a z kim gada nasz klub. wie ktos i napisze
Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
- Łoptymista
- Trener
Re: Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
no jest bardziej dyplomatycznie. jakies szkolenie z PR??

Mi do głowy przychodzi jedno tylko nazwisko. ...ale brzmi to nierealnie.
- Łoptymista
- Trener
Gollob?
Wolalbym Hlibka.
Wolalbym Hlibka.
No oczywiście, że Hlib.
Jacek mam nadzieję, że odpada.
Jacek mam nadzieję, że odpada.
Jacek? Widziałem go na żywo w tamtym roku w Bydgoszczy. Totalna porażka. Mam nadzieję, ze to niemożliwe.
Hlib - jak najbardziej, oby.
Hlib - jak najbardziej, oby.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:Hlib - jak najbardziej, oby.
Sprawdziłaby się przepowiednia boxinga wczesniej niż powstał u nas mini tor:
"Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!"
czyli co, stawiamy wszystko na jedna karte? jesli to prawda, ze kasy moze zabraknac, a hliba poznan przeciez za darmo na bank nie pusci...
"Życie to jazda"
Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Jeszcze Hlib nie przywitał się z nami. A co najważniejsze nie wiemy czy to on?
A jak to będzie Bajerski
Albo kto tam jeszcze został?
A jak to będzie Bajerski
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jeśli chodzi o Hliba, to byłbym w totalnym szoku. Wiem, że to debilny i zupełnie niepotrzebny post, ale w podobnym szoku byłem tylko, jak wyszło na jaw, że TŻ zakontraktował Dadiego. I pomyślałem sobie, że trzeba o tym napisać 
Obawiam się, że w składzie Hlib, Piszcz, Rempała, Rempała, Baran, Klimek, Messing nie wypuścilibyśmy Łodzi w Lublinie z 30-35 pkt.
- Egon
- Zawodowiec
Davv pisze:Obawiam się, że w składzie Hlib, Piszcz, Rempała, Rempała, Baran, Klimek, Messing nie wypuścilibyśmy Łodzi w Lublinie z 30-35 pkt.
Nie ma sensu gdybać.. Poza tym ja myślę że nie miało by to większego znaczenia kto by jeździł. Widziałeś pierwszy trening przed sezonem? Z tego co pamiętam w piątek.. Ja widziałem..i po tym co zobaczyłem byłem pewny że za dwa dni to widowiska raczej nie obejrzę no i się nie pomyliłem. Zresztą nie nazwał bym tego nawet treningiem. No ale nie ma co gadać o sprawach przeszłych
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Jak się nie mylę to Hlib był z nami w Zielonej górze na barażach w roli kibica
wiec jakąś sympatie ma do nas 
Przecież "żużlowcy nie potrzebują treningów", to nie są szachy, czy brydż, gdzie trening techniczny miałby jakiekolwiek znaczenie 
Właśnie od gdybania są takie miejsca jak to forum. Ja uważam tak, Ty inaczej. To jest dyskusja, a na forach się dyskutuje. Wracając do tematu - początek sezonu to rzeczywiście niewypał ze strony J.Rempały itd. Teraz jednak widać progres i w mojej opinii (nie gdybam) u siebie jest w stanie wozić po +13 pkt na mecz w 5 startach.
- tezetomaniak
- Trener
Mysle ze Pawel juz ma telefon z Lodzi z propozycja milionowego kontraktu 
- Egon
- Zawodowiec
Nie no chodziło mi raczej o to że nie byliśmy kompletnie przygotowani do sezonu pod względem formy fizycznej jak i sprzętu..wyjechanie na tor dzień czy dwa wcześniej pewnie nic by nie wniosło do naszej postawy w meczu z Łodzią.
Motor! Motor! Tylko Motor!
