A i dziękuję za chłopczyka. Zawsze miło jak ktoś ujmuje mi lat
Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?
A gdzie ty tu widzisz niuanse intelektualne. Oskarżyłeś mnie i resztę zarządu o kradzież i machlojki i jak rozumiem masz na to niezbite dowody. Pokażesz to w sądzie to się wybronisz, nie to sięgniesz po kasę. Proste jak budowa cepa.
.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Egon
- Zawodowiec
Romus pisze:Naiwniacy z Was i lamusy skoro tak myślicie. Jak czytam, te Wasze wypociny, to aż mi się niedobrze robi, że mamy takich kibiców w lublinie.
Widzisz a ja bym powiedział że na tym forum to raczej ludzie ogarnięci się udzielają a nie naiwniacy i mający jako takie pojęcie o lubelskim (i nie tylko) żużlu. No i nie rzucaj już tymi lamusami.. a jeśli Ci niedobrze to lepiej nie nachylaj się nad klawiaturą bo nie będziesz miał jak przeprosić później
OT się trochę zrobił..
Romus może załóż oddzielny wątek dotyczący Twoich przemyśleń
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
zniechęciła poprzednia władza, która chciała za dużo kasy do swoich prywatnych kieszeni. Przykładem są lubelskie browary, które dawały z marszu 500,000 zł, ale poprzedni prezes chciał dwa razy więcej
która odizolowała się całkowicie od zarządu i władz starego, skorumpowanego klubu
Równy z Ciebie gość
To w końcu ten były prezes to łapówkarz czy równy gość
edit:
no i sie nie mylilem
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, o 13:24 przez gizmo, łącznie zmieniany 4 razy.
Pozdrawiam
Ale dajcie już spokój ludzie z wyzwiskami i obustronnym oskarżaniem się. Jest to forum Kibiców żużla a nie Prawa i Sprawiedliwości. Więc skupmy się na Naszej drużynie i rozmowach czysto sportowych 

Gdyby wszyscy, którzy biorą łapówki, podpisywali listę własnym nazwiskiem, że wzięli, to już dawno nie byłoby łapówkarstwa, bo by ich pozamykali. Na wszystko chcecie pisemnych dowodów, a czasem wystarczy logicznie, trzeźwo pomyśleć. Panowie myślenie nie boli. 
masz racje myslenie nie boli i raczej nie kosztuje ale pisanie publicznie juz moze zabolec i kosztowac
Ale ty nadal nie rozumiesz co robisz no coż 
Pozdrawiam
- Egon
- Zawodowiec
Oho..przyszła odsiecz
czyżbyśmy mieli niedługo 2 nowe motocykle? 
Remusie gdzie widzisz tu obustronne oskarżanie się?? Jak na razie to tylko Romus (rzekomo Twój rodzony brat) wszystkich oskarża o różne dziwne rzeczy i prawdopodobnie niestety nie ma na to żadnych dowodów.. To jest temat sportowy (może nie czysto ale związany z klubem żużlowym). A Twój Brat właśnie zachęca sponsorów do inwestowania i buduje wizerunek klubu i osób nim zarządzających.
Remusie gdzie widzisz tu obustronne oskarżanie się?? Jak na razie to tylko Romus (rzekomo Twój rodzony brat) wszystkich oskarża o różne dziwne rzeczy i prawdopodobnie niestety nie ma na to żadnych dowodów.. To jest temat sportowy (może nie czysto ale związany z klubem żużlowym). A Twój Brat właśnie zachęca sponsorów do inwestowania i buduje wizerunek klubu i osób nim zarządzających.
Nie żadna odsiecz lecz nie lubię jak ludzie się szarpią między sobą a tym bardziej wyzywają. Szkoda robić konflikty które do niczego dobrego nie doprowadzą. Lepiej skupić się na Naszym Kochanym Klubie i zastanowić się jak można pomóc. Jedyne co możemy zrobić jako kibice.

harry pisze:Gizmo w zasadzie odpowiedział. To żaden problem znaleźć i oskarżyć typka.
