Żużlowe różności
Re: Różności
O RLY ? 
Krystiana pod 15. w czwartek !
Przegladajac stronke jednego z klubow Premier League natknalem sie na takiego oto zuzlowca:

Andrew Silver: 42 lata, w okularach - niektorym naszym fanom te parametry powinny odpowiadac

Andrew Silver: 42 lata, w okularach - niektorym naszym fanom te parametry powinny odpowiadac
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Smirnek_
- Senior
Tutaj w wersji trochę spolszczonej. coby sobie nie zawracać głowy cyrylicą;]
http://translate.google.pl/translate?js ... ry_state0=
Smirnek_ pisze:Tutaj w wersji trochę spolszczonej. coby sobie nie zawracać głowy cyrylicą;]
даааа, ból w biodrze wciąż nie jest na żywo! (
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ten translator średnio się sprawdza. Niczego nie kaman.
- MikeMistrz
- Senior
Mocarne to googlowe tłumaczenie jest miejscami.
I jak napisał Davv ni w ząb mimo wszystko cokolwiek zrozumieć. Z tych postów się dowiedziałem tyle, że Filinov poszedł do KMŻ-u Redstar Lublin, reszta niezrozumiała.
I jak napisał Davv ni w ząb mimo wszystko cokolwiek zrozumieć. Z tych postów się dowiedziałem tyle, że Filinov poszedł do KMŻ-u Redstar Lublin, reszta niezrozumiała.
Jak dobrze czasami znac rosyjski

Ja osobiście Ci nie zazdroszczę... 
http://przegladzuzlowy.pl/2009.06.16-gt ... icow#start: "Ponad 70. kibiców GTŻ-u Grudziądz zatrzymała policja przed niedzielnym meczem I ligi, w którym rywalem grudziądzan była Unią Tarnów. Co więcej, zatrzymani otrzymali mandaty za zbiegowisko publiczne. Co zatem miało miejsce w niedzielne popołudnie w Grudziądzu?"
Ale jaja...
Ale jaja...
od 1988 tylko SPEEDWAY
Jaka zaskakujaca zgodnosc w wypowiedziach dyrektora i wiceprezesa GTZCałą sytuację skomentował także Piotr Nagel, dyrektor GTŻ-u. - "Czasem ludziom przeszkadza wszystko. Dużym wysiłkiem zorganizowaliśmy udany mecz z liderem I ligi. Fani GTŻ są nam potrzebni. Dogadujemy się z nimi. Respektują nasze uwagi. Czasem myślę, że najlepiej, jak nic w mieście nie będzie się działo. Wtedy wszyscy będą mieli ciszę i spokój." - twierdzi Nagel.
Rozgoryczony całą sytuacją jest także wiceprezes Cichoracki. - "Czasem ludziom przeszkadza wszystko. Dużym wysiłkiem zorganizowaliśmy udany mecz z liderem I ligi. Fani GTŻ są nam potrzebni. Dogadujemy się z nimi. Respektują nasze uwagi. Czasem myślę, że najlepiej, jak nic w mieście nie będzie się działo. Wtedy wszyscy będą mieli ciszę i spokój." - mówi.
- tezetomaniak
- Trener
mam pytanie do osob, ktore sa dosyc blisko tego tematu.
Jak wyglada ubezpieczenie zuzlowca i motocykla (jedyna roznica to tylko wysokosc skladki ?) Z jakimi firmami zuzlowcy maja najlepsze doswiadczenia ? (nie chodzi o zadne reklamy tylko rade ; )
Jak wyglada ubezpieczenie zuzlowca i motocykla (jedyna roznica to tylko wysokosc skladki ?) Z jakimi firmami zuzlowcy maja najlepsze doswiadczenia ? (nie chodzi o zadne reklamy tylko rade ; )
Re: R�c�
tezetomaniak pisze:mam pytanie do osob, ktore sa dosyc blisko tego tematu.
Kolego, sprawa jest bardziej skaplikowana ... (nie ubezpieczalem ale troszke znam produkty
1 . Zuzlowiec
- zwykla zyciowka z jak nawieksza suma ubezpieczenia na wypadek kontuzji
- OC zawodu / OC w zyciu prywatnym - za szkody poczynione innym rowniez skasownie baika pozyczonego od kolegi
- koszty leczenia za granica jesli jazda bedzie poza polska
2. Motocykl
- zwykla kradziez
- cargo na przewoz bryki
pozostale sytuacje czyli defekty , tasmy , zatarcie silnika itp raczej nikt Ci nie ubezpieczy, generalnie latwiej ubezpieczyc firme niz osobe prywatna.
Co to Ubezpieczalni w sumie wszystkie daja mniejwiecej to sam w roznych stawkach choc trzeba uwazac na klauzule ktore czasami wykluczaja sporty motorowe jak i sumy ubezpieczenia od tego zalezy $ z odszkodowania ...
Najlepiej udac sie do jakiegos dobrgo mulitiagenta (posiadajacego w swojej ofercie kilka firm) i wybrac cos odpowiedniego ...
zamiast 500 + program Beryl +
- tezetomaniak
- Trener
- tezetomaniak
- Trener
tezetomaniak pisze:a nie za jakiegos konkretnego ich zuzlowca ?
nie nie, generalnie tak! bo piekny przelicznik byl w bwin:) ewentualnie mozna Swidra wspomoc kciukami:)
carpe diem!
- tezetomaniak
- Trener
Gollob swoje zrobił (nie)stety. Na razie mam przerwe, ale swojego czasu ostro wyciagalem kase na Dackarnie i Vetlandzie. Były bardzo przewidywalne. Natomiast powstrzymam się od komentowania postawy Piraterny w niektórych meczach
Tyle kasy...
dzisiaj gram smederna rospigarna lejonen. troche nerwowki bede mial pod koniec tego pierwszego ale to i tak nic przy tym jak na zywo gram gp....
carpe diem!
No i nie weszlo
Rzuc ten hazard w cholere Bartek;)
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gollob vs Nicki 3:0 
Manitou pisze:No i nie weszloRzuc ten hazard w cholere Bartek;)
weszlo polowicznie:) to nie hazard to zabawa, wazne ze do przodu:)
carpe diem!
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
tez kiedys myslalem ,ze to zabawa
a teraz to sie obawiam, ze juz nalog