12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
Re: 21.06.2009, Lublin - Opole
W Angli to fajnie robią, sypią trociny, kilka godzin i jadą 
Naczelny obrońca Karola Barana.
To taki żart sceniczny;p z wyprawy busikiem do Krosna;p
Mecz odwołany, info od trenera.
Choc kto wie jakie jest info od trenera Opola:P
Choc kto wie jakie jest info od trenera Opola:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
na mmlublin tez juz wrzucili tekst o odwolaniu zreszta patrzac za okno trudno sie dziwic. ja osobiscie sie ciesze antyzuzel i wypaczony wynik to nie to co wiekszosc z nas rajcuje.
Pozdrawiam
Sędzia miał podjać decyzje o 14:30, więc jeszcze nic pewnego.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Mecz już na bank odwołany.
Na bank to gołębie strają za przeproszeniem, do puki nie będzie decyzji sędziego nieczego nie wolno być pewym. Jednak ja licze że mecz zostanie odwolany. 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jest już decyzja o odwołaniu meczu, ale jeszcze nie uzgodniono nowego terminu.
Nie można było tego wczoraj załatwić, tak jak zrobiło to Krosno?
- tezetomaniak
- Trener
Krosno to doświadczony drugoligowy klub, a KMŻ debiutuje ;] jeszcze dużo błędów popełnimy.
Mam nadzieje ze sie opamietaja i nie bedzie to termin ktory proponowali wczesniej bo raczej wtedy o bonus nie powalczymy.
[...] Poinformowaliśmy o tym ekipę z Opola i ustaliliśmy nowy termin na niedzielę, 12 lipca - informował nas przed południem Piotr Adamczuk, wiceprezes lubelskiego klubu.
Okazało się jednak, że ekipa z Opola mimo niesprzyjającej aury postanowiła przyjechać do Lublina. Goście oprotestowali decyzję o przełożeniu meczu.
Ostatecznie arbiter podtrzymał decyzję o zmianie terminu zawodów.
- To już pewne. Nie rozumiem, po co opolanie protestowali. Niepotrzebnie trzymaliśmy zawodników, bo po tak długich opadach tor w zupełności nie nadaje się do jazdy - mówi trener Rafał Wilk.
mmlublin
Pozdrawiam
Jak napisałem, że odwołany to odwołany. Proste.
Teraz kwestia pozostaje tylko nowego terminu. Podobno w grę wchodzi mecz na tygodniu, około 5 lipca.
Teraz kwestia pozostaje tylko nowego terminu. Podobno w grę wchodzi mecz na tygodniu, około 5 lipca.
-
tmaciuszczak
Termin 12 lipca został wcześniej dogadany z kierownikiem drużyny z Opola. Jeśli oni go podtrzymają, musi go jeszcze potwierdzić GKSŻ.
moglo by byc tez 18 to jest chyba sobota a w niedziele jest nastepna kolejka to ewentualne sprowadzenie zawodnikow bylo by tansze.
Pozdrawiam
ale mecz chyba trzeba rozegrac w ciagu 3 tyg.
jak by tak bylo to mecz w krosnie nie moglby byc przelozony na 18 a jest na 18 lipca o 16.00 no chyba ze to jakies inne przepisy reguluja jak mecz jest odwolywany dzien wczesniej.
Pozdrawiam
Sobota byłaby ok. Także można rozważyć piatek ,przy dobrej pogodzie mecz mógłby byc
nawet o 18-tej. Bo inne dni na tygodniu to raczej frekwencyjna porażka
nawet o 18-tej. Bo inne dni na tygodniu to raczej frekwencyjna porażka
gizmo pisze:moglo by byc tez 18 to jest chyba sobota a w niedziele jest nastepna kolejka to ewentualne sprowadzenie zawodnikow bylo by tansze.
a czy przypadkiem 19 lipca nie jest mecz w miszkolcu?
To kawałek więc zawodnicy nie mieli by czasu na odpoczynek i przygotowanie sprzetu w razie w.
Piątek wydaje się rozsądniejszym rozwiązaniem.
vadik pisze:a czy przypadkiem 19 lipca nie jest mecz w miszkolcu?
nie przypadkiem a według terminarza jest mecz 19 pisalem o tym w moim wczesniejszym poscie:
gizmo pisze:moglo by byc tez 18 to jest chyba sobota a w niedziele jest nastepna kolejka to ewentualne sprowadzenie zawodnikow bylo by tansze.
na pewno to co piszesz jest wazne i powinno byc wziete pod uwage. co bysmy jednak nie pisali i tak decyzja nie nalezy do nas. krosno i piła tez ma mecz 19 piła jedzie do łodzi a krosno do opola. Dodatkowo z piły do krosna jest ponad 660 kilometrow a z lublina do miskolca 450 wiec nie do konca musi to byc przeszkoda. Piatek jak najbardziej by pasowal pewnie wiekszosci. Ciekwe kiedy bedzie informacja na kiedy przelozyli mecz. pozdrawiam.
Pozdrawiam
... najlepszym terminem, byłby moim zdaniem 4 lipca (sobota)
Zapewniam cię, że jak będzie wiadomo to od razu informacja ta znajdzie się na forum 
Remus policz ile postów dzis nasrales i jaki procent z nich wniósł cos do tematu.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mogę wcale się nie wypowiadać - żaden problem. Ale domyślam się że forum jest po to by pisać i poznawać nowych ludzi. Może niektóre posty są bezwartościowe jak twierdzisz - ale wcale nie uważam że je "nasrałem" lecz napisałem na klawiaturze. Ale każdy pisze jak umie kolego.