Dawid Stachyra
Re: Dawid Stachyra
tylko ze mają jeszcze Slabonia ktory wcale nie jest słabszy od maxa i schleina.
Wcale bym sie nie zmartwil jakby w finale Mistrzostw Polski wystartował Polak (a chocby nawet Karol
), a nie Norweg 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chyba akurat niewielu jest "urodzonych w Polsce Polakow" jezdzacych rownie efektownie, walecznie i skutecznie jak "Polak urodzony w Norwegii" - także moim zdaniem dla widowiska to spora strata. Można Holtę lubic lub nie (przy jego pazerności na kase, stylu rozstania z Czewa i Rzeszowem pewnie raczej nie
) ale nie można chyba nie doceniac jego widowiskowej jazdy. I nie można mu zarzucic, że olewał czy przechodzil obok" finalow IMP. Ale że z gustami sie nie dyskutuje - zatem mozna sobie rzecz jasna wolec Polaka, Karola Polaka i ja to rzecz jasna szanuje 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ja tam Holte zaczalem szanowac po tym z jakim poswieceniem jezdzil w DPS w tym i zeszlym roku... Kasy z tego wielkiej przeciez nie mial, a trzymal gaz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No i kasa z tego bedzie, tylko, ze w przerwie zimowej przy zmianie klubu
Mnie tylko wkurza u niego brak checi do nauczenia sie "ojczystego" jezyka. Podobno mieszka w Polsce juz z 10 lat, a jednego zdania sklecic nie potrafi
Wiesz jaka by zyskal sympatie u Polakow gdyby w wywiadach zamiast "ju noł" mowil "ze tak powiem" 
Mnie tylko wkurza u niego brak checi do nauczenia sie "ojczystego" jezyka. Podobno mieszka w Polsce juz z 10 lat, a jednego zdania sklecic nie potrafi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Oprócz polskiego mógłby jeszcze nauczyć się płynnie pokonywać łuki, bo jego technika woła o pomstę do nieba.
Co z tego, że brzydko technicznie jeździ skoro dobrze punktuje. To nie jazda figurowa na lodzie.
Gelo pisze:Oprócz polskiego mógłby jeszcze nauczyć się płynnie pokonywać łuki, bo jego technika woła o pomstę do nieba.
O tak, zgadzam sie zdecydowanie, uwazam ze to najwiekszy parasol w GP, i jeden z wiekszych w Ekstralidze
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]