Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
wszystko ladnie pieknie ??? <wow> budzik i to "plumkanie" to jakis zart ??
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
InDorka pisze:Podziekowania za Koziolka Matolka z glosnika -- bardzo mi to kląskanie pasuje na naszym stadionie
blagam, nigdy wiecej tego koziolka matolka...
METHANOL ADVENTURE TEAM
neir1 pisze: <wow> budzik i to "plumkanie" to jakis zart ??
Byc moze przypadkiem, budzik kojarzy mi sie z koncem przerwy ( tak samo jak w szkole) i wcale mi nie przeszkadzal.
Grzesiecku ja wiem, ze Ty wolisz walenie w beben, ale moze czasem cos dla dziewczynek ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Haha, cóz za kontrowersyjny koziołek ;D
Jak dla mnie kozioł daje rade, taki dowciapny jest
Proszę za to o zrezygnowanie z gwizdów i okrzyków "Motor", które brzmią jakby krzyczała do mikrofonu dwójka dzieciaków. ;f
Jak dla mnie kozioł daje rade, taki dowciapny jest
Proszę za to o zrezygnowanie z gwizdów i okrzyków "Motor", które brzmią jakby krzyczała do mikrofonu dwójka dzieciaków. ;f
Nie... nie wierzę. Ja rozumiem, że to forumowicz, ale bez przesady.
"Muzyka" na meczu to jakaś pomyłka.
Koziołek na początku śmieszny, pod koniec wnerwiał.
Telefon podczas gdy mówił spiker - co to miało być? W jakim celu?
Piosenki co dziesięć sekund inna... nie wiem, może ktoś tak lubi, mnie to tylko drażni. Puść cokolwiek i zostaw. No może cokolwiek, nie w kółko Lady Pank.
I masa, masa innych niepotrzebnych rzeczy.
Jednym słowem oprawa muzyczna mnie strasznie drażniła. I parę innych osób które siedziały obok mnie też nie miały o niej najlepszego zdania.
Piosenki co dziesięć sekund inna... nie wiem, może ktoś tak lubi, mnie to tylko drażni. Puść cokolwiek i zostaw. No może cokolwiek, nie w kółko Lady Pank.
Jednym słowem oprawa muzyczna mnie strasznie drażniła. I parę innych osób które siedziały obok mnie też nie miały o niej najlepszego zdania.
- tezetomaniak
- Trener
zapętlic "die die my darling" i gitara ;D (oczywiscie w wersji metalik
)
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway pisze:Proszę za to o zrezygnowanie z gwizdów i okrzyków "Motor", które brzmią jakby krzyczała do mikrofonu dwójka dzieciaków. ;f
Za to okrzyki "Motor Lublin" całej trybuny od strony Bystrzycy z meczu na mecz brzmią coraz lepiej
- Łoptymista
- Trener
tylko czemu sam nie wspierasz swoim gardlem tych okrzykow tylko siedzisz gdzie indziej

Dzisiaj WSZYSTKO było jednym wielkim ŻARTEM. Bawiłem się przednie.
Ale WSTYD mi za zachowanie kibiców Motoru .Przepraszam kibiców Krosna!
Kto był na 1 łuku , wie za co. Przepraszam.
p.s. Kto chciał, to się bawił. Grałem dla tysięcy, a nie dla dziesiatek.
p.s. Dzięki - jeszcze raz - dla mądrego kibica, który przysyłał sms z info , co robić, czego chcą kibice na '''wprost ''' siedzacy
Na następne zawody wskazówka - dzwońcie, co chcecie, a ja to zrobię, wszak to 21 wiek.
Aha, The Gits ? = to nie ja. Nie mogę urywać, prawda? Cenzura wraca ? Motor jest jeden.
Aha, hymn Stali Rzeszów ? czyż nie jest uniwersalny ?
Najważniejsze!----- ja chcę JEDNOCZYĆ ludzi , a nie --- DZIELIĆ !
Pragnąłem wytworzyć atmosferę zawodów żużlowych. Mam jeszcze hymny wielu klubów, które świetnie pasują na żużel . Wiem , iż frustratom- rasistom , to nie pasuje, ale mnie to naprawdę nie przeszkadza, tj. odtwarzanie na zawodach w Lublinie. Te utworki tworzą klimat, powinne jednoczyć, nie- dzielić.I Tyle !
p.s. Jakieś tam gwizdy przeszkadzały? A co , ma być cisza ? Sami piszecie - wyłącz, przycisz, to zrobimy szum !
p.s. gdy się siedzi nie na przeciwko zegara, nie wiadomo kiedy sędzia włącz czas 2 min.. Włączałem więc ''budzik'', by wszyscy wiedzieli
p.s. co to jest ''plumkanie''?
Ale WSTYD mi za zachowanie kibiców Motoru .Przepraszam kibiców Krosna!
