12.07.2009, Lublin - Opole godz. 17.30
Re: 21.06.2009, Lublin - Opole
No dobra mecz niby bedzie przelozony ale czego nasi znawcy z klubu chca termin w ktorym Piszcz ma mecz na wyspach? 
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009, o 12:28 przez piv, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdjęcia z toru, sprzed 20 minut.

Z zawodników Opola na stadionie są Wallner, Dilger. Na Witosa widziałem jeszcze Bondarenkę.
Da się jechać. Mazi trochę jest, ale trzeba byłoby chcieć.

Z zawodników Opola na stadionie są Wallner, Dilger. Na Witosa widziałem jeszcze Bondarenkę.
Da się jechać. Mazi trochę jest, ale trzeba byłoby chcieć.
Wątpię jednak w ten mecz. Sędzia go odwoła na 100%. Chyba że pójdzie na rękę drużynie z Opola ale wtedy to już by była żenada.

Wody na torze nie ma. To meczu 5h, wiaterek kręci, a przy stadionie nie pada.
No ale po co jechac i sobie kontuzji narobic... ludzie to bezsensu....to bedzie parodia zuzla...przyjdzie 500-1000 osob w taką pogode? i znowu strata dla klubu.. myslcie troche....
Poczekajmy na decyzję sędziego. Miejmy nadzieję że podejmie słuszną decyzję i sprawiedliwą dla Wszystkich.

- tezetomaniak
- Trener
KMZFAN pisze:No ale po co jechac i sobie kontuzji narobic... ludzie to bezsensu....to bedzie parodia zuzla...przyjdzie 500-1000 osob w taką pogode? i znowu strata dla klubu.. myslcie troche....
my nie chcemy jechac, problemy robia inni
Straty dla klubu to już są mega ;] Pomyśl sobie, co będzie w momencie jak przyjedzie sędzia i powie- robimy tor?
Panika
Panika
- Egon
- Zawodowiec
KMZFAN pisze:to bedzie parodia zuzla...przyjdzie 500-1000 osob w taką pogode? i znowu strata dla klubu.. myslcie troche....
Przepraszam bo nie rozumiem..my mamy myśleć? Czy to do nas należy decyzja?
Co do meczu z Zieloną..mi ten mecz się bardzo podobał
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Po rozmowie z Darkiem Sprawką wiem że raczej Nasi nie pozwolą na ten mecz, ale decyzja należy do sędziego.

A wczoraj to mądrzy nie byli? Krosno jakoś odwołało mecz bez krzyku i jest bez strat finansowych, u nas zawsze musi być pod włos?
A co zrobisz jak goscie sie upieraja zeby mecz odjechac. Zesraj sie a nie daj sie? Widocznie Pila ma bardziej ugodowych dzialaczy.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009, o 12:54 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Też jestem tym zdziwiony. Tym bardziej że prognozy pogody były oczywiste dla Wszystkich.

No Opole nie ma ugodowych działaczy. W zasadzie, nie padałoby, przesychałoby, odsypywałoby, i jechać by się dało 
Stereeo pisze:tezetomaniak pisze:jak Opole chce jechac to niech sami wyjezdzaja na tor i niech sie pozabijaja ;]
a dziwisz sie że Opole chce jechać?;o przecież deszcz zmieni tor i będzie ich sprzymierzeńcem
Sprzymierzencem kogo ? Na takim torze i w tych warunkach, to trudno mowic, aby komus tor bardziej pasowal.
jak ma byc juz przelozony to moze jakis inny termin bo 12 bede nad morzem...
Opole po prostu jest pewne że ten tor byłby niespodzianką dla wszystkich a odrobić stratę 18pkt na torze na którym w równym czasie muszą się spasować obie ekipy to niezła sztuka...tym bardziej jeszcze jeśli warunki będą ciężkie, porobią się koleiny itp...
MaRiUsZ
poli pisze:jak ma byc juz przelozony to moze jakis inny termin bo 12 bede nad morzem...
Dzwoń do Sprawki, trzeba to uwzględnić.
Nie czaje tego ze w II lidze, gdzie liczy sie kazdy grosz nie odwoluje sie meczu dzien wczesniej...?
Opole chce jechac i ja sie im nie dziwie, ale pamietam tez jak po opadach deszczu pieknie przerzneli mecz 48:42, wczesniej remisujac.
Opole chce jechac i ja sie im nie dziwie, ale pamietam tez jak po opadach deszczu pieknie przerzneli mecz 48:42, wczesniej remisujac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Opole chce jechac, a jak przegraja np 20pt, to potem w wywiadach zgonia na tor, ze zle przygotowany i wypaczyl wynik meczu 
- tezetomaniak
- Trener
moja propozycja jest taka. wyjechac teraz na tor polewaczkami i zrobic z tego jedna wielka kupe. Rzeszów przed meczem z Unią lał wodę na tor nawet w nocy. W razie czego, powie sie, że robiliśmy przyczepny tor pod siebie ;] Jak Opole sa cwaniaki to my tez badzmy.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sędzia jest już na miejscu, dał sobie godzine na podjecie ostatecznej decyzji. Opole chce jechać. News z mmlublin o odwolaniu meczu juz został zdjety.
Opole chce jechac glownie dlatego, ze licza na to, ze dojada z dobrym wynikiem do 8 biegu, a pozniej znowu beda cyrki odstawiac i klasc sie na torze, by sedzia przerwal:)
Juz raz tak przekombinowali - teraz stawiam, ze po 4 biegach byloby jakies 18:6 dla naszych i Opolanie zaczeliby teatrzyk wczesniej:)
Juz raz tak przekombinowali - teraz stawiam, ze po 4 biegach byloby jakies 18:6 dla naszych i Opolanie zaczeliby teatrzyk wczesniej:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]