Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kibice
Szkółkowicz

Re: Plakaty

#151 Postautor: Kibice » 2 czerwca 2009, o 08:32

Mam pytanie, czy plakaty na najbliższy mecz z Krosnem będą dostępne już w sobotę? Bo z chęcią wpadłbym po nie po Biegu Solidarności.

Koper
Trener
Kontakt:

#152 Postautor: Koper » 2 czerwca 2009, o 09:43

KosaRKS przygotowal juz projekt plakatu, projekt zostal zaakceptowany przez klub, plik do wydruku zostal wyslany. Teraz kwestia jak szybko nam wydrukuja. Tym razem ma byc 800 sztuk. Nie mozna za szybko rozpoczac rozklejania bo moga zostac zaklejone ze wzgledu na walke na plakaty przed wyborami do europarlamentu, ale zasadne jest aby w sobote juz rozpoczac rozkelajnie ze wzgledu na fakt ze w nocy z 6/7 czerwca bedzie Noc Kultury i jest szansa ze duza liczba ludzi zapozna sie z takimi plakatami.

Kibice
Szkółkowicz

#153 Postautor: Kibice » 2 czerwca 2009, o 16:45

Koper pisze:KosaRKS przygotowal juz projekt plakatu, projekt zostal zaakceptowany przez klub, plik do wydruku zostal wyslany. Teraz kwestia jak szybko nam wydrukuja. Tym razem ma byc 800 sztuk. Nie mozna za szybko rozpoczac rozklejania bo moga zostac zaklejone ze wzgledu na walke na plakaty przed wyborami do europarlamentu, ale zasadne jest aby w sobote juz rozpoczac rozkelajnie ze wzgledu na fakt ze w nocy z 6/7 czerwca bedzie Noc Kultury i jest szansa ze duza liczba ludzi zapozna sie z takimi plakatami.

Ale ja rozklejam w szkole i będę dbał, aby nasze plakaty zawsze znajdowały się na wierzchu.

Koper
Trener
Kontakt:

#154 Postautor: Koper » 2 czerwca 2009, o 17:12

Dam znać jak będą do odebrania w barku.

Kibice
Szkółkowicz

#155 Postautor: Kibice » 2 czerwca 2009, o 18:32

W takim razie jeszcze jedno, bardzo głupie pytanie: jak dostać się do tego barku? O ile kojarzę to jest to ten kilkupiętrowy budynek w okolicach parku maszyn (ostatnio na meczu był przed nim jakiś grill). A jak tam wejść? Bramy będą otwarte?

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#156 Postautor: KosaRKS » 2 czerwca 2009, o 18:46

Barek bedzie napewno otwarty przy okazji piątkowego treningu (15:30). A wchodzi się do niego drzwiami.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Koper
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: Koper » 3 czerwca 2009, o 13:11

Jutro popołudniu będą do odebrania plakaty w klubowym barku (tak ok. 16:00), jeśli coś zmieniłoby się to jeszcze poinformuje. Ponieważ tym razem będzie 800 sztuk do rozklejenia to przyda się mobilizacja tych ktorzy maja czas i ochotę pomoc w rozklejaniu ich na miescie.
Obrazek

DJPEPE
Junior

#158 Postautor: DJPEPE » 3 czerwca 2009, o 13:29

Mogę wziąć kilka i rozplakatować Felin i Tatary, może Bronowice, ale po piątku , bo jutro wyjazd, a potem gram disco :D

Kibice
Szkółkowicz

#159 Postautor: Kibice » 3 czerwca 2009, o 16:23

Ja mogę podjąć się zadania umieszczenia kilku plakatów na Czechowie.

Koper
Trener
Kontakt:

#160 Postautor: Koper » 3 czerwca 2009, o 16:49

DJPEPE: Nie ma problemu, odłożymy kilka do poniedziałku:)
Kibice: A wiec tyle ile bedziesz mógł rozkelić weźmiesz z barku a pozniej rozkleisz na Czechowie.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#161 Postautor: Speedway-Mati » 3 czerwca 2009, o 17:38

Jeśli trzeba to mógłbym porozwieszać plakaty w Dębówce, Baraku, Dąbrowicy ... :) No chyba, że takie okolice nas nie interesują... Ale myślę, że to też powinno się sprawdzić, w sumie 15 minut samochodem do centrum Lublina :D Większość ludzi pracuję i uczy się w Lublinie, także nie jest to dla nich problem dostać się do Lublina na zawody :wink:
Obrazek

Kibice
Szkółkowicz

#162 Postautor: Kibice » 3 czerwca 2009, o 18:10

Koper pisze:Kibice: A wiec tyle ile bedziesz mógł rozkelić weźmiesz z barku a pozniej rozkleisz na Czechowie.

