Piła-Lublin (28.06.2009r.)
Re: Piła-Lublin (28.06.2009r.)
Dawaj co tu kusić jedziemy jak biali ludzie. KTO WYGRA MECZ...
...Tego nie wie nikt..
Dobek dobry kierowca, i do Zakopanego zdążysz potem. 
...MOTOR! jak bym nie wierzyl to bym nie jechal po raz kolejny
i chyba inni wyjazdowicze tez 
"Życie to jazda"
Jeżeli jest chętny na wyjazd do dać znać na PW albo na telef. 600 81 33 98 zostało 1 miejsce.
Nasz korespondent z Pily czyli Pav nadaje ze stadionu, ze tor zrobiony na betonik i caly czas cos po nim jezdzi i ubija namase 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway Fan
- Senior
Czyli nie moga nas zaskoczyc. Sam Jacus wypowiadal sie, ze spodziewaja sie betonu 
Czy wiadomo kto pojedzie spod 7 i 8? Do zobaczenia na trasie lub w Pile. Oby tylko pogoda dopisala.
Nurz pisze:Czy wiadomo kto pojedzie spod 7 i 8? Do zobaczenia na trasie lub w Pile. Oby tylko pogoda dopisala.
7 - Jonas
8 - chyba B/Z
carpe diem!
- Egon
- Zawodowiec
bartosch pisze:8 - chyba B/Z
Też właśnie mi się tak o uszy obiło że BZ..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Kirił nie ma na czym jezdzic? Całkiem mu sie rozwalil ten silnik w meczu z Krosnem ? :/
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2009, o 22:30 przez KosaRKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Naczelny obrońca Karola Barana.
wielu chciało składu 7 osobowego bo 8 zawodnik nie ma wiekszego sensu to i moze jutro tak bedzie i bedzie mozna przetestowac jak to sie przełoży na wynik 
Pozdrawiam
taką nadzieje ma wielu (ja moze troszke tez) ale wydaje mi się że bonus zdobyty to plan minimum i jak uda sie go ugrać to nie bedzie zle.
Pozdrawiam
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Moze trener doszedl do slusznego wniosku, ze Filinow jest tak samo skuteczny jak... brak zawodnika. A przy okazji BZ nie stwarza zagrozenia dla innych, rowniez kolegow z druzyny.
- Egon
- Zawodowiec
gizmo pisze:wielu chciało składu 7 osobowego bo 8 zawodnik nie ma wiekszego sensu to i moze jutro tak bedzie i bedzie mozna przetestowac jak to sie przełoży na wynik
Jak dla mnie to rozwiązanie jak najbardziej na miejscu.. 8 zawodnik w naszym wypadku nie ma żadnego uzasadnienia praktycznego no i ekonomicznego..
Wątpie, ruski punkty wozi, jest ambitny i miło ogląda się jego jazde na torze, dlatego mam nadzieję, że szybko wróci do skladu koziołków. Jeśli nie,to czekają nas nudne zawody, bez mijanek na torze, przy al. Zygmuntowskich.
Lublin_Fan pisze:Moze trener doszedl do slusznego wniosku, ze Filinow jest tak samo skuteczny jak... brak zawodnika. A przy okazji BZ nie stwarza zagrozenia dla innych, rowniez kolegow z druzyny.
Dokładnie. Brak Zawodnika jest zdecydowanie lepszy od Filinowa, bo nikogo nie poł�ie, a punktów�dobędz� tyle samo.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No na wyjazdy Kiryl jest nieprzydatny ale u nas..
Przypomnijcie sobie jak ladnie na treningach Panow R. jako jeden z nielicznych na lukach objezdzal, az rece skladaly sie do oklaskow. Niech pocwiczy i bedzie napieraczem.
Przypomnijcie sobie jak ladnie na treningach Panow R. jako jeden z nielicznych na lukach objezdzal, az rece skladaly sie do oklaskow. Niech pocwiczy i bedzie napieraczem.
- Egon
- Zawodowiec
KosaRKS pisze:Wątpie, ruski punkty wozi, jest ambitny i miło ogląda się jego jazde na torze, dlatego mam nadzieję, że szybko wróci do skladu koziołków. Jeśli nie,to czekają nas nudne zawody, bez mijanek na torze, przy al. Zygmuntowskich.
Gdzie on wozi te punkty? Bo jakoś nie zauważyłem..sory za uszczypliwość:P Heh..ten nasz kamikaze
Wystarczy chodzić na mecze, by widzieć