Sorry ale po wynikach Hliba za granica nie chce mi sie wierzyc zeby jakis 1-ligowy klub w stylu Ostrow czy inny Rzeszow go nie lykna
. Moze ktos obcykany sporzadzilby liste dostepnych Polakow?
edit: w sumie lepetyna nie pomyslala ze Poznan niekoniecznie chce wsmacniac rywali z ligii... wiec moze jednak...
edit: w sumie lepetyna nie pomyslala ze Poznan niekoniecznie chce wsmacniac rywali z ligii... wiec moze jednak...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Marek Mróz jeszcze nie odjechał biegu

jezeli chodzi o hliba - my w Lublinie padamy ofiarą tego co widzielismy na wlasne oczy. Sam Paweł zawsze powtarzał - ja tu (w Lublinie) lubie jezdzic - juz rozgryzłem wszystkie sciezki i koleinki. Ale prawda jest taka, ze od tamtego czasu i w Tarnowie i w Gorzowie Hlib świata nie zwojował. Ja podchodzę do tego tematu sceptycznie. Tak jak za Tomka Piszcza moglbym reczyć głową po jego wynikach w tym roku to za Pawła niestety nie.
Ja patrze optymistycznie po jego wynikach w szwedzkiej drugiej lidze.
Po 6 odjechanych meczach Hlib ze srednia 2,364 jest 5 w lidze przed takimi zawodnikami jak:
Miroslaw Jablonski
Kauko Nieminen
Kosciuch
Ericsson
Klingberg
Risager
Alden
Wiec podstawy by sadzic ze w II lidze bedzie jezdzil na podobnym poziomie sa.
Jeszcze wyniki z meczow poszczegolnych
1. Paweł Hlib (1,3,3,3,1,3,2*) 16+1
5. Paweł Hlib 12 (2,3,2,3,2)
3. Paweł Hlib (3,2*,3,3,3) 14+1
1. Paweł Hlib (1,2*,2,3,2*) 10+2
5. Paweł Hlib (2,1,3,2,1,1) 10
3. Paweł Hlib (2,2,2*,2,1*) 9+2
A to ze ma rozgryziony nasz tor, to tylko lepiej. W koncu trzeba wygrywac u siebie wysoko.
To wszystko jednak nie zmienia faktu ze nie chce mi sie wierzyc w taki transfer
Po 6 odjechanych meczach Hlib ze srednia 2,364 jest 5 w lidze przed takimi zawodnikami jak:
Miroslaw Jablonski
Kauko Nieminen
Kosciuch
Ericsson
Klingberg
Risager
Alden
Wiec podstawy by sadzic ze w II lidze bedzie jezdzil na podobnym poziomie sa.
Jeszcze wyniki z meczow poszczegolnych
1. Paweł Hlib (1,3,3,3,1,3,2*) 16+1
5. Paweł Hlib 12 (2,3,2,3,2)
3. Paweł Hlib (3,2*,3,3,3) 14+1
1. Paweł Hlib (1,2*,2,3,2*) 10+2
5. Paweł Hlib (2,1,3,2,1,1) 10
3. Paweł Hlib (2,2,2*,2,1*) 9+2
A to ze ma rozgryziony nasz tor, to tylko lepiej. W koncu trzeba wygrywac u siebie wysoko.
To wszystko jednak nie zmienia faktu ze nie chce mi sie wierzyc w taki transfer
Richie Faulkner:
Tylko, że nie zawojował ekstraligi. Tutaj jest druga liga i Pedersenami czy Crumpami są tutaj Adam Czechowicz i Piotr Dym.
W pierwszej lidze Hlib miał 3 razy średnią w okolicach 2,0 - za każdym razem wyższą niż Piszcz.
Podobnie jak Piszcz w Anglii jeździ w Szwecji - dobry na 2 ligę.
Ma obecnie 5 średnią
A jego potencjalni rywale:
17.Freddie Eriksson
20.Sebastian Alden
33.Kenneth Hansen
Oczywiste jest, że w II lidze byłby mega gwiazdą.
W pierwszej lidze Hlib miał 3 razy średnią w okolicach 2,0 - za każdym razem wyższą niż Piszcz.
Podobnie jak Piszcz w Anglii jeździ w Szwecji - dobry na 2 ligę.
Ma obecnie 5 średnią
A jego potencjalni rywale:
17.Freddie Eriksson
20.Sebastian Alden
33.Kenneth Hansen
Oczywiste jest, że w II lidze byłby mega gwiazdą.
Jacka Rempałę też okrzyknięto gwiazdą. Sam krzyczałem...