Remus pisze:Myślę że może ja bym pojechał z paroma znajomymi. W sumie to może ze 4 osoby. Jaki koszt maksymalny wyjdzie?
Jakby znalazło się 50 osób to koszt przejazdu nieco ponad 70zł. Do tego należy doliczyć bilet wstępu.
Remus pisze:Myślę że może ja bym pojechał z paroma znajomymi. W sumie to może ze 4 osoby. Jaki koszt maksymalny wyjdzie?

1. Kibice
Jutro spróbuję się jeszcze zorientować jaki byłby koszt wynajęcia autokaru w MPK-kiedyś był tam Ikarus turystyczny na ok. 40 miejsc, ale czy jest teraz to nie wiem.
Troll pisze:Jak będziecie już wieźli wolne miejsce,
Egon pisze:Tak w ogóle to dziwnie mi tak jakoś pisać "Kibice"jak masz na imię?
Egon pisze:Można wynająć SolarisaFaktycznie trzeba by wyjechać koło północy. Nie wiem Kibice czy znajdziesz 50 chętnych na zwiedzanie..no ale próbuj
ja lubię pozwiedzać więc u mnie by nie było problemu z połączeniem mecz+wycieczka:P no ale nie każdemu by się pewnie chciało..
meesha pisze:Z tego co mi wiadomo (a trochę siedzę w temacie) to ten turystyczny Ikarus został parę lat temu skasowany. Nic nowego w jego miejsce się nie pojawiło.
Jazda z jednym kierowcą, który musi mieć 9 h przerwy w Pile to niezly hardcoreJeśli ma zajechać na 11 na miejsce to wyjechać trzeba w sobotę ok. 23
Kibice pisze:Oczywiście, że można wynająć Solarisa, ale czy ktoś wytrzyma tyle godzin w autobusie miejskim? Nie ma się co oszukiwać, ale chociażby siedzenia i zawieszanie w takim pojeździe przeznaczone są raczej na krótkie trasy.
hanson pisze:Ja planuję wyjazd do Piły prywatnym autem i prawdopodobnie pomknę przez Wawę-Płock-Włocławek-Toruń-Bydgoszcz. Jest nieco dalej niż przez Płońsk-Sierpc, ale mniej robót drogowych i nie traci się tak wiele czasu na przymusowe "postoje". W 2008 jeździłem tamtą trasą do Bydgoszczy na GP i szlag mnie trafiał na wahadła. Na niektórych stało się po 15 minut, a z tego co podają na targeo, w tym roku jest to samo (jeśli nie gorzej)
bartosch pisze:a nie lepiej pojechac do strykowa, a pozniej autostrada na poznan? ja raczej ta wersje wybiore.