Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
Chłopie, ale przecież to logiczne. Jeszcze nie widziałem tego typu imprezy, żeby koncert był przed meczem. Do tego dodać godzinę rozpoczęcia spotkania ze względu na brak oświetlenie to wychodzi, że jak wcześniej napisałem, koncert będzie o 11.30. Wiec chyba nie teges.
Wczorajszy Memoriał Gerarda Stacha:
http://espeedway.pl/news,jedrzejewski_w ... 95,12.html
http://espeedway.pl/news,jedrzejewski_w ... 95,12.html
Coś wygląda na to, ze Piła przerżnie u siebie i to sporo...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Wlasnie nie jestem w stanie racjonalnie zrozumiec tego wyniku. Oczywiscie jeszcze do konca meczu kawalek, ale Łodz wywiozla tylko punkt, a przyjezdza Krosno - kadrowo slabsze od Lodzi - i radza sobie calkiem calkiem. Dziwna ta liga w tym roku.
harry pisze:Coś wygląda na to, ze Piła przerżnie u siebie i to sporo...
Hansen jedzie jak zły, przynajmniej 11 czerwca będzie u nas dobre widowisko
- Łoptymista
- Trener
to II liga
tu zawsze jest dziwinie
w zasadzie cala ta liga jest jedna wielka anomalia
wyniki sa efektem tylu dziwnych okolicznosci i tak niepewnych umiejetnosci zawodnikow, ze o niespodzianki znacznie latwiej niz w normalnych ligach.
co nie zmnienia faktu, ze krosno jedzie ladnie i jeszcze ten Hansen...
tu zawsze jest dziwinie
w zasadzie cala ta liga jest jedna wielka anomalia
wyniki sa efektem tylu dziwnych okolicznosci i tak niepewnych umiejetnosci zawodnikow, ze o niespodzianki znacznie latwiej niz w normalnych ligach.
co nie zmnienia faktu, ze krosno jedzie ladnie i jeszcze ten Hansen...
To taka sportowa zlosc Hansena - odrabia finansowa kare za nieobecnosc na ktoryms z meczow Krosna. A w Anglii ostatnio tez troche punktow robil - i trojki przywozil.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
To co odstawiło Krosno to poezja
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Poezja głupoty przecież...

Ja nie wiem kto to puscil Nigmatzianowa w 14 wyscigu i po co 
kilar pisze:Ja nie wiem kto to puscil Nigmatzianowa w 14 wyscigu i po co
Tasma Jacobsena
A to wszystko wyjasnia, bo juz myslalem, ze to jakas ukryta taktyka trenera 
harry pisze:Coś wygląda na to, ze Piła przerżnie u siebie i to sporo...
Nie przerznela, ale w koncu jak to jest z tymi meczami na wyjezdzie? Cholernie ciezko, czy jednak da sie powalczyc? Moze to kwestia motywacji, walecznosci, wiary? Slysze caly czas ze zuzel sie zmienia i ze wlasny tor jest wieksza przewaga niz kiedykolwiek, a tu nagle jedzie sobie przecietne Krosno do silnej Pily i prawie wygrywa, a jakies Jacobsen robi dwie 3?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To akurat proste - mamy prawdopodobnie najbardziej przyczepny tor ze wszystkich druzyn drugoligowych. Z tego samego powodu Opole dobrze radzilo sobie w Rawiczu i nie pozwolilo gospodarzom odskoczyc na poczatku meczu 18:6. a że jakiś Jacobsen? No coz - od dluzszego czasu powtarzam - Anglikom w polskiej lidze nalezy powiedziec stanowcze NIE.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Cooper pisze:harry pisze:Coś wygląda na to, ze Piła przerżnie u siebie i to sporo...
Nie przerznela, ale w koncu jak to jest z tymi meczami na wyjezdzie? Cholernie ciezko, czy jednak da sie powalczyc? Moze to kwestia motywacji, walecznosci, wiary? Slysze caly czas ze zuzel sie zmienia i ze wlasny tor jest wieksza przewaga niz kiedykolwiek, a tu nagle jedzie sobie przecietne Krosno do silnej Pily i prawie wygrywa, a jakies Jacobsen robi dwie 3?
Może pilski tor jest podobny do tego w Lu... oj tfu... podobny do tego w Krosnie
Z frankiem mi sie skojarzylo
-
Speedway Fan
- Senior
Duzo klubow juz idzie w tym kierunku ale u nas na sile sie caly czas szuka tych co moze zaskocza w Anglii ;/od dluzszego czasu powtarzam - Anglikom w polskiej lidze nalezy powiedziec stanowcze NIE.
Cooper pisze:harry pisze:Coś wygląda na to, ze Piła przerżnie u siebie i to sporo...
A od kiedy to Piła jest silna? Mają fantastycznego Śwista, niezłego Bagera i, od teraz, mocnego u siebie Pecynę. Reszta to słabi zawodnicy.
My za to swój skład mamy, jaki mamy, nie jest zły. Jakby Chromik jeździł tak, jak powinien, czyli mniej więcej na poziomie Śwista, to byśmy się włączyli do walki o awans.
Panowi!
Pamięć macie dobrą??? Pamiętacie kiedy zaczęliśmy kontraktowanie zawodników??? Jako ostatni zespół. Brało się takich co zostali i po omacku
. Ja liczyłem się z tym, że mogą być takie problemy ale w tym sezonie nie było poruty. Jest okienko transferowe i tych co się nie sprawdzili mozna pożegnać, a na ich miejsce klub może zakontraktować zawodników, którzy nagle wypalili akurat w tym sezonie. Trzeba tylko siąść i rozmawiać. Dodatkowo i tak najważniejsze są play-offy. A one zaczynają się dopiero w sierpniu. Jeszcze dużo rzeczy do tego czasu może się zdarzyć.
Pamięć macie dobrą??? Pamiętacie kiedy zaczęliśmy kontraktowanie zawodników??? Jako ostatni zespół. Brało się takich co zostali i po omacku
-
Speedway Fan
- Senior
Trzeba tylko siąść i rozmawiać.
My wlasnie czekam na info w tej sprawie
No i na to chyba Wszyscy liczymy, jeśli oczywiście KMŻ ma jakieś cele (awans) po wtopie z Opolem.
Poza tym Nasi zawodnicy (ci na których liczymy) powinni wziąść się w garść i solidnie popracować nad przygotowaniem się przed meczami wyjazdowymi.
Poza tym Nasi zawodnicy (ci na których liczymy) powinni wziąść się w garść i solidnie popracować nad przygotowaniem się przed meczami wyjazdowymi.
Speedway Fan pisze:Trzeba tylko siąść i rozmawiać.
My wlasnie czekam na info w tej sprawie
O to tak jak ja. Gawrzyk tajemniczy nic nie chce gadać.
Nigdy nie chciał