11.06.2009, Lublin - Krosno
Re: 11.06.2009, Lublin - Krosno
Jeśli chodzi o potencjalne transfery to lepiej poszukać jakiegoś zawodnika z dobrymi startami, bo z relacji wynika, że ten element na wyjazdach jest u naszych najsłabszy.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nieprawda. Nasi w Opolu starty czesto wygrywali tylko co z tego skoro nie potrafili rozegrac madrze pierwszego luku, a potem tracili punkty na dystansie przez glupie bledy.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
w Rawiczu z tego co pamietam sam start tez zle nie wygladal.
nie ma cudow w zlym rozgrywaniu lukow jak panowie z naszej druzyny spotykają sie ze sobą na prezentacji
Słuszna uwaga 
bkapusta pisze:Jest Tomek Piszcz - to jest wzmocnienie
Czy mi się wydaje, czy do niedawna miałeś w tym względzie zupełnie inne zdanie, dowodząc, że Piszcz prezentuje co najwyżej poziom zawodników, których już mamy do dyspozycji i jako taki żadnym wzmocnieniem nie jest?
Torsen pisze:bkapusta pisze:Jest Tomek Piszcz - to jest wzmocnienie
Czy mi się wydaje, czy do niedawna miałeś w tym względzie zupełnie inne zdanie, dowodząc, że Piszcz prezentuje co najwyżej poziom zawodników, których już mamy do dyspozycji i jako taki żadnym wzmocnieniem nie jest?
Dokladnie
Tyle, ze od tamtego czasu Torsen objechalismy trzy mecze, podczas ktorych nasi zawodnicy [Jacek, Hall, Howe, a ostatnio i Baran] udowodnili ponad wszelka watpliwosc, ze raczej beda smigac pozniej swojego poziomu.
Dalej uwazam, ze Tomek Piszcz to zawodnik tej samej klasy co Baran, Jacek, Tomek. Uwazam, ze na podobne wyniki stac Halla, Howe czy Messinga.
Ale wszyscy nasi zawodnicy jada ponizej oczekiwan [wyj - Tomek R.], a Piszcz ma genialny sezon
Tamta opinie wyrazalem po meczu z Lodzia kiedy nie wiedzialem tego co wiem teraz
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Speedway Fan
- Senior
Jak to juz duzo razy bylo mowione nie ma co patrzec na Angliea Piszcz ma genialny sezon
Torsen pisze:bkapusta pisze:Jest Tomek Piszcz - to jest wzmocnienie
kiedys była taka sytuacja ze pewien zawodnik nie pojechal do Gdanska na mecz. Kiedy zawodnik ten wedlug calego forum to sprzedawczyk i ogolnie smierdzial rybą pisalem zeby sie przeprosic i nie robic z siebie gowniarzy. Mialem w Tobie wsparcie jako jedynym. Los chcial ze kilkanascie miesiecy pozniej cale miasto nosiloby tego samego zawodnika na rekach. Wiec dzisiaj powiem jedno - Tomek Piszcz nie jest moim ulubionym zawodnikiem (w przeciwienstwie do tamtego) ale jest jedynym "na pierwszy ogien" ktory przywiezie tyle co Howe i Hall razem wzieci.
Miło, że pamiętasz
Zdaje się, że nadal zawodnik ten "wchodzi w nadświetlną" w moim awatarze
Zdaje się, że nadal zawodnik ten "wchodzi w nadświetlną" w moim awatarze
Gelo pisze:Wiec dzisiaj powiem jedno - Tomek Piszcz nie jest moim ulubionym zawodnikiem (w przeciwienstwie do tamtego) ale jest jedynym "na pierwszy ogien" ktory przywiezie tyle co Howe i Hall razem wzieci.
Aye - do tego sie to sprowadza. Tomek nigdy nie byl moim ulubionym zawodnikiem, nigdy nim nie bedzie - ale co sie oszukiwac - racjonalnie rzecz biorac jest obecnie najlepszym wyborem.
Obco "pewniakow" na rynku nie ma. Trzeba szukac zawodnikow krajowych, ktorzy sa w stanie cos wykrecic na II ligowych torach. Takich zawodnikow jest kilku i Tomek jest jednym z nich.
Jest Klecha, jest Hlib... ale rozumiem, ze jesli ktos wchodzi w gre to raczej Tomek
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Jeżeli o mnie chodzi to mam podobne zdanie do Janusza Stachyry. W sytuacji, gdy "beduini " zawodzą na co więc czekać ? Tomek Piszcz to przynajmniej swój chłopak, dobrze się spisuje ostatnio, więc widzę same za...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -w-skladz/
No to czekamy na józka france, Hansena i Jacobsen-a.
