Plakaty
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Plakaty
Jeśli będą jeszcze to tak.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Kibice pisze:Wzięte 40 plakatów-cel: szkoła, Czechów.
Jak najbardziej sluszne dzialanie i w pelni popieram.
Szkoda tylko, ze kolejny raz plakaty sa za pozno. Szkola to bardzo dobre miejsce na reklame zuzla, ale litosci... nie w piatek przed meczem. To zdecydowanie zbyt malo czasu. Te plakaty klub powinien przekazac najpozniej we wtorek.
No szkoda moze na nastepny mecz plakaty zaczac robic od razu w przyszlym tygodniu? Tak zeby np w piatek oddac projekt do drukarni zeby na poniedzialek byly juz gotowe.
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dokladnie, zgadzam sie, bo hamuje pozniej np. oczekiwanie na logo klubu gosci itd., jak na etpie druku jeszcze jest posliz z jeden dzien i plakaty mamy na ostatnią chwilę...
- Egon
- Zawodowiec
A powie ktoś ile tym razem wydrukowali? Co do tego terminu..po prostu trzeba zacząć projektować od razu po tym meczu..lepiej niech leżą te 2-3 dni i czekają aż trzeba będzie wieszać niż wieszać w piątek czy sobotę (bo podejrzewam że wszystkie dziś z barku nie wyszły..) To w sumie trochę marnotrawstwo pieniędzy z którymi podobno i tak krucho..a i skutek to ma niewielki. Ile wcześniej przecież wisiały plakaty przed motocrossem..już mi się na nie patrzeć nie chciało
Także im wcześniej tym lepiej..bo przecież i tak to trzeba będzie zrobić prędzej czy później. Chyba jednak lepiej prędzej;)
Także im wcześniej tym lepiej..bo przecież i tak to trzeba będzie zrobić prędzej czy później. Chyba jednak lepiej prędzej;)
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ja wydrukowalem jeden
w pracy zrobie z 50 kserokopi i rozwiesze jutro kolo 6 rano w okolicy galerii orakana-obi-tesco i czubów.
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tym razem zamowienie było na 400 sztuk.
To w sumie apel też do Kosy aby postarał się wcześniej powalczyć o to logo itd., juz po meczu mozna tez skontaktowac sie z Wojtkiem ktory podrzuca fotki do plakatów, pozniej zawsze projekt przechodzi przez akceptacje zarzadu klubu i idzie do druku im wczesniej to wszystko zostanie zrobione tym wczesniej uda sie wydrukowac.Egon pisze:Także im wcześniej tym lepiej..bo przecież i tak to trzeba będzie zrobić prędzej czy później. Chyba jednak lepiej prędzej;)
Plakaty na mecz z Krosnem byly chyba gotowe w czas ? Tym razem był mał poślizg, czekałem długo na logo Kolejarza (nie dostałem go do dnia dzisiejszego...), aż wkońcu sam zrobiłem z jpg cdr'a z przezroczystym tłem (żeby znów nie wywaliło białego na niskim kryciu :\ ).
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na Krosno rzeczywiscie byly z tygodniowym wyprzedzeniem i chyba to jest optymalne aby wlasnie z takim wyprzedzeniem byly gotowe. Mysle ze mozemy to osiagnąć na następny mecz z Rawiczem. Mozesz juz Kosa pisać maila aby przysłali Ci niedzwiadka na żółtym tle z Rawicza w odpowiednim formacie 
Lublin_Fan pisze:Kibice pisze:Wzięte 40 plakatów-cel: szkoła, Czechów.
Jak najbardziej sluszne dzialanie i w pelni popieram.
Szkoda tylko, ze kolejny raz plakaty sa za pozno. Szkola to bardzo dobre miejsce na reklame zuzla, ale litosci... nie w piatek przed meczem. To zdecydowanie zbyt malo czasu. Te plakaty klub powinien przekazac najpozniej we wtorek.
Wiem, że to koniec roku, dlatego jutro minimalistycznie powiesimy tylko kilka przy wejściu do szkoły, dzięki temu zauważą je uczniowie i zapewne nielicznie rodzice, którzy jutro pojawią się w szkole. Reszta pójdzie na dzielnicę.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Czyli podsumowujac z deklaracji na forum plakaty beda wisiec :Racławickie, Krakowskie, Pl. Litewski, Turka, Czechów, Felin, Tatary,dostalem maila ze rownież Czuby, ja obklejam miasteczko akademickie, tradycyjnie zaniose tez w rozne punkty typu Leclerc (sklep Diesel/Puma,myjnia), Lublin Plaza (Kantor, sklep Redstar) jak mi sie uda to i do Olimpu dotre (tam swoj sklep ma Redstar).
Koper pisze:Czyli podsumowujac z deklaracji na forum plakaty beda wisiec :Racławickie, Krakowskie, Pl. Litewski, Turka, Czechów, Felin, Tatary,dostalem maila ze rownież Czuby, ja obklejam miasteczko akademickie, tradycyjnie zaniose tez w rozne punkty typu Leclerc (sklep Diesel/Puma,myjnia), Lublin Plaza (Kantor, sklep Redstar) jak mi sie uda to i do Olimpu dotre (tam swoj sklep ma Redstar).
A w sobotę gram nad Zalewem, to po drodze - Bronowice, Kruczkowskiego, Nałkowskich, Graf Marina, no i, gdzie tam się da. Mam jeszcze z 15 sztuk.
