KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
- tezetomaniak
- Trener
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
za Chrzanowskiego pojedzie Jędrzejewski. Tylko co to ma wspólnego z "KMŻ (...) w sezonie 2009"
Gelo pisze:już to widze jak za Buczka ktory na wlasnym torze przywozi regularnie punkty na poziomie liderów druzyny pojedzie Klecha... troche realizmu.
Wystarczy, ze poza Bydgoszcza jedzie tylko Adrenalina i Emil. A pierwszy do wymiany jest Chrzanowski - pewniak, ale na lige ukrainska.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Gelo pisze:już to widze jak za Buczka ktory na wlasnym torze przywozi regularnie punkty na poziomie liderów druzyny pojedzie Klecha... troche realizmu.
Wystarczy, ze poza Bydgoszcza jedzie tylko Adrenalina i Emil. A pierwszy do wymiany jest Chrzanowski - pewniak, ale na lige ukrainska.
Zasugeruj Tillingerowi jakiegoś patenta z Gwinei Francuskiej
Moze Magnus Karlsson - ma "wybitny sezon" - nie jest czasem z Gwinei Rownikowej? Chyba, ze szef Bydgoszczy zrazi sie ubiegloroczna srednia w drugiej lidze. Wiec chyba jednak zastapi Chrzanowskiego Klecha.
mylisz dwa systemy walutowe - Magnusa proponuję do nas jako jedną z kilku propozycji. Gdybyś łaskawie nie zdążyl zauważyc to przypomnę - jezdzimy w najnizszej klasie rozgrywkowej - Polonia Bydgoszcz w najwyższej. Chyba ze dla Twoich mlodocianych patentow to bez roznicy - zapewne tak - i tu i tu zero punktow to zero punktow
Gawrzyk pisze:3. po co takie ironiczne teksty? Napisane jest na stronie do kogo zglosic sie w tej sprawie.
Kontakt:
o to chodzi ze firma nie chce sie reklamowac przez caly sezon za 1000 zl, chca sie wystawic raz, potem moze drugi, trzeci jak im sie spodoba. Nie chca kupowac hurtem, czegos czego nie znaja. Zreszta dokladnie nie wiem, szczegolow nie znam, ale masz racje. Skieruje ich bezposrednio do zainteresowanych.
-
Speedway Fan
- Senior
Co do Siopka:
Prezes Polonii po raz kolejny zawiódł się na jeździe Tomasza Chrzanowskiego. W kolejnym spotkaniu szansę startu otrzyma Marcin Jędrzejewski.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:mylisz dwa systemy walutowe - Magnusa proponuję do nas jako jedną z kilku propozycji. Gdybyś łaskawie nie zdążyl zauważyc to przypomnę - jezdzimy w najnizszej klasie rozgrywkowej - Polonia Bydgoszcz w najwyższej. Chyba ze dla Twoich mlodocianych patentow to bez roznicy - zapewne tak - i tu i tu zero punktow to zero punktow
Gdybym byl zlosliwy - to napisalbym, ze wynik, ktory im prognozujesz bylby tylko o punkt gorszy od dorobku Twojego idola z ostatniego meczu w Zielonej. Ale nie jestem zlosliwy wiec nie napisze
A skoro jezdzimy jednak w drugiej lidze - to Linus Ekloef, Linus Sundstroem, Robert Mear - skoro potrafili robic po kilkanascie punktow w Allsvenskan czy Premier League - to i w polskiej drugiej lidze przywiezliby wiecej niz Jonas Messing, Lambert czy Maciek. Nie wiem, czy Darcy Ward albo Tai Woffinden pozostaja dla Ciebie Murzynkami z Gujany Holenderskiej - ale przypominam, ze w e-lidze (to dwie klasy wyzej od nas) przywoza juz punkty, a 3 wspomniani na poczatku jezdzcy mieli juz w tym roku wystepy lepsze od tych dwoch e-ligowych riderow.
Gdybym byl zlosliwy - to napisalbym, ze wynik, ktory im prognozujesz bylby tylko o punkt gorszy od dorobku Twojego idola z ostatniego meczu w Zielonej. Ale nie jestem zlosliwy wiec nie napisze![]()
I Twoje szczescie ze nie napiszesz bo znowu bys sie osmieszyl. Po pierwsze to zaden moj idol, a po drugie kpiny z niego uwłaczałyby wszystkim tym którzy z nim przegrywają na co dzień - chociazby w Anglii..