Wpadnę w piątek z kolegami na treningi i mam nadzieję, że wezmę ok. 10 plakatów do szkoły i kilkadziesiąt na Czechów (20-30). Myślę, że można na słupie ogłoszeniowym koło targu i księgarni na Czechowie kilka powiesić. Nie wiem jak wygląda sprawa z klatkami? Czy na drzwi klatek w blokach można przyklejać plakaty? Bo na przystankach np. nie można (nawet nie miałem zamiaru tam przywieszać, bo wiaty i tak są nieźle zasyfione). Jak ktoś ma jakieś fajne lokalizacje na Czechowie to niech mówi, jakoś postaram się tam przywiesić.

owen1989
Senior

#163 Postautor: owen1989 » 3 czerwca 2009, o 18:14

Klej na przystankach , nie ma sie co bac :D

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#164 Postautor: tezetomaniak » 3 czerwca 2009, o 20:12

teraz to nie ma co przyklejac, bo jak ktos zobaczy motocykl na plakacie to pomysli ze to kolejna reklama motocrossu :mrgreen: rzygam juz tymi bannerami, na kazdej ulicy sa.
"maja rozmach skur****y" :lol:

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#165 Postautor: KosaRKS » 3 czerwca 2009, o 20:34

Jak nie teraz,to kiedy? 2 dni przed meczem ? Zresztą, będzie 800 plakatów, więc w 1 dzień sie tego nie rozklei, do meczu tydzień, więc praktycznie od piątku będzie trzeba rozwieszac ok. 150 plakatow dziennie,zeby zdazyc przed meczem. Pozatym na górze jest napis ŻUŻEL, nadal kojarzy Ci się z motocrossem ? Jeżeli kogoś plakat zainteresuje, to podejdzie i poczyta, przyjdzie na mecz,a im wcześnie zacznie się je rozklejać, tym lepiej.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
rieper
Junior

#166 Postautor: rieper » 3 czerwca 2009, o 20:44

Warto zauwazyc, ze na mecze chodza ludzie nie tylko z samego Lublina. Plakaty oglaszajace mecze motoru mozna zobaczyc w wielu miejscach poza miastem. Moze by tak sciagnac pomysl od "konkurencji"? 8)

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#167 Postautor: bartosch » 3 czerwca 2009, o 21:03

ja swego czasu rozwozilem plakaty po okolicznych miasteczkach typu krasnik, pulawy, lubartow, a w sezonie po pojezierzu leczynsko-wlodawskim i musze przyznac, ze zainteresowanie bylo.
carpe diem!

Koper
Trener
Kontakt:

#168 Postautor: Koper » 3 czerwca 2009, o 23:43

rieper pisze:Warto zauwazyc, ze na mecze chodza ludzie nie tylko z samego Lublina. Plakaty oglaszajace mecze motoru mozna zobaczyc w wielu miejscach poza miastem. Moze by tak sciagnac pomysl od "konkurencji"? 8)

Ten pomysl juz zrodzil sie w klubie wczesniej i dlatego tez czesc plakatow juz jest przez klub zagospodarowana m.in. do rozwieszenia w okolicznych miejscowosciach m.in. tych o ktorych napisał Bartosh.

Speedway-Mati pisze:Jeśli trzeba to mógłbym porozwieszać plakaty w Dębówce, Baraku, Dąbrowicy ... :) No chyba, że takie okolice nas nie interesują... Ale myślę, że to też powinno się sprawdzić, w sumie 15 minut samochodem do centrum Lublina :D Większość ludzi pracuję i uczy się w Lublinie, także nie jest to dla nich problem dostać się do Lublina na zawody :wink:

Bardzo fajna inicjatywa! Osoby ktore gdzies na weekend wyjeżdzaja niedaleko Lublina warto aby podjely ten temat i zabraly ze soba troche plakatow.