- Egon
- Zawodowiec
Okazało się że jutro jadę na imprezę do kolegi no i niestety będę kierowcą..Ale są tego plusy
zostawię sobie parę sztuk i plakaty zawisną też po południu na Dziesiątej i w środku nocy na Węglinie
może to być tylko kilka sztuk ale dobre i to 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dałem Paniom ze sklepu Redstar aby zawiesiły w witrynach sklepów w Plazie i Olimpie, szczegolnie Panie z Olimpu byly zdziwione ale powiedzialy ze zawiesza. Jakby ktos z Was byl obok tych sklepow to niech rzuci okiem czy plakaty wisza.
na Pocztowej jush wisi jeden ale będą kolejne...Czuby: Poręba i Ruta!! najgorzej, że mnie nie będzie na meczu bo niestety zmiana w pracy ;/ 1 opuszczony mecz w Lublinie od niewiadomo kiedy
+ taki, że na stadionie moja mocna ekpia ma mi na bierząco relacjonować przebieg spotkania
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
- Egon
- Zawodowiec
Koper pisze:Dałem Paniom ze sklepu Redstar aby zawiesiły w witrynach sklepów w Plazie i Olimpie, szczegolnie Panie z Olimpu byly zdziwione ale powiedzialy ze zawiesza. Jakby ktos z Was byl obok tych sklepow to niech rzuci okiem czy plakaty wisza.
Koper byłem dziś w Plazie koło 11 i nie wisiały..więc wchodzę i pytam uprzejmie dlaczego nie wiszą plakaciki
Zainteresowanie jest duże bo tylko wieszałem a ludzie podchodzili i czytali. Po południu będzie też po kilka na Smyczkowej..może gdzieś koło Reala i w okolicach Kunickiego/Zemborzyckiej. Dziś w nocy będzie też kilka na Węglinie. A wszystko to dlatego że mam trochę jeżdżenia po mieście;) Dałem kilka koledze ze Sławinka i tam też powinny zawisnąć
Szacun dla wszystkich rozwieszajacych, ze poswiecaja swoj cenny czas na pomoc, oby jak najwiecej takich osob.
Sam bys moze na mecz zawital szacunie:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
mam pewien pomysł.
Mecz z Rawiczem jest 5 lipca, więc można by było wykorzystać to, że nie wszyscy są jeszcze na wakacjach i sprawdzić jak solidne oplakatowanie zadziała na frekwencję. Wydrukowałoby się 2-3 razy więcej plakatów, zmobilizowało wszystkie siły i rozklejało plakaty już od wtorku (30 czerwca). Ale tak, żeby w końcu idąc po mieście można było je zauważyc, a nie, że potem ktoś napisze, że widział 2 plakaty na choinach.
Oczywiście odpowiednio wcześnie musi być projekt (więc pisać do Rawicza już teraz ;> ).
Wiem, że kilka osób stać nawet na rozwieszanie plakatów całą noc
Sesja się kończy, można się poświęcić. Co Wy na to.
Mecz z Rawiczem jest 5 lipca, więc można by było wykorzystać to, że nie wszyscy są jeszcze na wakacjach i sprawdzić jak solidne oplakatowanie zadziała na frekwencję. Wydrukowałoby się 2-3 razy więcej plakatów, zmobilizowało wszystkie siły i rozklejało plakaty już od wtorku (30 czerwca). Ale tak, żeby w końcu idąc po mieście można było je zauważyc, a nie, że potem ktoś napisze, że widział 2 plakaty na choinach.
Wiem, że kilka osób stać nawet na rozwieszanie plakatów całą noc
ciekawe co na to prezes w koncu to on za nie zapłaci
KAzdy z nas moze wydrukowac chociazby czarno białe. Ja wydrukowalem jeden zrobiłem w pracy 50 kopii co prawda cos ksero szfankowalo i obrazek na dole tak srednio wyszedl ale to zawsze coś. Nastepnym razem moge i 100 kopi zrobic tylko walne na drugim ksero moze lepiej wyjdzie. Ja rozkleiłem na orakana przy przystankach autobusowych, pod tesco przy budkach na koszyki, na porębie przy stokrotce, widoku przy aldiku i różnie jeszcze np zaklejałem plakaty wyborcze jak byly w widocznych miejscach powieszone. Ja nie mam nic przeciwko jak bedzie 1000 i wiecej plakatów pewnie nie problem bedzie je powiesic.
Pozdrawiam
Na szybko...
Kto jest z Czechowa i miałby chwilę czasu dzisiaj na rozwieszanie plakatów? Dysponuję ponad 30 plakatami lecz ekipa powyjeżdżała i szukam kogoś do pomocy, bo chociażby z taśmą jest dużo roboty, a zszywacza tapicerskiego nie posiadam.
Kto jest z Czechowa i miałby chwilę czasu dzisiaj na rozwieszanie plakatów? Dysponuję ponad 30 plakatami lecz ekipa powyjeżdżała i szukam kogoś do pomocy, bo chociażby z taśmą jest dużo roboty, a zszywacza tapicerskiego nie posiadam.
Koper pisze:Dałem Paniom ze sklepu Redstar aby zawiesiły w witrynach sklepów w Plazie i Olimpie, szczegolnie Panie z Olimpu byly zdziwione ale powiedzialy ze zawiesza. Jakby ktos z Was byl obok tych sklepow to niech rzuci okiem czy plakaty wisza.
w Olimpie wisza

Cooper pisze:Sam bys moze na mecz zawital szacunie:P
Chcialbym, ale czasami nie daje rady
Ja bym zakupił karnet ale jakiś wyjazdowy bo u siebie ni cholery terminy nie przypasowały żeby chodzić ;d