Andreas Messing
Re: Andreas Messing
Kontuzja kolana i kostki rownie dobrze moze oznaczac drobne stluczenie i np 3 dni przerwy i odpoczynku i pol roku przerwy - zlamanie, zerwanie wiezadel. Wiec czekamy na dokladniejsze informacje.
Czy jest mozliwosc zastosowania za Andreasa Z/Z?
Zygson pisze:Z reszta, chyba jeszcze nie ma oficjalnego ośw. ze Andreas nie bedzie zdolny do jazdy.
Na motorze bardziej pracuje się górną częścią ciała, więc może jak ma stłuczone kolano to da radę
a moim zdaniem zz to kiepski pomysł z pila wygramy tak czy inaczej a jest okazja sprawdzic nowych zawodników (michaluk, complin, lawson, lahti, filinow) poza tym 6 biegów to ciut za duzo dla naszych liderów..
pozdr
pav4u
pozdr
pav4u
Hynek zrezygnował z przyjazdu więc chyba tylko z/z pozostaje
Każdemu jego Everest...
To jednak Tomicek pojedzie. Lepiej niech jakas rakiete przywiezie, bo limit szans juz wyczerpal.
pav4u pisze:a moim zdaniem zz to kiepski pomysł z pila wygramy tak czy inaczej a jest okazja sprawdzic nowych zawodników (michaluk, complin, lawson, lahti, filinow) poza tym 6 biegów to ciut za duzo dla naszych liderów..
pozdr
pav4u
cos mi sie wydaje ze trudno by ich bylo sciagnac. raz ze juz byly proby i nie poznajdowali sobie polaczen a dwa ze w ciagu dwoch dni to ciezko cos skombinowac
mustafa pisze:Zygson pisze:Z reszta, chyba jeszcze nie ma oficjalnego ośw. ze Andreas nie bedzie zdolny do jazdy.
Na motorze bardziej pracuje się górną częścią ciała, więc może jak ma stłuczone kolano to da radę
...a na haku to stoi na rękach?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
sting126 pisze:Czyli przerwa w startach. Wiadomo jak dluga?
Po wczorajszym meczu pytałem Jonasa w parkingu kiedy wróci Andreas to powiedział, że na następny raz już będzie (tylko który wyjazd czy u siebie) tego nie powiedział.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Na Krosno u Nas się wyliże, a w Opolu i tak pewnie punktów by nie przywiózł.
Może na Opole za niego pojedzie Dawid Howe? jedzie w anglii 29 maja i dopiero 5 czerwca
Może na Opole za niego pojedzie Dawid Howe? jedzie w anglii 29 maja i dopiero 5 czerwca
Ma zwolnienie? Bo jak tak to można ZZ zastosować w Opolu.
ZZ w Opolu? A kto da radę przejechać 6 biegów w naszej ekipie? Chyba tylko Tomek Rempała.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A co to zbieranina amatorow czy zawodowi zuzlowcy ?
Ja wczesniej z tymi amatorami to troche zartowalem, zeby ich zmobilizowac, a tu sie okazuje, ze jednak cos w tym jest.
Biedactwa 6 biegow w ciagu dwoch godzin nie przejada. P A R A N O J A.
Ja wczesniej z tymi amatorami to troche zartowalem, zeby ich zmobilizowac, a tu sie okazuje, ze jednak cos w tym jest.
Biedactwa 6 biegow w ciagu dwoch godzin nie przejada. P A R A N O J A.
No fakt, chyba trochę mnie poniosło. Karol juz powinien dochodzić do formy. Tomek R. tak jak powiedziałem, Jacek R. na Ukrainie pojechał bez problrmu 6 razy, Howe na tym angielskim torze też powinien dać rady, to faktycznie ZZ nie jest głupim pomysłem?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
zawsze jest w odwodzie Tomicek, ktory zna tor w Opolu