No nie do konca. Jesli chcial sie ukryc to prawdopodnie lubelscy specjalisci policyjni nie sa w satnie go namierzyc. Po drugie o co chcesz go oskarzac? Napisal ze prokuratura sie zajmowala zarzadem poprzedniego klubu. Czy to nieprawda? Nie ciagali was nigdy na zadne przesluchania w zwiazku z dzialalnoscia TZ?
- tezetomaniak
- Trener
go! przeczytaj poprzednią stronę dokładnie, napisał dużo, dużo więcej
Romus pisze:Gdyby wszyscy, którzy biorą łapówki, podpisywali listę własnym nazwiskiem, że wzięli, to już dawno nie byłoby łapówkarstwa, bo by ich pozamykali. Na wszystko chcecie pisemnych dowodów, a czasem wystarczy logicznie, trzeźwo pomyśleć. Panowie myślenie nie boli.
O! Czyżby rura zmiękła? Już bez konkretów, tylko wszyscy łapówkarze? A czego się boisz? Wal śmiało o tych łapówkach. Z chęcią posłucham.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
tezetomaniak pisze:go! przeczytaj poprzednią stronę dokładnie, napisał dużo, dużo więcej
Fakt, nie doczytalem
Wszystko, doskonale rozumiem, ale szlag mnie trafia, jak pomyślę o wszystkim co można było zrobić dla klubu, a co nie zostało zrobione. Nie mówię tutaj o obecnej sytuacji i o ludziach, którzy obecnie zajmują się klubem, bo darzę ich wielkim szacunkiem, za to że pomimo wielu przeszkód reaktywowali ten sport w naszym mieście, ale o tych, którzy doprowadzili go do ruiny po sezonie 2007. Jestem kibicem lubelskiego żużla od dziecka, a będzie to już ponad 30 lat i nie wyobrażam sobie naszego miasta bez klubu żużlowego. Oddałbym im wszystkie pieniądze (gdybym tylko je miał), aby doprowadzić ten klub na sam szczyt.
Panowie, czy powyższa dyskusja - zgodnie z tematem - jest dla naszych sponsorów?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
harry pisze:O! Czyżby rura zmiękła? Już bez konkretów, tylko wszyscy łapówkarze? A czego się boisz? Wal śmiało o tych łapówkach. Z chęcią posłucham.
Dlaczego Ty bierzesz wszystko, tak bardzo dosłownie. Dałem Ci tylko przykład, ale jesteś chyba za prymitywny, aby to zrozumieć.
- Egon
- Zawodowiec
Remus pisze:Szkoda robić konflikty które do niczego dobrego nie doprowadzą. Lepiej skupić się na Naszym Kochanym Klubie i zastanowić się jak można pomóc. Jedyne co możemy zrobić jako kibice.
Ale trzeba kolego także odpowiadać za to co się pisze. Wiesz co by było jakbyśmy wszyscy zaczęli obrzucać się nawzajem oskarżeniami? Zanim coś takiego się powie lub napisze trzeba 10 razy pomyśleć czy to aby prawda i czy potrafisz to udowodnić. Chyba to nie są zbyt wygórowane wymagania? Zauważ że nikt tu nikogo nie broni tylko po prostu chcemy się dowiedzieć więcej o rewelacjach Romusa
A jako kibice możemy chociażby promować nasz klub..iść na spacer i rozwiesić kilka plakatów..
Romus pisze:harry pisze:O! Czyżby rura zmiękła? Już bez konkretów, tylko wszyscy łapówkarze? A czego się boisz? Wal śmiało o tych łapówkach. Z chęcią posłucham.
Dlaczego Ty bierzesz wszystko, tak bardzo dosłownie. Dałem Ci tylko przykład, ale jesteś chyba za prymitywny, aby to zrozumieć.
SWOJĄ inteligencję zostaw dla sądu bardzo ci się przyda. I zacznij mysleć o pieniądzach. Mecenas za reprezentowanie i bronienie Ciebie przed sądem bierze 2,5 tys zł. Taką stawkę narzuca urząd skarbowy
Egon pisze:Ale trzeba kolego także odpowiadać za to co się pisze. Wiesz co by było jakbyśmy wszyscy zaczęli obrzucać się nawzajem oskarżeniami? Zanim coś takiego się powie lub napisze trzeba 10 razy pomyśleć czy to aby prawda i czy potrafisz to udowodnić. Chyba to nie są zbyt wygórowane wymagania? Zauważ że nikt tu nikogo nie broni tylko po prostu chcemy się dowiedzieć więcej o rewelacjach Romusa![]()
A jako kibice możemy chociażby promować nasz klub..iść na spacer i rozwiesić kilka plakatów..