KosaRKS pisze:Jak nie teraz,to kiedy? 2 dni przed meczem ? Zresztą, będzie 800 plakatów, więc w 1 dzień sie tego nie rozklei, do meczu tydzień, więc praktycznie od piątku będzie trzeba rozwieszac ok. 150 plakatow dziennie,zeby zdazyc przed meczem.

Dokladnie. Mam taka sugestie z klubu od viceprezesa i mysle ze sluszna ze w pierwszej kolejnosci nalezaloby rozklejac w miejscach gdzie plakaty nie beda zagrozone zaklejeniem przez eurokandydatow i tej strategii trzeba sie trzymac do wyborow 7 czerwca. Z drugiej strony mysle ze wysmienita okazja jest noc kultury gdzie potoki ludzi beda sie przewijaly przez miasto m.in. w okolicach osiedlowych domow kultury a w samym centrum wiele bedzie sie dzialo i wiele osob bedzie sie poruszac do roznych wydarzen i atrakcji kulturalnych tak jak jest zaznaczone na tej mapce, ktora przedstawia rajd rowerowy w ramach Nocy Kultury:
Obrazek
i warto aby ludzie po drodze napotykali na nasze plakaty.A juz po Nocy Kultury i Eurowyborach to juz dowolnie gdzie tylko dotrzemy - rozklejamy, w tym oczywiscie na swoich osiedlach czy tez w innym miejscowosciach do ktorych mamy plan wybrac sie a przy okazji mozna pare plakatów zaaplikować :wink:

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#169 Postautor: Perez » 4 czerwca 2009, o 13:22

Koper pisze:
rieper pisze:Warto zauwazyc, ze na mecze chodza ludzie nie tylko z samego Lublina. Plakaty oglaszajace mecze motoru mozna zobaczyc w wielu miejscach poza miastem. Moze by tak sciagnac pomysl od "konkurencji"? 8)

Ten pomysl juz zrodzil sie w klubie wczesniej i dlatego tez czesc plakatow juz jest przez klub zagospodarowana m.in. do rozwieszenia w okolicznych miejscowosciach m.in. tych o ktorych napisał Bartosh. :wink:

Ciekawe... ja w Lubartowie nie widzialem jak dotychczas plataku o żużlu.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

owen1989
Senior

#170 Postautor: owen1989 » 4 czerwca 2009, o 13:32

edit. pomylka ;d myslalem ze chodzi o pilke :P

Koper
Trener
Kontakt:

#171 Postautor: Koper » 4 czerwca 2009, o 13:45

Perez pisze:
Koper pisze:

Ten pomysl juz zrodzil sie w klubie wczesniej i dlatego tez czesc plakatow juz jest przez klub zagospodarowana m.in. do rozwieszenia w okolicznych miejscowosciach m.in. tych o ktorych napisał Bartosh. :wink:

Tym razem maja pojawic sie w miejscowosciach poza Lublinem, a jesli ktos z forum dotrze do tych miejscowosci z plakatami to tym lepiej dla promocji meczu. Piszac ze wczesniej klub wpadl na ten pomysl mialem na mysli wczesniej niz ten pomysl pojawil sie na forum. Z tego co wiem dyrektor klubu ma jakies tam osoby ktore beda rozklejac plakaty m.in. poza Lublinem, maja rozkleic 300 plakatów, reszta czyli 500 sztuk trafi do barku klubowego. Ja dostarcze plakaty m.in. do Lecerca (sklepy Puma/Diesel, myjnia przy parkingu Lecerca, HiFi na Północnej, Kantoru w Plazie.) Mysle ze w barku dzis plakaty beda do odebrania okolo 18.00.

Clyde

#172 Postautor: Clyde » 4 czerwca 2009, o 15:12

Perez pisze:

Bo trzeba po te plakaty pójść do klubu i we włąsnym zakresie porozwieszać...tak jak to robiliśmy w Lubartowie w poprzenich sezonach ;)

Koper
Trener
Kontakt:

#173 Postautor: Koper » 4 czerwca 2009, o 19:13

Plakaty sa juz do odebrania w braku klubowym przy Al. Zygmuntowskich.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#174 Postautor: bartosch » 4 czerwca 2009, o 19:18

Koper pisze:Plakaty sa juz do odebrania w braku klubowym przy Al. Zygmuntowskich.

w ilosci 850szt:)
carpe diem!

Koper
Trener
Kontakt:

#175 Postautor: Koper » 4 czerwca 2009, o 19:24

Zgadza sie :)