14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
- tezetomaniak
- Trener
Re: 14.06.2009 godz. 15.00 Krosno - Lublin
trzeba zrobić 5 punktów w 2 biegach.. jak nie damy rady to lepiej nie zawracać sobie głowy wyjazdami w tym sezonie już.
Hynek dupa znowu, jak w barwach Miszkolca... i wychodzi na to, że nie mamy żadnego obco na poziomie chocby 7-8 pkt na mecz. FARSA
Hynek dupa znowu, jak w barwach Miszkolca... i wychodzi na to, że nie mamy żadnego obco na poziomie chocby 7-8 pkt na mecz. FARSA
Wczesniej jechal jako joker takze chyba nie moze
Odp... się od Hynka!!. Tylko Baran wystawia Halla w podstawowym w składzie, Hynek powienien jechać od początku, spasowałby się, a defekt każdemu może się zdarzyć!!!. To trener i kierownik drużyny zrobili najwięcej błędów!!
- tezetomaniak
- Trener
janek, a Jacek jakos nie potrzebował biegu na spasowanie sie ;] moze po prostu Hynek nie umie jechac na tamtym torze ?
defekt mial na 3 miejscu, miałby 0,1 ... rewelacja.
defekt mial na 3 miejscu, miałby 0,1 ... rewelacja.
A co zrobił Hall od początku?? to samo można powiedzieć o Hall-u!!
To mowimy to o Hallu i o Hynku, o Tomicku czy Howe tez. Obco mamy do dupy.
edit: Kiryl tez cienias. Messing fajny chlopak ale tez nie na wyjazdy
edit: Kiryl tez cienias. Messing fajny chlopak ale tez nie na wyjazdy
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009, o 17:03 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
janek pisze:Odp... się od Hynka!!. Tylko Baran wystawia Halla w podstawowym w składzie, Hynek powienien jechać od początku, spasowałby się, a defekt każdemu może się zdarzyć!!!. To trener i kierownik drużyny zrobili najwięcej błędów!!
Fajnie ale czy przypadkiem goscie nie podaja awizowanego skladu na tydzien przed meczem (czy tam kilka dni)? Do czwartku o Hynku wiedzielismy tyle ze po Anglii jezdzi regularnie Audica. Pomijajac fakt ze dzisiaj i tak pojechal padake Czech.
edit: jest bonus
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009, o 17:05 przez RadeKas, łącznie zmieniany 2 razy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
bonus dla nas
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Smirnek_
- Senior
bkapusta pisze:Smirnek_ pisze:Jeszcze nie
Juz
Piszcz nam ten bonus wywalczył
ravajas pisze:Smirnek_ pisze:Jeszcze nie
po XIV biegu już był
Czy aby na pewno? Mogło być 54:38 czyli +16. Wtedy wynik dwumeczu by wynosił 91:91.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009, o 17:10 przez Smirnek_, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
ravajas pisze:bonus dla nas
Przynajmniej tyle.
Co jednak nie zmienia faktu, że na wyjazdach ni w ząb...nie mogą wygrać.

Panie na wyjazdach to my przegrywamy od "zawsze" 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Zróbcie sobie statystykę wyjazdową i wiadomo kto z naszych d..y daje 
Wniosek z tych wyjazdowych spotkan nasuwa sie taki ze u nas kazden jeden moze 3 i 0 przywiesc i nijak nie zgadniesz ktory dzisiaj bedzie liderem a ktory olimpiade odstawi
.
Richie Faulkner:
Brawo Tomek i dziękujemy za dzisiejszy mecz !
w 2 lidze oprócz Vlasova Śwista i Aldena nie ma pewniaków ;d
A więc plan minimum na razie wykonany 
W sumie jestem zadowolony bo dobiliśmy do 40stki z dosyć silnym przeciwnikiem w lidze, no i fakt faktem, że to duża zasługa Piszcza. Jacek poza tymi 2 zerami , solidnie ciągnął wynik. Baran - punkty słabe, ale w decydującej fazie wywalczył trójkę. Hall - od początku powinien jechać Hynek. Niestety Tomek Rempała tym razem na wyjeździe baardzo słabo.