A skoro jezdzimy jednak w drugiej lidze - to Linus Ekloef, Linus Sundstroem, Robert Mear - skoro potrafili robic po kilkanascie punktow w Allsvenskan czy Premier League - to i w polskiej drugiej lidze przywiezliby wiecej niz Jonas Messing, Lambert czy Maciek.
Ja bym za to głowy nie dal - wlasnie Lambert mial przywozic wiecej niż Messing czy Maciek. A jak wyszlo...
Co do trzech nazwisk wyzej - Ekloefa i Meara widzialem. O Sundstroemie nie mam wiekszej wiedzy poza suchymi wynikami. Ekleof - ostatnio u nas na torze nie istniał ale chyba od tego czasu zrobil jakieś postepy i ma dwa atuty - Szwed i junior. Mear - porazka - nie zawracalbym sobie glowy.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze: a po drugie kpiny z niego uwłaczałyby wszystkim tym którzy z nim przegrywają na co dzień
więc twoje kpiny uwłaczają np: Pedersenowi
edit: a po co ?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, o 19:44 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:Gelo pisze: a po drugie kpiny z niego uwłaczałyby wszystkim tym którzy z nim przegrywają na co dzień
więc twoje kpiny uwłaczają np: Pedersenowi
Pisz Twoje z dużej jesli łaska
Gelo pisze:Co do trzech nazwisk wyzej - Ekloefa i Meara widzialem. O Sundstroemie nie mam wiekszej wiedzy poza suchymi wynikami. Ekleof - ostatnio u nas na torze nie istniał ale chyba od tego czasu zrobil jakieś postepy i ma dwa atuty - Szwed i junior. Mear - porazka - nie zawracalbym sobie glowy.
Juniorami sa akurat wszyscy trzej, a w przypadku bardzo mlodych zawodnikow progresja wynikow moze nastepowac bardzo szybko. Ekloef - objezdzony na polskich torach, drugi junior drugiej ligi w ubieglym sezonie, dobre wyniki w tym roku i sprzet z ligi szwedzkiej. Minus - trzeba rozmawiac z Gnieznem o wypozyczeniu. Sundstroem - skutecznie punktuje w Allsvenskan, czyli ma na czym jezdzic - pewnie na tym samym jechalby u nas czyli nie byloby problemow sprzetowych, ani problemow z kontraktem. Mear - nie wiem, kiedy go widziales, ale w ubieglym roku porazka - wozil ogony w PL. Ale w tym roku - czasami nierowno - ale to jeden ze skuteczniejszych jezdzcow zaplecza ligi angielskiej. I swietne zawody juniorskie - ktore wygral przed Wardem i Woffindenem. Minus - moga byc problemy logistyczne - z terminami ale przede wszystkim ze sprzetem - pewnie ma ze 2 motocykle na lige angielska. No i jest jeszcze jeden - wspomniany juz przez kogos Michael J. Jensen - w mistrzostwach Danii na rozkladzie ma takie nazwiska jak Gjedde, Mongerg i Bjarne Pedersen! Sprzet z ligi dunskiej powinien jechac i u nas.
Linus Ekloef, Michael J.Jensen, Linus Sundstroem, Robert Mear (na koncu bo pewnie beda te problemy ze sprzetem na Polske) - ryzyko zadne - a powinni przywozic wiecej niz ci, ktorych mamy obecnie. Rafal to pewniak do skladu na juniora, ale przydalby sie jeszcze jeden - moze skuteczniejszy na wyjazdy.
Hlib dzis w Szwecji:
11. Paweł Hlib (3 2 3 3 3) 14
http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_1466.html
11. Paweł Hlib (3 2 3 3 3) 14
http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_1466.html
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czy mi się wydaje czy nasz forumowy znawca stwierdził, że z niego to już nic nie będzie??
Czego oni go w Poznaniu nie chca
?
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Gdzieś czytałem, że problemem są właśnie te jego czwartkowe mecze w Szwecji. Na treningi się nie wyrabia czy cuś.
sting126 pisze:No ostatnio gdzies w wywiadzie mowil,ze nie przegrywa. A na treningi przed 2 poprzednimi meczami w ogole go nie zaprosili.
Ja gdzies ostatnio wlasnie czytalem ze przegrywa, ale ton calej tej wypowiedzi byl raczej taki jakby gdzies bylo jakies drugie dno. Szefostwo klubu focha zaje.. zarzucilo? Z Hlibem to chyba nie problem o jakas utarczke
I co my teraz zrobimy? 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]