Andreas Messing
Re: Andreas Messing
Ja w sezonie zasadniczym jestem przeciwny stosowaniu ZZ, bo uwazam, że powinnismy sprawdzac jak najwieksza ilosc riderow naszej kadry.
Ale skoro nie ma takiej mozliwosci, zeby przyjechalo 7 albo 8 chlopa do Opola niech jada z tym ZZ.
Tylko skreca mnie jak piszesz, ze zawodnik nie da rady powlaczyc w 6 biegach w jednych zawodach.
Ech czlowieku zdenerwowales mnie na noc. Sportowcy psia mac.
Ale skoro nie ma takiej mozliwosci, zeby przyjechalo 7 albo 8 chlopa do Opola niech jada z tym ZZ.
Tylko skreca mnie jak piszesz, ze zawodnik nie da rady powlaczyc w 6 biegach w jednych zawodach.
tezetomaniak pisze:zawsze jest w odwodzie Tomicek, ktory zna tor w Opolu
Zasugeruj to trenerowi, bo on stracił chyba juz serce do Tomicka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ge(L)o pisze:Ja w sezonie zasadniczym jestem przeciwny stosowaniu ZZ, bo uwazam, że powinnismy sprawdzac jak najwieksza ilosc riderow naszej kadry.
Dokładnie tak samo uważam, ze w sezonie zasadniczym trzeba wszystkich przetestowac.
Raczej na pewno pojedzie 8 zawodników.
Wycofałem się rakiem z tych nieszczęsnych sześciu biegów, tak więc śpij spokojnie
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O dzieki.
Dobranoc. 
harry pisze:tezetomaniak pisze:zawsze jest w odwodzie Tomicek, ktory zna tor w Opolu
Zasugeruj to trenerowi, bo on stracił chyba juz serce do Tomicka.
A ja myślę że Tomicek jest w stanie zrobić na wyjeździe podobną liczbę punktów jak Messing.
Lubos jedzie 30 maja w czeskiej ekstralidze, zobaczymy jak sobie poradzi.
Tomicka w takiej formie, nawet znajomosc kazdego cm opolskiego toru, nie promuje do wystepu w meczu.
Tu nie chodzi o jego formę, chodzi o silniki. Poczekajmy do jego występu w czechach.
No to wlasnie o silniki mi chodzi. Przeciez widac, ze w nimi to najwyzej na speedrower moze sie wybrac.
no to kości już rozruszał na kelnerach. Czekamy na niedziele.
Henrik Karlsson (3 2 2 3 3) 13
Może ten Karlsson??
Może się kojarzyć z Henrikiem Larssonem
więc może przyciągnąć trochę ludzi na stadion 
Może ten Karlsson??
Może się kojarzyć z Henrikiem Larssonem
ale ktos juz kiedys pisal ze to poziom naszej ligi mlodziezowej albo i nizszy wiec nie przesadzajmy 
"Życie to jazda"
Gawrzyk pisze:Andreas dzis jechal pierwsze zawody po kontuzji w 2 lidze szwedzkiej w zespole Stjarnorna Hallstavik
http://www.speedway.nu/2009/ReportNY.asp?div1.HI
Robin Messing to tez jakas rodzina Andreasa i Jonasa?
Brat Andreasa jesli dobrze pamietam.
Boobi pisze:ale ktos juz kiedys pisal ze to poziom naszej ligi mlodziezowej albo i nizszy wiec nie przesadzajmy
No ja nie mówiłem poważnie...
Na upartego to moznaby na przyszly sezon zrobic sklad z samych Messingow i Karlssonow
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Smirnek_
- Senior
Niezgodny z regulaminem, ale jak dorzucimy jeszcze 3 Rempały to będzie ok 
E tam z Holta dalo rade to i Karlssony na Polakow przerobimy
.
Richie Faulkner:
Smirnek_ pisze:Niezgodny z regulaminem, ale jak dorzucimy jeszcze 3 Rempały to będzie ok
Niezgodny za regulaminem, ale jak Krystian Rempała zda licencje to bedzie ok
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gawrzyk pisze:pierwszy sezon jezdzic na piecsetkach.
będzie jeździć, jeździł?? Co tam miało być??
No tak myślę... To miało być tak z angielska prawdopodobnie 
dobrze ze tylko poobijany....
no i dobrze ze w lublinie nie jezdzi na tamtym sprzecie...no chyba ze silnik?
no i dobrze ze w lublinie nie jezdzi na tamtym sprzecie...no chyba ze silnik?