Zaryzykuję i powieszę jeden za szybą w swoim aucie obok napisu - I love speedway.Dostanę nagrodę
Plakaty
Re: Plakaty
Melduję, panie przewodniczący, plakaty wzięte. Pojawią się na Felinie, Tatarach, a w niedzielę w Turce.
Zaryzykuję i powieszę jeden za szybą w swoim aucie obok napisu - I love speedway.Dostanę nagrodę

Ja też wczoraj wziąłem 30 plakatów. W poniedziałek pojawią się na Czechowie.
Koper pomysl o wykorzystaniu miejscowek po crossie i po politykach (chodzi mi o te tekturki na slupach), bo od jutra juz beda wolne. pozdrawiam!
carpe diem!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plakaty z barku wszystkie wyszły:) Brawo!!!
Wiszą już w różnych miejscach, również poza Lublinem.
Kiedy pojawią się plakaty na mecz z Opolem? Bo w przyszłym tygodniu można by rozpocząć akcję plakatową.
Czekam na logo Kolejarza, jeśli otrzymam je dziś, to projekt będzie gotowy wieczorem.
Naczelny obrońca Karola Barana.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- Egon
- Zawodowiec
Witam chętnie pomogę przy rozwieszaniu plakatów
zawsze to jakaś rozrywka między nauką do egzaminów
Kurcze już parę ładnych lat czytam to forum..a dopiero wczoraj się zarejestrowałem
wstyd mi.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Egon pisze:Kurcze już parę ładnych lat czytam to forum..a dopiero wczoraj się zarejestrowałemwstyd mi..
Jak to mówią:
"Lepiej później, niż wcale"

- tezetomaniak
- Trener
jak mi sie skończa egzaminy to deklaruje, że sam biore po 100 i będę działał w nocy
myśle więc że na wakacjach można minimalnie więcej drukować, jesli teraz się szybko rozchodzą.
edit: mi tez sie kończą we wrzesniu, ale sesja poprawkowa to sie bedzie martwić pod koniec sierpnia ;>
edit: mi tez sie kończą we wrzesniu, ale sesja poprawkowa to sie bedzie martwić pod koniec sierpnia ;>
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2009, o 13:47 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
- Egon
- Zawodowiec
Dobrze by było gdyby plakaty były kilka dni wcześniej..jakoś na początku tygodnia.. Plakaty wyborcze już nam nie grożą więc im szybciej tym lepiej
Długo się czeka na wydrukowanie w drukarni?
tezetomaniak ja nie będę chyba czekał aż mi się skończą egzaminy bo już niestety wiem że skończą mi się we wrześniu..
tezetomaniak ja nie będę chyba czekał aż mi się skończą egzaminy bo już niestety wiem że skończą mi się we wrześniu..
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeden dzień, tzn. jesli projekt maja rano to popołudniu już są do odebrania.Egon pisze:Długo się czeka na wydrukowanie w drukarni?
- Egon
- Zawodowiec
Fajno..to tam piszcie jak już będą do odebrania to się szybko zacznie akcję plakatowania
Pogodynka niby mówi że pogoda będzie ładna więc frekwencja powinna być dobra..mam nadzieję że ludzie nie pozostają w domach żeby oglądać F1 
Ej mam pytanie, czy niektorych to bawi miec podobny avatar do kogos innego?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ej mam pytanie, czy niektorych to bawi miec podobny avatar do kogos innego?
Ja mam podobny do kilku forumowiczow, widzisz w tym cos zlego ?
zamiast 500 + program Beryl +
Swoją drogą trzeba przemyśleć jeszcze raz temat plakatowania. Na ostatnim meczu kilka osób ( jeszcze nieobeznanych z obecnymi realiami) robiło mi uwagi, ze nie było (???) plakatów na mieście. Po mojej odpowiedzi, ze chyba poszło 1000 plaktów do rozlepienia o mało nie pospadali z krzesełek.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wydrukowanych było dokladnie 850 plakatów, z czego 300 miał odebrać ktoś od dyrektora, nie wiem czy az tyle odebrał ale wiem ze jakas znaczna czesc wział.
Z tego co mi wiadomo z tej puli 300 czesc miala byc oplakatowywana poza Lublinem. Ja osobiscie oplakatowałem w nocy z soboty/niedziele Świdnik, kilka tez plakatów wisi na ul Głębokiej do dziś. Sprawdza sie na pewno metoda zanoszenia plakatów do "swoich" ludzi, m.in. tam gdzie byly dostepne przed sezonem karnety i tak np. plakat wisial w dobrze widocznym miejscu na witrynie sklepu Diesel/Puma w Leclercu. Co do spsobu kolportazu plakatow to powtarzany jest schemat znany z czasow TŻ Lublin i KŻ Lublin tzn. sa do odebrania w barku klubowym, chyba ta metoda jest dosc sprawdzona...
