażenie, że realizator celowo pokazywał powtórkę tego zdarzenia od momentu jak Emil "oddaje" Nichollsowi?
Widział ktoś w necie nagranie z całości tego zdarzenia?
Czy generalnie tylko ja zauważam, że od początku komentatorzy C+ są w stosunku do Emila nieobiektywni?
Tak chciałem rozwiać kilka swoich wątpliwości :<
Czy tylko ja widziałem to inaczej (tzn. Nicholls nie wytrzymał i odepchnął Emila pierwszy)?
Czy tylko ja mam wrażenie, że realizator celowo pokazywał powtórkę tego zdarzenia od momentu jak Emil "oddaje" Nichollsowi?
Czy generalnie tylko ja zauważam, że od początku komentatorzy C+ są w stosunku do Emila nieobiektywni?
- Egon
- Zawodowiec
Masz tu CHYBA całe zajście..
http://www.youtube.com/watch?v=qxyKfWTWDro
Nie widać co się dzieje po samym przejechaniu mety, Emil go lekko popchnął ale po co Nicholls wywiózł go w płot? No ale oczywiście ruski wszystkiemu winny..cóż.
http://www.youtube.com/watch?v=qxyKfWTWDro
Nie widać co się dzieje po samym przejechaniu mety, Emil go lekko popchnął ale po co Nicholls wywiózł go w płot? No ale oczywiście ruski wszystkiemu winny..cóż.
Mokatte pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/06/27/bijatyka-na-torze-w-cardiff/
Nie tylko Ty
Naczelny obrońca Karola Barana.
Egon pisze:Emil go lekko popchnął ale po co Nicholls wywiózł go w płot? No ale oczywiście ruski wszystkiemu winny..cóż.
Nicholls wywiozl go w plot ? Moze mylisz jednego z drugim, bo to Emil zablokowal Anglikowi droge do 'bramy'.
Oczywiscie, ze ruski wszystkiemu winny. Przywalil sie po przegranym w sportowej walce wyscigu, jechal za Anglikiem gdy ten chcial spokojnie zjechac do parkingu, a na koniec wjebal go w dmuchawca.
Ge(L)o pisze:Egon pisze:Emil go lekko popchnął ale po co Nicholls wywiózł go w płot? No ale oczywiście ruski wszystkiemu winny..cóż.
Nicholls wywiozl go w plot ? Moze mylisz jednego z drugim, bo to Emil zablokowal Anglikowi droge do 'bramy'.
Oczywiscie, ze ruski wszystkiemu winny. Przywalil sie po przegranym w sportowej walce wyscigu, jechal za Anglikiem gdy ten chcial spokojnie zjechac do parkingu, a na koniec wjebal go w dmuchawca.
inne gp widziałeś ~~
Nie chcialem tego pisac, ale musze
Ci co twierdza, ze winny calemu zajsciu jest Anglik sa slepi albo glupi.
I to oni, a nie ja widzieli inne GP.
Każdy ma swoje zdanie, akurat Twoje jest inne i równie dobrze my Ciebie możemu uznać za slepego lub głupiego 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Chyba niewielu by wytrzymało, gdyby taka gnida pier**lila Wam pod nosem, roszcząc jakies wyimaginowane pretensje
A kara 600 "zielonych" to śmiech na sali......
PS. Bravo Scott

A kara 600 "zielonych" to śmiech na sali......
PS. Bravo Scott
Ge(L)o pisze:Nie chcialem tego pisac, ale musze![]()
A moze po prostu maja inne zdanie?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
RadeKas pisze:A moze po prostu maja inne zdanie?
co nie zmienia faktu ze sa slepi albo glupi
w ogole, dlaczego ta dyskusja sie toczy w dwoch tematach
Nazywanie kogos kto ma inne zdanie slepym albo glupic to niezla arogancja, ale co kto lubi
.
Taka dyskusja to jest dopiero poziom:
- Ej ja mam racje a Ty jestes glupi
- nie JA mam racje a Ty jestes glupszy
- a Ty glupi glupek glupku
-

Taka dyskusja to jest dopiero poziom:
- Ej ja mam racje a Ty jestes glupi
- nie JA mam racje a Ty jestes glupszy
- a Ty glupi glupek glupku
-
Richie Faulkner:
- Egon
- Zawodowiec
Za głupka się nie uważam a i ze wzrokiem raczej problemów nie mam..swoją ocenę sytuacji oparłem wyłącznie na filmiku z YT bo GP nie oglądałem..
To co już nawet odezwać się do Nichollsa nie można? Co on nadczłowiek? Skąd wiesz o czym rozmawiali? Ty byś pewnie za to na sam widok że zbliża się do Ciebie Nicholls zsiadł z motoru, klęknął na torze i machał brytyjską flagą..
luckylbn pisze:Chyba niewielu by wytrzymało, gdyby taka gnida pier**lila Wam pod nosem, roszcząc jakies wyimaginowane pretensje![]()
To co już nawet odezwać się do Nichollsa nie można? Co on nadczłowiek? Skąd wiesz o czym rozmawiali? Ty byś pewnie za to na sam widok że zbliża się do Ciebie Nicholls zsiadł z motoru, klęknął na torze i machał brytyjską flagą..
Emil przesadził i tyle.
a ja odnosnie tego zdarzenia mam zdanie takie ze zaden z nich nie jest niewinny, jadac do parkingu popychali się i pewnie ublizali sobie (podejzeam ze zaczał emil z jakimis nie miłym tekstem w strone scota dlatego ze to on mogl miec pretensje za przegrany bieg), zaden nie chcial odpuscic z tymi bluzgami a pozniej dojezdzajac do dmuchawca dalej zaden nie dał sobie na wstrzymanie, wyraznie widac ze i jeden i drugi pchaja cialem tego drugiego w przeciwnym kierunku a po uderzeniu w bande to juz było oczywiste ze bedą leciec buły. Jak dla mnie ani jeden ani drugi nie jest niewinny, nicholls jak mlokos dal sie sprowokowac i wdal sie w dyskusje a sajfutdinov jak szczeniak nie umial pogodzic sie z wynikiem i tym ze ktos go objechał i to całkie ładnie i tym optymistycznym akcentem pragne zakonczyć swoją wypowiedz jak jestem glupi i slepy bo mam inne zdanie to trudno chyba czas pojsc do okulisty bo widocznie od ostatniej wizyty (3 mies. temu) cos mi sie pogorszylo 
Pozdrawiam