Kto był na 1 łuku , wie za co. Przepraszam.
p.s. Kto chciał, to się bawił. Grałem dla tysięcy, a nie dla dziesiatek.
p.s. Dzięki - jeszcze raz - dla mądrego kibica, który przysyłał sms z info , co robić, czego chcą kibice na '''wprost ''' siedzacy
Na następne zawody wskazówka - dzwońcie, co chcecie, a ja to zrobię, wszak to 21 wiek.
Aha, The Gits ? = to nie ja. Nie mogę urywać, prawda? Cenzura wraca ? Motor jest jeden.
Aha, hymn Stali Rzeszów ? czyż nie jest uniwersalny ?
Najważniejsze!----- ja chcę JEDNOCZYĆ ludzi , a nie --- DZIELIĆ !
Pragnąłem wytworzyć atmosferę zawodów żużlowych. Mam jeszcze hymny wielu klubów, które świetnie pasują na żużel . Wiem , iż frustratom- rasistom , to nie pasuje, ale mnie to naprawdę nie przeszkadza, tj. odtwarzanie na zawodach w Lublinie. Te utworki tworzą klimat, powinne jednoczyć, nie- dzielić.I Tyle !
p.s. Jakieś tam gwizdy przeszkadzały? A co , ma być cisza ? Sami piszecie - wyłącz, przycisz, to zrobimy szum !
p.s. gdy się siedzi nie na przeciwko zegara, nie wiadomo kiedy sędzia włącz czas 2 min.. Włączałem więc ''budzik'', by wszyscy wiedzieli
p.s. co to jest ''plumkanie''?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Łoptymista pisze:tylko czemu sam nie wspierasz swoim gardlem tych okrzykow tylko siedzisz gdzie indziej![]()
![]()
Ale pewnie slyszales ze udzielam sie jak sektor od strony Bystrzycy spiewa "Druga strona odpowiada - Kto wygra mecz?"
budzik na wlaczenie 2 minut - moim zdaniem fajny pomysl, Koziolek - tez, w koncu to postac z herbu Lublina. Natomiast hymn Stali uwazam, ze byl niepotrzebny. Tu nie chodzi o to czy pasuje, po prostu wiadomo, ze ten klub jest najmniej lubiany przez wiekszosc naszych kibicow i na nastepny raz lepiej tego unikac. Poza tym uwazam, ze ok. Wykazales sie spora pomyslowoscia, a to ze komus sie nie podobalo, trudno. Wole to co jest, niz sluchac bez przerwy spikera
- Łoptymista
- Trener
DJPEPE dwie uwagi
ogolnie super, ale
- koziolek matolek jest ogolnie mowiac irytujacy
- show must go on - po dzwonie, kiedy zawodnik jest wnoszony pozniej do karetki byl nie namiejscu. to zuzel i z byle gownianego fikolka moga byc koszmarne klopoty. a nigdy nie wiadomo od razu co bedzie dalej
za to muza do tasm... ideal
ogolnie super, ale
- show must go on - po dzwonie, kiedy zawodnik jest wnoszony pozniej do karetki byl nie namiejscu. to zuzel i z byle gownianego fikolka moga byc koszmarne klopoty. a nigdy nie wiadomo od razu co bedzie dalej
tezetomaniak pisze:zapętlic "die die my darling" i gitara ;D (oczywiscie w wersji metalik)
I chcialbyś te piosenkę, żebym grał w każde zawody , bo ci się podoba Metallica?
A co z innymi ludzmi ? Może ktoś lubi Lady Pank, Perfect, Maanam ,Fatum, Oddział Zamknięty, TSA, IRA ,Judas Priest, AC/Dc , Kiss,Queen, itd. [[[ żadnego dziadostwa ]]], które grałem dzisiaj ??
p.s. Koziołek -Matołek [ jedyne nagranie w wersji klubowej - to UKŁON W STRONĘ miłośników tych klimatów }}}, to się nazywa tolerancja, bo były prośby o te piosenki ,że nie wspomnę ''Kanikuły ''. Poczytajcie wcześniejsze posty !
Raczej ten koziolek nie mial za wiele wspolnego z muzyka klubowa i ogolnie ciezko sie go sluchalo 
Wszystko spoko, ale puszczanie tego okrzyku "Motor" to byla porazka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
DJPEPE, uważasz że ludzie przychodza na żużel słuchać muzyki? Jak ktoś będzie chciał posłuchać tego czego lubi to sobie posłucha jak wróci do domu.
Na stadion ludzie przychodzą popatrzeć jak się zawodnicy ścigają i muzyka powinna im to uprzyjemnić i tyle.
Puść cokolwiek, może być metallica, kanikuły, majka jeżowska, co Ty tam uważasz - byle tylko nie przeszkadzało (i nie staraj sie komukolwiek dogodzić, tylko raczej jak najmniej przeszkadzać).
Na zawodach gwiazdami są zawodnicy, a nie DJ czy spiker.