Będzie ciekawie z Krosnem, może z "opacznością Wilka" w końcu wygramy w Krośnie
Hmm ciekawe czy przynajmniej u Nas Klimek przewiezie Kowalczyka ?
No to czekamy na józka france, Hansena i Jacobsen-a.
Będzie ciekawie z Krosnem, może z "opacznością Wilka" w końcu wygramy w Krośnie
Hmm ciekawe czy przynajmniej u Nas Klimek przewiezie Kowalczyka ?
To ja mam małe pytanie, czy będzie organizowany wyjazd do Krosna?
Zapewne będzie.
Nawet próbowałem załatwić taniej autobus już na Opole (mam matke co w pks pracuje) ale niestety około 70zł by kosztowało przy 40 osobach więc wiesz.
Ale mogę i na krosno pokminić jak będzie trzeba.
Ale mogę i na krosno pokminić jak będzie trzeba.
Nawet próbowałem załatwić taniej autobus już na Opole (mam matke co w pks pracuje) ale niestety około 70zł by kosztowało przy 40 osobach więc wiesz.
No to zupelnie normalna cena. Nam tyle samo wyszlo jak pojechalismy w 34 osoby 38-osobowym. Smialo mozesz organizowac
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To pytanie z innej beczki: czy po meczu w Boże Ciało będzie organizowane spotkanie z zawodnikami w wiadomym klubie na Czechowie?
A'propos wyjazdu to myślę, że najwyższy czas, aby pomyśleć o autokarze, bo mecz już za tydzień, o ile dobrze pamiętam.
A'propos wyjazdu to myślę, że najwyższy czas, aby pomyśleć o autokarze, bo mecz już za tydzień, o ile dobrze pamiętam.
Tak zwany "byly FK" pozostawia wolna reke osobom chetnym do organizacji wyjazdu do Krosna.
Awizowane składy:
KSM Krosno
1. Roman Chromik
2. Richard Wolff
3. Jan Jaros
4. Krister Jacobsen
5. Josef Franc
6. Mateusz Kowalczyk
Redstar KMŻ Lublin:
9. Jacek Rempała
10. Andreas Messing
11. Tomasz Rempała
12. Kirył Filinow
13. Karol Baran
14. Rafał Klimek
KSM Krosno
1. Roman Chromik
2. Richard Wolff
3. Jan Jaros
4. Krister Jacobsen
5. Josef Franc
6. Mateusz Kowalczyk
Redstar KMŻ Lublin:
9. Jacek Rempała
10. Andreas Messing
11. Tomasz Rempała
12. Kirył Filinow
13. Karol Baran
14. Rafał Klimek
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Zebysmy zdobyli bonus goscie nie powinni wyjsc z 30, bo znajac tegoroczne realia 2 ligi, w Krosnie Lukaszewicz, Kasprowiak tudziez Chromik i Kowalczyk zrobia z naszymi co beda chcieli.
- tezetomaniak
- Trener
Za Wolffa pojedzie pewnie Hansen i już robi się gorzej ;>
O bonusa możecie raczej być spokojni, bo macie Rafała Wilka, a on zna nasz tor lepiej, niż którykolwiek z naszych zawodników. Myślę, że za to oba mecze będą ciekawe i wcale nie musi być u Was pogromu, tym bardziej, że na wyjazdach w tym roku jeździmy całkiem dobrze. Hansen w EL robi dwucyfrówki, myślę, że może pokusić się u Was o wynik w okolicach kompletu, jeśli przypasuje mu tor. Franc jeździ w tym roku dobrze wszędzie, więc zrobi kilka punktów. Na pewno punkty jakieś zdobędą Jaros, Kowalczyk, czy nasza niedoszła gwiazda(coś jak u Was Jacuś, ale on przynajmniej wozi punkty w Lublinie) Chromik. Jakobsen, to zupełnie niepewny chłopak.
Za to Rempały, Baran i Klimek u Was ostro wymiatają. Myślę, że wygracie mniej więcej 50-40. U nas będzie na pewno kopa, ale Rafał Wam pomoże i mecz będzie na styku, wcale nie zdziwię się, jeśli wygracie, jako jedyni, w Krośnie.
Za to Rempały, Baran i Klimek u Was ostro wymiatają. Myślę, że wygracie mniej więcej 50-40. U nas będzie na pewno kopa, ale Rafał Wam pomoże i mecz będzie na styku, wcale nie zdziwię się, jeśli wygracie, jako jedyni, w Krośnie.