Mysle ze warto pomyslec nad akcja plakatów w taksówkach "5 -tek" tym bardziej ze jak widzialem taksówki tej korporacji mają naklejone plakaty pt. "Wspieramy lubelski żużel".
Z tego co mi wiadomo z tej puli 300 czesc miala byc oplakatowywana poza Lublinem. Ja osobiscie oplakatowałem w nocy z soboty/niedziele Świdnik, kilka tez plakatów wisi na ul Głębokiej do dziś. Sprawdza sie na pewno metoda zanoszenia plakatów do "swoich" ludzi, m.in. tam gdzie byly dostepne przed sezonem karnety i tak np. plakat wisial w dobrze widocznym miejscu na witrynie sklepu Diesel/Puma w Leclercu. Co do spsobu kolportazu plakatow to powtarzany jest schemat znany z czasow TŻ Lublin i KŻ Lublin tzn. sa do odebrania w barku klubowym, chyba ta metoda jest dosc sprawdzona...
Mysle ze warto pomyslec nad akcja plakatów w taksówkach "5 -tek" tym bardziej ze jak widzialem taksówki tej korporacji mają naklejone plakaty pt. "Wspieramy lubelski żużel".
A ja z tego co zauwazylem to nikt nie wiesza plakatow na lipowej, raclawickich, krakowskim ;] plakatow nie ma w centrum... tylko 2 razy widzialem ale to tylko dlatego ze sam je wieszalem z tezetomaniakiem 
Moze i ktos wiesza tylko akurat na tych ulicach to co kwadrans ktos nakleja cos nowego zalepiajac to co bylo wczesniej...owen1989 pisze:A ja z tego co zauwazylem to nikt nie wiesza plakatow na lipowej, raclawickich, krakowskim ;] plakatow nie ma w centrum... tylko 2 razy widzialem ale to tylko dlatego ze sam je wieszalem z tezetomaniakiem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Sorry za niewiedze. Ale czy ktos kto robi plakaty moglby wrzucac je na jakiegos hosta i dawac tu link do PDFa w wysokiej rozdzielczosci? Wisi u mnie na scianie, za szklem jedyny, ktory ja robilem kiedys, w zastepstwie Szubiego (Lublin-Krosno 2005) i tak mu smutno samemu:)
Pomyslalem ze oddrukowalbym sobie co ladniejsze egzemplarze i powiesil mu do towarzystwa
Da sie?
Dzieki z gory
Pomyslalem ze oddrukowalbym sobie co ladniejsze egzemplarze i powiesil mu do towarzystwa
Da sie?
Dzieki z gory
meesha pisze:Moze i ktos wiesza tylko akurat na tych ulicach to co kwadrans ktos nakleja cos nowego zalepiajac to co bylo wczesniej...owen1989 pisze:A ja z tego co zauwazylem to nikt nie wiesza plakatow na lipowej, raclawickich, krakowskim ;] plakatow nie ma w centrum... tylko 2 razy widzialem ale to tylko dlatego ze sam je wieszalem z tezetomaniakiem
Niestety meesha ma rację. Mieszkam przy Lubartowskiej, także mam rzut beretem. Bardzo chętnie wspomogę i poświęcę ze 3 wieczory na rozwieszanie... Pomoc mile widziana.
- Egon
- Zawodowiec
Cooper pisze:Ej mam pytanie, czy niektorych to bawi miec podobny avatar do kogos innego?
Z całym szacunkiem Cooper ale zanim zauważyłem że jest parę PODOBNYCH to już miałem ustawiony..i nie będę zmieniał za każdym razem jak zobaczę że ktoś już taki ma
go! pisze:Sorry za niewiedze. Ale czy ktos kto robi plakaty moglby wrzucac je na jakiegos hosta i dawac tu link do PDFa w wysokiej rozdzielczosci? Wisi u mnie na scianie, za szklem jedyny, ktory ja robilem kiedys, w zastepstwie Szubiego (Lublin-Krosno 2005) i tak mu smutno samemu:)
Da sie?
Dzieki z gory
Żaden problem, jak będzie gotowy projekt to odrazu wrzuce PDFa
Naczelny obrońca Karola Barana.
Konkretyzuje się już sprawa plakatów? Bo jakby to powiedzieć czas nagli.