remont stadionu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: remont stadionu

#2 Postautor: harry » 19 lutego 2004, o 00:12

Gawrzyk pisze:jako ze z przyczyn blizej nieokreslonych gdzies wcielo watek o remoncie stadionu zakladam ponownie ten temat. 8)

Bardzo dawno juz sie tak nie uśmiałem, jak to przeczytałem. Tekst na hasło roku!

Piotrbaz

Re: remont stadionu

#3 Postautor: Piotrbaz » 19 lutego 2004, o 10:51

Gawrzyk pisze:jako ze z przyczyn blizej nieokreslonych gdzies wcielo watek o remoncie stadionu zakladam ponownie ten temat. 8)

hehe..."z blizej nieokreślonych" :twisted:

dawno nei byłem na stadionie ale chyba sie wybiore i na własna oczęta zobacze co oni tam zmalowali..........na wszelki wypadek srodki uspakajające wezme :twisted:

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#4 Postautor: :Radim: » 19 lutego 2004, o 11:40

ma ktos moze jakies nowe fotki ze stadionu :?: :?:
z gory dzieki a ze zapytam to w ile gostkow tam teraz pracuje :wink:
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

kamillublin

#5 Postautor: kamillublin » 19 lutego 2004, o 13:21

Niedawno byłem na stadionie i myśle że oni nie nie wyrobią sie w czasie postawili jedynie zadaszenie (to już wielki postęp) :D

Szymek

#6 Postautor: Szymek » 19 lutego 2004, o 14:10

kamillublin pisze:Niedawno byłem na stadionie i myśle że oni nie nie wyrobią sie w czasie postawili jedynie zadaszenie (to już wielki postęp) :D

Jezeli chodzi o zadaszenie to ono bylo juz postawione 8), bo tego akurat nie zmieniali. Ja tam bylem dzisiaj i widac postepy, bo jak ostatnio bylem jakies 2 tygodnie temu to wygladlo to troche gorzej :P. Ja tam uwazam ze sie wyrobia ;]

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#7 Postautor: kuba » 20 lutego 2004, o 09:29

Dzisiaj bede przechodzil obok stadionu wiec moge zrobic zdjecia , ale mam do dyspozycji komórke (wiec jakośc nie najlepsza) . Wiec jesli chcecie to nie ma problemu , tylko najpierw bym musial je wyslac do Gawrzyka bo nie umiem sam wrzucac(mysle ze on tez nie bedzie robil z tym problemow) .

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#8 Postautor: dannie » 20 lutego 2004, o 16:58

dobrze (przynajmniej w tym przypadku) ze najpierw gramy w rzeszowie... zawsze to tydzien wiecej czasu (na posprzatanie :lol: ), ale i tak powinni sie wyrobic...

tak poza tym to bardzo fajnie ze znow cos sie zaczelo dziac na stadionie... ze zaczelo cos powstawac a nie jak w ostatnich kilkunastu latach... znikac... moze gdy Motor cos pokaze i skoncza hale na Globusie (ciekawe kiedy... bo te okna wstawiaja juz z miesiac :) ) to wtedy cos jeszcze sie zmieni na Zygmuntowskich...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#9 Postautor: Radzio » 20 lutego 2004, o 17:17

Nio chłopaki dopalacza dostali i pracują:) Myślę, że jak by sie postarali to wyrobią się wkońcu już niedługo sezon pilkarski (motor będzie grał na kresowej???)

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#10 Postautor: Apocalips » 21 lutego 2004, o 15:10

Jak przejeżdzałem ostatnio koło stadionu to widziałem że stoją już słupy podtrzymujące konstrukcje wieżyczki.Beton jest wylany. Teraz pozostaje im wstawić gotowe elementy, okna, wykończyć w środku i wieżyczka sędziego gotowa.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Shack
Administrator