Kuźwa!!! Czy Wy wszyscy nie rozumiecie tego, o czym ja mówię? Nie mam pretensji do nikogo z obecnego klubu, bo tu jest wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem wdzięczny tym ludziom za nasz obecny lubelski żużel. Od samego początku nawiązywałem do TŻ, który rozpadł się przed sezonem 2008. Było o tym dosyć głośno w lubelskiej prasie, że prokuratura zajęła się kilkoma osobami z dawnego zarządu klubu, który działał do 2008 r.
Romus pisze: Od samego początku nawiązywałem do TŻ, który rozpadł się przed sezonem 2008.
Ale tu wszyscy dokładnie o tym wiedzą.
Było o tym dosyć głośno w lubelskiej prasie, że prokuratura zajęła się kilkoma osobami z dawnego zarządu klubu, który działał do 2008 r.
Pewny jesteś, że coś ci się nie pomyliło? Gdzie to było i o czym pisali? Sam jestem ciekaw. Lepiej dotrzyj szybko do źródeł bo w sądzie będziesz się musiał na to powołać. Nie wystarczy marne, ze gdzieś w prasie o tym pisali.
Romus pisze:Kuźwa!!! Czy Wy wszyscy nie rozumiecie tego, o czym ja mówię? Nie mam pretensji do nikogo z obecnego klubu, bo tu jest wszystko w jak najlepszym porządku.
A znasz takie powiedzenie: "Po owocach ich poznacie."?
Nie wiem na jakiej podstawie wysuwasz takie twierdzenia. Wspolpracujesz z tymi ludzmi? Mi sie zdarzyl "epizod" i to wystarczylo, zeby sie przekonac, ze jednak nie wszystko jest "w jak najlepszym porzadku". Nikomu zle nie zycze, powiem wiecej - licze na to, ze Ci ludzi osiagnal wiele z tym klubem i lubelskim zuzlem, ale daleki jestem od wychwalania ich pracy. Ten sezon powinni potraktowac jako poligon doswiadczalny, bo naprawde wiele sie musza jeszcze nauczyc.
Ale nie rozumiem braku w Twoim rozumowaniu konsekwencji. Skoro wladze TZ oceniasz "po owocach" to dlaczego nie poczekasz z takimi osadami w przypadku tych wladz? Po czym je oceniasz? Po tym, ze maja na koncie pare organizacyjnych wtop a i wyniki druzyny sa ponizej oczekiwan? Nie rozumiem. W TZ mielismy na poczatku pasmo sukcesow. Mielismy awans do I ligi, 3. miejsce jako beniaminek, kontrakty swietnych zawodnikow (Peter, Lee) a nawet otarlismy sie o elige. Dopiero pozniej wyszlo, ze pewne rzeczy nie byly idealnie, ze cos szwankowalo.
Wiec poczekaj i zastanow sie nad swoimi wypowiedziami, bo naprawde sa dosc zabawne... I po przeczytaniu czyjegos posta nie atakuj go od razu riposta, ale przeczytaj kilka razy swoj post, jego i przemysl wszystko. Moze zrozumiesz co zarzucaja Ci Twoi rozmowcy.
Pozdrawiam
Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p
Harry jakbys szukal kogos do takiej sprawy sadowej to Ci moge kogos nagrac.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Ok. Dzięki. Czekam do jutra. Nie ma przeprosin idę do mojego mecenasa. Jak będzie za mocno zajęty to skorzystam
-
Speedway Fan
- Senior
Szkoda, ze nie ma juz programu wybacz mi czy jakos tak
fajnie by to wygladalo 
Speedway Fan pisze:Szkoda, ze nie ma juz programu wybacz mi czy jakos takfajnie by to wygladalo
He he.. a to by bylo dobre
Reklama lubelskiego zuzla na cala Polske
PS. Musialby harry chyba dobrze dzis upasc na glowe, zeby jutro isc z tym do sadu