12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
Re: 21.06.2009, Lublin - Opole
Ja tylko spojrzałem na zdjęcia Hansa i głebokość śladów na torze i już wiedziałem, że nie będzie meczu.
Z Piszczem czy bez i tak będzie bonus. Tyle że z Piszczem to dostaną straszne baty a bez Piszcza tylko baty.
Z Piszczem czy bez i tak będzie bonus. Tyle że z Piszczem to dostaną straszne baty a bez Piszcza tylko baty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
A niby dlaczego ??? Podzielam Harry"ego jak bez piszcza miszkolc machneliśmy ponad 30 z piłą gdyby nie defekty na początku spotkania również by 30 było a teraz jak piszcz jest to siła zwiększona więc co liczysz że bonusa nie będziemy mieli ????
- tezetomaniak
- Trener
licze na bonusa jako kibic tej drużyny, ale nie popieram napinania sie przez kabel od neostrady, bo my mielismy juz wygrac duzo w tym sezonie, a na razie wygralismy tylko to, czego nie mozna bylo przegrac.
Nikt się nie napina, po prostu wierzę że na swoim torze jesteśmy wszystkich może po za łodzią do 30 rozwalić a wyjazdy to już inna bajka.
Zadnego luzowania. Jak Opole wyjdzie z 30 punktów to będę jechał po naszych, bo Opole nie ma prawa w żadnej konfiguracji dojechać do trzydziestego punktu. Jeden Czechowicz a reszta to miernoty, na których szkoda zakładać nowych opon.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
W tym meczu obecność Piszcza nie jest aż tak ważna. Na zawodnikach z Opole Piszcz zrobi 15, a Hynek, Kirył, Hall czy Messing 12... różnica mała albo żadna.
jak czytam niektore wypowiedzi to az nie moge uwierzyc ze z tymi samymi "miernotami" dostalismy po dupsku aż 18 oczkami.
Rozumiesz roznice miedzy meczem wyjazdowym,a meczem u siebie, czy nie bardzo ?
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009, o 22:21 przez KosaRKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Naczelny obrońca Karola Barana.
W tym roku ( chyba sam to pisałeś) każdy jest bohaterem swojego toru. A my w szczególności.
Oj Kosa! Musisz być taki szybki? To było oczywiście do Gela
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009, o 22:17 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
Poza Rybnikiem i przez pewna czesc Ostrowem:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:W tym roku ( chyba sam to pisałeś) każdy jest bohaterem swojego toru. A my w szczególności.
Tak ja to pisalem - ale nie mozna nikogo lekcewazyc - zapewne wygramy dosc pewnie ale 18 punktów to sporo a u nas tez same Nielseny nie jezdzą.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009, o 22:24 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
o harry edytował posta \o/
mi chodzi tylko i wylacznie o szacunek do rywala, na pewno wiekszasc tutaj by sie strasznie oburzyla jakby na forum Lodzi ktos pisal ze nie warto na nas zakladac nowe opony. Tak samo teraz czuja sie ludzie w Opolu. Co więcej, opinia ze Lublin to sama napinka idzie w Polske ;] A potem wdupiamy mecz i jest jeszcze większy śmiech.
mi chodzi tylko i wylacznie o szacunek do rywala, na pewno wiekszasc tutaj by sie strasznie oburzyla jakby na forum Lodzi ktos pisal ze nie warto na nas zakladac nowe opony. Tak samo teraz czuja sie ludzie w Opolu. Co więcej, opinia ze Lublin to sama napinka idzie w Polske ;] A potem wdupiamy mecz i jest jeszcze większy śmiech.
Szacunek szacunkiem, lekceważenie lekceważeniem. Ja widzę co się dzieje i wiem jaką kto ma siłę i co jedzie. Nasi już zorientowali się co jest grane na naszym torze i każdy wynik z Opolem mniej jak 60 punktów to byłby jakiś skandal albo to nasi zawodnicy zlekceważyliby Opole a tego im nie wolno. I wtedy można po nich jechać do woli i całkowicie usprawiedliwienie.
