tezetomaniak pisze:moja propozycja jest taka. wyjechac teraz na tor polewaczkami i zrobic z tego jedna wielka kupe.
No mozemy wyjechac naszymi polewaczkami
tezetomaniak pisze:moja propozycja jest taka. wyjechac teraz na tor polewaczkami i zrobic z tego jedna wielka kupe.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

[[/quote]tezetomaniak pisze:moja propozycja jest taka. wyjechac teraz na tor polewaczkami i zrobic z tego jedna wielka kupe. Rzeszów przed meczem z Unią lał wodę na tor nawet w nocy. W razie czego, powie sie, że robiliśmy przyczepny tor pod siebie ;]
Cooper pisze:No mozemy wyjechac naszymi polewaczkamia Ty w tym czasie zaslonisz oczy sedziemu, ok?
![]()
![]()
Koper pisze:Sędzia jest już na miejscu, dał sobie godzine na podjecie ostatecznej decyzji. Opole chce jechać. News z mmlublin o odwolaniu meczu juz został zdjety.
KosaRKS pisze:Koper pisze:Sędzia jest już na miejscu, dał sobie godzine na podjecie ostatecznej decyzji. Opole chce jechać. News z mmlublin o odwolaniu meczu juz został zdjety.
Marun pisze:A nad torem błękitne niebo i pierzaste chmury.

tmaciuszczak pisze:KosaRKS pisze:Koper pisze:Sędzia jest już na miejscu, dał sobie godzine na podjecie ostatecznej decyzji. Opole chce jechać. News z mmlublin o odwolaniu meczu juz został zdjety.
Został zdjęty, bo dostaliśmy info o proteście Opola. Decyzja ma być o 14.30.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]