PS. Chyba starasz się zrobić trochę atmosferę jak na siatkówce. Zauważ tylko, że atmosfera na żużlu jest zupełnie inna.
Na stadion ludzie przychodzą popatrzeć jak się zawodnicy ścigają i muzyka powinna im to uprzyjemnić i tyle.
Puść cokolwiek, może być metallica, kanikuły, majka jeżowska, co Ty tam uważasz - byle tylko nie przeszkadzało (i nie staraj sie komukolwiek dogodzić, tylko raczej jak najmniej przeszkadzać).
Na zawodach gwiazdami są zawodnicy, a nie DJ czy spiker.
PS. Chyba starasz się zrobić trochę atmosferę jak na siatkówce. Zauważ tylko, że atmosfera na żużlu jest zupełnie inna.
istred pisze:Nie... nie wierzę. Ja rozumiem, że to forumowicz, ale bez przesady.
Ty byłeś na żużlu, czy w cyrku ? Co 10 s. inna melodia ? Popatrz na czasy po każdym biegu ? Poza tym prowadzenie zawodów żużlowych od g.17.30 do .....no właśnie , której ? to parodia!
A, że była zmienność muzyki, to zarzut ? Grałem lata 80 - te i nasze naj..... kapele. Gościu , ciesz się, nie marudż. Właśnie gorzej , by było gdybym grał 5-6 nagran w kółko. Większość ludzi się bawiła- tańczyła.Nawet ci z Krosna
owen1989 pisze:Raczej ten koziolek nie mial za wiele wspolnego z muzyka klubowa i ogolnie ciezko sie go sluchalo
To zapytaj chłopców z Clubbase , jaką muzę grają ?
Wyluzujcie juz, stadion to nie dyskoteka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Większość ludzi się bawiła- tańczyła.
y... chyba rzeczywiście w cyrku byłem.
Ale nie chodzio o to co grałeś. Piosenki, które leciały ok. Tylko puść coś od początku do końca.A, że była zmienność muzyki, to zarzut ? Grałem lata 80 - te i nasze naj..... kapele.
Raczej nie graja koziolka matolka w wersji leclercowej (taniej niz najtaniej) ;]
Łoptymista pisze:DJPEPE dwie uwagi
ogolnie super, ale
POwiedz , napisz to np. Cegielskiemu , Jonssonowi, albo najprościej ...Wilkowi, że nie wspomnę Kurmanka, Dadosa , i wielu innych żużlowców , którzy poświęcili ZDROWIE, ŻYCIE , ABY SHOW MOGŁO TRWAĆ .
Wiedziałem, co ryzykuje, grając , to nagranie, ale.....masz lepsze?
Co nie przyjdziesz więcej na zawody , bo ktoś stracił wszystko ? Lige zawiesili ? Nie będzie więcej żużla?
THE SHOW Must Go ON
Stary, naprawdę tak myślisz?POwiedz , napisz to np. Cegielskiemu , Jonssonowi, albo najprościej ...Wilkowi, że nie wspomnę Kurmanka, Dadosa , i wielu innych żużlowców , którzy poświęcili ZDROWIE, ŻYCIE , ABY SHOW MOGŁO TRWAĆ .
Możesz nie grać nic i pozwolić spikerowi poprosić o brawa, dla wsparcia zawodnika.Wiedziałem, co ryzykuje, grając , to nagranie, ale.....masz lepsze?
Ale dobra, ja dziś chyba za dużo piszę.
Milczę już.
skonczcie dziecinade. Z jednej strony - mamy czlowieka, ktory lubi, stara sie i chce urozmaicac przerwy miedzy biegami, ale z drugiej strony - PEPE wiecej luzu, bo chyba ponosza Cie emocje i zaczynasz wojne z kazdym po kolei. Ja rozumiem, ze sie denerujesz bo chce dobrze, a zbierajac opinie wszystkich po kolei okaze sie, ze zadna piosenka dzis puszczona nie byla dobra, ale rob swoje i nie zwracaj uwagi, bo mysle ze jednak wiekszosc kibicow ma o Twojej pracy pozytywne zdanie
istred pisze:Większość ludzi się bawiła- tańczyła.
y... chyba rzeczywiście w cyrku byłem.
Ale nie chodzio o to co grałeś. Piosenki, które leciały ok. Tylko puść coś od początku do końca.A, że była zmienność muzyki, to zarzut ? Grałem lata 80 - te i nasze naj..... kapele.
Od początku do końca? Pomyśl , ile trwa przerwa między biegami ?
powstaje dylemat - grać , zanim Stypuła coś powie , czy nie grać?
a potem , jak omówi bieg , poda punktacje, czas, ...i wyjadą zawodnicy - grać, czy , nie grać, oto jest pytanie !
Lepsza cisza, czy plumkanie ?
Nie zapominajcie, że na stadionie siedzi Masa amatorów, którzy nie wiedzą, w jakich kaskach jadą NASI ?