O wygranej raczej nie było mowy, ale jest dobrze, teraz po kolei trzeba zbierać bonusy.
W sumie jestem zadowolony bo dobiliśmy do 40stki z dosyć silnym przeciwnikiem w lidze, no i fakt faktem, że to duża zasługa Piszcza. Jacek poza tymi 2 zerami , solidnie ciągnął wynik. Baran - punkty słabe, ale w decydującej fazie wywalczył trójkę. Hall - od początku powinien jechać Hynek. Niestety Tomek Rempała tym razem na wyjeździe baardzo słabo.
O wygranej raczej nie było mowy, ale jest dobrze, teraz po kolei trzeba zbierać bonusy.
- tezetomaniak
- Trener
trzeba na jeden trening sciagnac Halla, Stichauera i Howe'a na przyklad. Najlepszy z nich jedzie w play offach i koniec.
Lubelscy działacze po tym meczu muszą być dumni z siebie, że zakontraktowali Piszcza akurat przed meczem w Krośnie, zdobył Wam dziś bonusa ^^
Runda rewanżowa będzie bardzo ciekawa.
Runda rewanżowa będzie bardzo ciekawa.
tezetomaniak pisze:trzeba na jeden trening sciagnac Halla, Stichauera i Howe'a na przyklad. Najlepszy z nich jedzie w play offach i koniec.
Nie wiem jak się zaprezentował Stichauer w Krośnie, ale w Lublinie znacznie lepiej prezentował się niż Hall.
-
Red_Bullet
Dobrze że chociaż ten bonus. Bo przed nominowanymi to nic nie było wiadomo. 14 punktów różnicy + 2 biegi = wszystko może się zdarzyć. Wielkie dzięki dla Tomka Piszcza za bonus. Wygrać raczej z Krosnem nie wygralibyśmy i tak, ale spodziewałem się meczu na styku. Wyszło jak wyszło. Trzeba wyciągnąć z tego wnioski i poprawić to co wymaga poprawy (sprzęt). Teraz kwestia bonusów. O Opole i Rawicz się nie martwię - ciekawe co z resztą.
PS. Właśnie co by było gdyby w dwumeczu wypadło 91:91?? Pytam bo nie wiem.
PS. Właśnie co by było gdyby w dwumeczu wypadło 91:91?? Pytam bo nie wiem.
Brak bonusa 91-91
mustafa pisze:Jacek poza tymi 2 zerami , solidnie ciągnął wynik.
Idąc Gelowym tokiem myślenia, Jacek, mimo że punktował jako drugi najlepszy, przegrał nam mecz. 0 w momencie, kiedy jechał z jokerem Piszczem, zakończyło temat.
Rozczarował też Tomek Rempała, bo że Baran nie jedzie ostatnio to wiadomo już od jakiegoś czasu.
Zastanówmy sie Panowie, co się stanie, jesli w tym roku nie awansujemy? Według mnie to może być prawdziwy koniec żużla w Lublinie. Dzieki Bogu, że Tomasz P. zgodził się jeździć, bo dzisiaj bonus poszedłby się j... . Już od jutra szefowie klubu muszą mysleć o play offach. Mamy juniorską dziurę i brak nam obco i trenera. To jest praca domowa do odrobienia. Nie ma już czasu na kolejne próby.
A miało być tak fajnie .....
A miało być tak fajnie .....
Zawsze Motor Lublin
W sumie wiecej niz bonus to tak naprawde sie nie spodziewalem, wiec nie bylo dzis zle.
Ale nie moze mnie opuscic refleksja, ze aby Rempala byl liderem ligi to jednak trzeba bedzie TRZECIA wprowadzic.
Ale nie moze mnie opuscic refleksja, ze aby Rempala byl liderem ligi to jednak trzeba bedzie TRZECIA wprowadzic.
Punkty zdobywało dzisiaj 3 zawodników, reszta nic nie pokazała, najbardziej zawiódł mnie T. Rempała - kompletnie nic nie pojechał, punkty zdobywał na juniorach: Klimku, Kowalczyku i w przedostatnim biegu na defekcie Jarosa.