on na jakis radzieckim sprzecie jezdzi czy co, ze przed kazdym meczem sie rozsypuje ?Michalukowi rozsypał się silnik i chyba jutro nie będzie jechać.
Treningi
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Treningi
Własnie jakby jechał na radzieckim to by się nie rozsypał. Pamiętacie Turbinę Bałakowo u Nas?
Speedway Fan pisze:on na jakis radzieckim sprzecie jezdzi czy co, ze przed kazdym meczem sie rozsypuje ?Michalukowi rozsypał się silnik i chyba jutro nie będzie jechać.
może i się rozsypują mu silniki, ale w jutrzejszym meczu jedzie...
-
Speedway Fan
- Senior
Czyzby pomysl z rowerem o ktorym ktos wspominal wypalil? 
Speedway Fan pisze:Czyzby pomysl z rowerem o ktorym ktos wspominal wypalil?
Rower to to raczej nie będzie... Myśle że Maciek w jutrzejszym meczu pokaże na co go stać bo na treningach widać że ma wolę walki, a że sprzęt mu pada to już nie jego wina tylko majstra który przygotowywał silnikii...
Czy znany jest już plan treningów przed meczem z Opolem?
Czy na treningu zobaczymy obcych poza Kiriłem ?
Czy na treningu zobaczymy obcych poza Kiriłem ?
Dla tych, którzy twierdzą, że treningi nie są potrzebne.Zdzisław Rutecki: Odjechaliśmy kolejny trening, tak prawdę mówiąc. Dłuższa przerwa była w lidze i było to widać na torze. Zawodnicy, z tego co zauważyłem, odpoczywali. Tak to jest. Tak wygląda nasze zawodowstwo.
Nie da się ukryć, że miało się przerwę?
- Nie, to widać.
Po czym?
- Po stylu, po wypaleniu metanolu jak ktoś zjeżdżał z biegu ile dolewał. Z biegu na bieg jechali lepiej, ale nie na tym rzecz polega. Klub jest jaki jest, za dużo tu treningów nie ma. Trzeba szukać w macierzystych klubach albo w innych, żeby mieć kontakt z motocyklem. Bo tak jak mówię, taka rozłąka jest teraz widoczna.
Czy znany jest już plan treningów przed meczem z Opolem?
Coś chyba trener mówił o jakimś treningu punktowanym??
Coś chyba trener mówił o jakimś treningu punktowanym??
trening napewno w piatek w lublinie,moze tez w czwartek(chyba ze bedzie trening w rzeszowie ze stalą)...
No i jak tam, jest dzisiaj trening? czy tradycyjnie jutro coś tam będzie?
P.S.
Nie dziwi was, że na treningu na torze nawet żadnych pachołków się na torze nie ustawia? przynajmniej na treningach przed meczami u Nas.
P.S.
Nie dziwi was, że na treningu na torze nawet żadnych pachołków się na torze nie ustawia? przynajmniej na treningach przed meczami u Nas.
dzis od 17.00 beda jezdzic amatorzy,szkółka i na doczepke;) Maciek,Rafał i Kirył...
trening druzyny jest jutro...
trening druzyny jest jutro...
O której godzinie będzie jutrzejszy trening?
O 20:30, przy sztucznym oswietleniu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Treningu nie było w tym tygodniu, deszczyk dzisiaj kropi, ma kropić jutro i po jutrze, kiedy gwiazdorzy zamierzają potrenować przed Opolem? A może myślą nad przełożeniem meczu? tylko po co? nie chciało się trenować , baty trzeba zebrać tak czy inaczej, kara ich nie ominie
A tak na serio, jeśli przestanie kropić, jest szansa na popołudniowy trening?
A tak na serio, jeśli przestanie kropić, jest szansa na popołudniowy trening?
Samochód Rafała Wilka już na stadionie, także jeżeli się nie rozpada, trening pewnie będzie.
A na którą godzine zaplanowane jest jego rozpoczęcie?
pav pisze:Cooper pisze:O 20:30, przy sztucznym oswietleniu.
Żarty na bok
pav pisze:Cooper pisze:O 20:30, przy sztucznym oswietleniu.
To juz nieodbywają się o 8 rano?!
Dzisiejszy trening został odwołany.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Gdzie tam odwolywac. Ja przenioslbym go w teren tzn na gorki czechowskie, oczywiscie wiadomo w celu poprawienia czego 
Czy mi sie wydaje czy w sobote Jacek R. [i chyba inni] trenowali w... Minsku Mazowieckim?
Na stadionie Mazowii [?] byly pokazy zuzlowe i chyba widzialem znajome kewlary 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.