Nie zmienię zdania. Opole nie ma prawa wyjść z 30 punktów. A wy sie dalej bójcie Kononowów, Wallnerów i Bondarenków. Jak Opole wyjdzie z 30 to znaczy że stać nas tylko na pierwszą rundę play-off. Dalej nie przejdziemy. Tyle w temacie
Nie zmienię zdania. Opole nie ma prawa wyjść z 30 punktów. A wy sie dalej bójcie Kononowów, Wallnerów i Bondarenków. Jak Opole wyjdzie z 30 to znaczy że stać nas tylko na pierwszą rundę play-off. Dalej nie przejdziemy. Tyle w temacie
A tego że trenował tu Zieliński nie bierzesz pod uwagę ? Przecież było widać,że jest spasowany z lubelska nawierzchnią,a wszelkie informacje możliwe,że przekaże kolegom z Opola.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:A tego że trenował tu Zieliński nie bierzesz pod uwagę ? Przecież było widać,że jest spasowany z lubelska nawierzchnią,a wszelkie informacje możliwe,że przekaże kolegom z Opola.
No i co z tego? Na poczatku nawet nieźle mu szło ale potem i od Rafała dostawał. A biorąc pod uwagę, ze Rafał to najsłabsze ogniwo w naszym teamie to...
harry pisze:Szacunek szacunkiem, lekceważenie lekceważeniem. Ja widzę co się dzieje i wiem jaką kto ma siłę i co jedzie. Nasi już zorientowali się co jest grane na naszym torze i każdy wynik z Opolem mniej jak 60 punktów to byłby jakiś skandal albo to nasi zawodnicy zlekceważyliby Opole a tego im nie wolno. I wtedy można po nich jechać do woli i całkowicie usprawiedliwienie.
Jak zapewne pamietasz kiedys siedzielismy na pewnym balkonie i tez gapilem sie w program i glosilem wszem i wobec ze wygrywamy na wyjedzie a gospodarze nie mają prawa zrobic 35 oczek. Stalo sie niestety odwrotnie. Zeby jednak porownywac mecze u siebie - z Piłą przez niekorzystne wypadki losowe szlo nam jak po grudzie, z Krosnem na poczatku meczu równiez. Niewiadomo jak mecz sie potoczy. Ja tam sie Opola nie obawiam ale przegralismy tam tak wysoko ze aż wstyd.
Mysle, ze w najmocniejszym składzie Opole jak i pozniej Rawicz moga spokojnie uzbierac te 30-35 oczek. Prawda jest taka, ze kazda druzyna w II lidze jest mocna na wlasnym stadionie, no ale bez przesady
, procz naszego meczu z Miskolcem jeszcze w II lidze sie tak chyba nie zdarzylo zeby druzyna przyjezdna nie wywiazla tych 30 pkt. Nawet rywale Lodzi ktora jedzie u siebie wychodza z tych 30.
Gelo pisze:Niewiadomo jak mecz sie potoczy. Ja tam sie Opola nie obawiam ale przegralismy tam tak wysoko ze aż wstyd.
Wstyd to mało powiedziane. O toczeniu sie meczu już wrzeszczę wniebogłosy od miesiąca. Jeżeli nie zdobedziemy bonusa to przestanę wrzeszczeć a przejdę do ostrego opieprzania bo już dalej nie zdzierżę trzymania języka za zębami.
Od biedy rozumiem przegrane na wyjeździe nawet w tak kompromitujących rozmiarach. Jest system play-off i trener chce sprawdzić wszystkie okoliczności. Ok. Ale już na naszym torze nie ma żadnych kombinacji. Tu jest wszystko sprawdzone i nie ma mowy o niespodziankach. Jeżeli takie będą to należą się bardzo mocne konsekwencje bo już nie ma na co czekać.
Filip pisze:Mysle, ze w najmocniejszym składzie Opole jak i pozniej Rawicz moga spokojnie uzbierac te 30-35 oczek. Prawda jest taka, ze kazda druzyna w II lidze jest mocna na wlasnym stadionie, no ale bez przesady, procz naszego meczu z Miskolcem jeszcze w II lidze sie tak chyba nie zdarzylo zeby druzyna przyjezdna nie wywiazla tych 30 pkt. Nawet rywale Lodzi ktora jedzie u siebie wychodza z tych 30.
Człowieku! To, ze Piła wyszła z 30 punktów to działalność naszych zawodników w charakterze Świętych Mikołajów. Ale to zdarza sie raz na rok.
Z kolei to że Krosno wyszło z trzydziestki to błędy w przygotowaniu toru.
Mam nadzieję, że już wykorzystano limit błędów i wszyscy nareszcie wiedzą co mają robić.
tezetomaniak pisze:nie popieram napinania sie przez kabel od neostrady, bo my mielismy juz wygrac duzo w tym sezonie, a na razie wygralismy tylko to, czego nie mozna bylo przegrac.
Z tego co pamiętam to przed meczem w opolu również były głosy, ze tego przegrać nie możemy,że najsłabsza drużyna bla bla bla.. Jak się skończyło-każdy pamięta.
\m/